Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4322529,00.html

לא פעם עלה בפורום נושא של שימוש פרטי שעושים עובדי מוסכים בכלי רכב של לקוחות. האמת היא שאי אפשר ממש לדעת כשזה קורה, עד שנגרם לרכב נזק. של מי האחריות והאם הפוליסה של הנהג מכסה שימוש ללא רשות? על זה בדיוק התווכחו בבית המשפט

פורסם

מה שלא מובן לי מדוע נתבע הביטוח ולא המוסך.

בסופו של דבר מדובר בלא פחות מגניבת הרכב ("שימוש ללא רשות בעליו").

מקומו של בעל המוסך בתא אחד עם העובד שלו. אני מתכוון בכלא.

לפחות היה צריך לפרסם את שם המוסך, מן הראוי שאנשים יפסיקו להפקיד בידיו כלי רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העבירה בוצעה על ידי עובד של המוסך שלא במסגרת עבודתו והתאונה לא התרחשה עקב פעולה של המוסך.

קשה יהיה להוכיח שיש רשלנות של המוסך, אלא אם יטען העובד שהיה נוהג קבוע או הסכמה של בעל המוסך ללקיחת רכב שהושאר במוסך לצרכים הפרטיים של העובדים. לכן אין מקום לתבוע את המוסך אלא ישירות את העובד.

אני מניח שחברת הביטוח תגיש תביעת נזיקין נגדו כדי להשיב לה את הוצאותיה.

פורסם

עוד סיבה שאני אוהב את המצלמת דרך שלי.

הכנסתי את הרכב למוסך בשל תרמוסטט תקול,כשקיבלתי את הרכב שמתי לב שנעלם פס דלק, היה לי קצת חשוד והגעתי לבית וחיברתי את המצלמה למחשב וראיתי בדיוק איפה הרכב היה.

אמנם ראיתי שהרכב סתם היה מותנע שעות שלא בצורך אך ראיתי שעשו שם חגיגות עם המערכת שלי, טוב נו שיהנו קצת למה לא :wink:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
מה שלא מובן לי מדוע נתבע הביטוח ולא המוסך.

בסופו של דבר מדובר בלא פחות מגניבת הרכב ("שימוש ללא רשות בעליו").

מקומו של בעל המוסך בתא אחד עם העובד שלו. אני מתכוון בכלא.

לפחות היה צריך לפרסם את שם המוסך, מן הראוי שאנשים יפסיקו להפקיד בידיו כלי רכב.

מדובר בהרבה פחות מגניבה

למעשה לא מדובר בגנבה כלל

חברת הביטוח בונה על תפיסה לא נכונה זו .

גנבה כוללת מרכיב של "שלילת קבע"

ברור שהעובד התכוון להחזיר את הרכב כך שאין מדובר בגנבה.

פורסם

גם אני ציינתי שמדובר ב"שימוש ללא רשות הבעלים".

הרכב הופקד במוסך לצורך תיקונו. לא לשימוש העובדים. אחריותו של (בעל) המוסך להשיבו לבעליו תקין ובלי שנעשה בו שימוש אחר שגורם לשחיקת המערכות ולצריכת דלק, שלא לדבר על אפשרות של תאונות.

בעל המוסך צריך לשלם כל כך, אולי מישהו מעורכי הדין כאן יוכל לומר אם מדובר בפלילים כיון שלי נראה שזה המצב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ידידי ספירל, אם רק היית יודע מה קורה בחברות הליסינג אז אלפי עובדים היו נכנסים לטענתך לכלא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...