Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתעשע עם הרעיון שאולי בסוף אני כן צריך לשים סאב ברכב.. דא-עקא אישתי מטילה ווטו חריף על כל ארגז שיעודו לא ברור בתא המטען...

הרכב הוא ניסן קשקאי .. ראיתי כי בחו"ל יש אופציה לסאב מקורי שמגיע במקום הגלגל ספייר.. האם יש מצב לבנייה שם? איזה סאב הייתם ממליצים - משודך לאיזה מגבר ? יש לי בHU יציאה יעודית לסאב זה דורש כמובן לסחוב עוד זוג RCA אחורה...

אני מוכן לוותר על הגלגל ספייר לטובת העניין.

איזה שידוך הייתם ממליצים בסאב / מונו בתקציב של נניח עד 2000 ש"ח (כולל יד שניה כל עוד במצב מעולה) כולל התקנה איכותית. כאשר הדגש הוא כמובן גובה 0 של תא המטען , (למען שלום בית ..)

עריכה:

ראיתי שיש לפיונייר משהו כזה:

זה שווה משהו בכלל ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

המיקום של הספייר יכול להיות מעולה עבור סאב ונעשו המון כאלו בעבר. זה מצריך בד"כ בניית פיבר שאם לא עושים אותה לבד אז היא די יקרה.

אם תוכל להעריך את הנפח שקיים שם ותגדיר תקציב לנושא, נוכל לעזור יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תקציב הוגדר .. בערך 2000 ש"ח - למגבר + הסאב (ברור שיד שניה בא בחשבון ) והתקנה..

לגבי הגודל.. לא יודע כל כך להעריך, הצמיג ספייר אינו גודל מלא (בייגלה) אבל הוא יכול להכיל גם בייגלה של עם חישוק של 18" (כי יש דגמים שמגיעים עם 18" ) לגבי העומק .. אני לא חושב שזה כזה עמוק שזה יכול להכיל את הצמיג המקורי...

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אם זה כולל התקנה- NO GO

תיבה לסאב שתיבנה בתוך תא המטען זה עניין לא זול כלל וכלל.

אלא אם כן אתה הולך על פתרון OEM ולא CUSTOM.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

אם אני לא טועה יש דגם של jl שמותאם למקום של הגלגל הספייר לגולף mk4 אולי יש גם לעוד דגמים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן, יש ל jl stealth די הרבה רכבים, רק שהמכיר מתחיל לפי דעתי מ 700$ וזה לפני משלוח ומסים, פה כבר עדיף לעשות castom בארץ. או לעשות לבד, חומרים אני מעמין יעלו סביבות 500 שח פלוס הזמן שלך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אתחיל בתשובה לflytomars , מניסיון עם לא מעט רכבים ששכרתי באירופה, אלו לא הגיעו עם צמיג ספיירwhat so ever אלא עם ערכת תיקון תקרים.. - וכמדומני גם התחילו חלק מהיבואנים לשווק מכוניות חדשות ללא צמיג ספייר... - כך שפתרון יש..

עוד לא ביצעתי את המדידות (אולי בסוף שבוע יהיה לי קצת יותר זמן ) אבל כנראה אני אלך על משהו כזה: - כי זה גם פתרון שניראה רוורסבילי , מה שאומר שתמיד אפשר לפרק זאת ולהחזיר את הגלגל ..

דווקא נראה לי מגניב להכנס לפרוייקט כזה: וגם יש לי אחלה יועץ לעניני עץ , וגם גישה לנגרייה איכותית ליד הבית

אעדכן ואתייעץ ברשותכם באשכול הזה..

Image123.jpgוגם

Image127.jpg

במראה הסופי זה ניראה כך:

HA2P3408.jpg

פורסם

אפשר גם לבדוק את האופציה הזאת ...

• תוכן חדש...