Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון בהירות בצג הלפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הקטנה שלי שיחקה עם הלפטופ וכעת הצג חשוך מאוד, אין לי מושג איך לשנות את הבהירות, אשמח לעזרה.

נכנסתי כמובן ללוח הבקרה ולתצוגה , לא מצאתי שום דבר.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

FN וכפתור שיש אליו שמש עם חץ למעלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסיתי את כל ה F כולל שילוב עם CNTRL או SHIFT ללא הועיל

פורסם

ויהי אור tzvipper גדול אתה, הרבה תודה.

לילה טוב

פורסם

פשוט לא להאמין, כבר שנתיים אני עם מסך "חשוך" ובחיים לא דמיינתי שזו הסיבה, חשבתי שכל מסך עם הסטנדרד שלו

באמת "ויהי אור", תודה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם מדובר במחשב נייד מומלץ להגדיר רמות בהירות שונות למצב סוללה ולמצב רשת - במצב רשת הגדר את הבהירות לפי מה שנוח לעיניים, במצב סוללה הגדר את המינימום שמאפשר לך לעבוד עם כיבוי מסך תוך דקות אחדות ללא פעילות. הגישה היא דרל לוח הבקרה (Power Options או משהו דומה) או דרך לחיצה על אייקון הסוללה במגש שליד השעון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...