Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי אוודי a3 שנת 97. מי זה כחודשיים יש לי בעיה במים של הרדיאטור שפשוט נעלמים. הייתי במוסך, בדקו עם משאבת לחץ ולא נזל מים משום מקום. המכסה של המיכל של המים היה שחוק והמוסך אמר שאני אלך לחנות חלפים קרובה ואקנה את המכסה.

הבעיה עברה מלמלאות מים פעם ביום לפעם בשבוע וחצי.

לאחרונה חזרה הבעיה שכל יומיים דולקת לי הנורה של המים ( האוטו לא מתחמם ) וחסר המון מים.

המוסכניק אמר לפתוח את המכסה של המיכל להניע ולראות אם המים יוצאים כשהאוטו מונע.

ואם כן לראות אם הונטות ( המאווררים ) מתחילים לעבוד, המים כעבור כ 10 דקות התחילו לצאת. הונטות לא עבדו אך כשהמזגן מופעל הונטות עובדות וכאשר מכבים את הרכב הונטות עובדות.

המוסכניק אומר שצריך להחליף את היוניט שנותן הוראה לונטות לעבוד כאשר החום מנוע עולה.

אבל האוטו לא עובר את ה 90 מעלות.

מה דעתכם? האם זה נכון מה שהוא אומר? האם יש מישהו שחושב שהוא יודע מה הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

על פניו המכונאי צודק חלקית, אך זה עדיין לא מצדיק את המחסור במי קירור.

בדיקת תפקוד מאווררים, מומלץ שתתבצע כאשר מכסה מיכל העבוי סגור לגמרי, על מנת שמערכת הקירור תבנה לחץ.

במידה והטמפרטורה לא עוברת את ה90, אין סיבה שהמאווררים, יכנסו לפעולה, אם כי לא סביר שבמצב כלשהו, כאשר הרכב בעצירה או בפקק שהמאוור לא יכנס לפעולה, אלא אם התרמוסטט תפוס חלקית במצב פתוח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאלה בנדון. אם התרמוסטט תפוס פתוח והטמ"פ לא עוברת את ה 90 מעלות גם בפקק (שאמור להתחמם יותר) - האם זה אומר שהרכב אכן לא עובר את ה 90 מעלות או שבפועל הרכב מתחמם וזה מסוכן למנוע?

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלי היתה בעיה דומה של העלמות מים, וגם אחרי בדיקת לחץ, לא נמצאו דליפות. לאחר החלפת הטרמוסטט הבעיה נפתרה.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם
שאלה בנדון. אם התרמוסטט תפוס פתוח והטמ"פ לא עוברת את ה 90 מעלות גם בפקק (שאמור להתחמם יותר) - האם זה אומר שהרכב אכן לא עובר את ה 90 מעלות או שבפועל הרכב מתחמם וזה מסוכן למנוע?

לוי שלום רב !

ברכב בעל מערכת קירור תקינה, מד החום אמור להשאר בסביבות התשעים, אך יציב!

אך אם תרמוססטט פתוח במצב פתוח, מד החום יכול להיות גם לכוון השליש התחתון אך יציב!

אצלי היתה בעיה דומה של העלמות מים, וגם אחרי בדיקת לחץ, לא נמצאו דליפות. לאחר החלפת הטרמוסטט הבעיה נפתרה.

איני רואה סיבה שתרמוסטט לא תקין יגרום לאיבוד מי קירור, אלא אם הוא תפוס, וגורם ללחץ יתר, וגורם לשחרור לחצים, על ידי כוון קפיץ שסתום הבטיחות ופליטת מי קירור לעבר המיכל עבוי(ההתפשטות), או העודפים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החלפתי טרמוסטט מלאתי מים ושוב נדלקה הנורה של הקרור , האם ישנה בעיה ? או שאני צריך למלאות שוב פעם אחת כי המים בפעם הראשונה הלכו לאיפה שהוא ?

פורסם

שלום לכולם .

לאחר שבדקנו עם לחץ את מיכל הרדיאטור ונמצא ללא נזילות ולאחר שהחלפתי טרמוסטט.

האוטו ממשיך לאבד מים , המוסכניק שולל פגיעה בראש מנוע בגלל שהצינורות לא מתנפחים.

האם יש למישהו עוד איזה שהו רעיון מדוע האוטו מאבד כמויות גדולות מאוד של מים ?

האם זה שהמזגן לא עובד במצב של חימום אלא רק בקירור יכול מביא לעיבוד המים מהרדיאטור ?

אשמח לקבל עזרה.

פורסם

אם אתה באיזור המרכז ממליץ מוסך רון הוא מתמחה ברכבים האלו, תנסה לברר אצלו אני בטוח שהוא ימצא את התקלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

חברים יקרים

קצת רקע לבעיית המים , הבעיה החלה לאחר שעשיתי טיימינג לאוטו , היום לאחר שבאתי להניע את האוטו הבנתי שנוזל מים מהאוטו לאחר שהוא עומד הרבה זמן ואני מניע אותו כשהוא קר

הסתכלתי למטה וראיתי שנוזל המון מים רק שלא ממש רואים מאיפה , הכיוון הוא בין המיכל עצמו של המים לבין המנוע נוטה בין מרכז לשמאול הרכב אך כנראה שזה חלק ממש פנימי ככה שאי אפשר לראות ..

יש למישהו רעיון ? האם יכול להיות שמדובר במשאבת מים או בצינורות שקשורים אליה ?

תודה לכולם

פורסם

חברים יקרים מישהו עזרה ?

הוחלט שזה משאבת מים !

האם מישהו חושב שזה יכול להיות עוד משהו ?

650 שקל למשאבת מים זה יקר ?

• תוכן חדש...