Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי!!

עומד בצומת פתאום היא חוזרת עלי רוורס, למזלי לא קרה כלום לרכב, חסכתי מכם את הקטעים הפחות נעימים.

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם
הזוי!!

עומד בצומת פתאום היא חוזרת עלי רוורס, למזלי לא קרה כלום לרכב, חסכתי מכם את הקטעים הפחות נעימים.

מסוג המקרים שמזל שיש מצלמה.

כל כך להאשים אותך כאן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תראו שוב, לא התקדמתי! הייתי בעצירה מוחלטת. ופתאום משום מקום רוורס..

ראיתי.

מה שאני מנסה לומר זה שבבית משפט היא הייתה אומרת "איזה סיבה יש לי לנסוע לאחור, הוא לא שמר מרחק ונכנס בי".

יש סיכוי לא רע שהשופט היה מאמין לה ללא הצילום.

אז מזל שיש מצלמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צודק לגמרי, היה לי תאונה דומה לפני כמה חודשים ללא מצלמה שם באמת הייתה בעיה שלי, לא נתתי זכות קדימה אבל הנהג הנפגע גם היה אשם, בסופו של דבר עלה לי 900 ש"ח, בזה הרגע החלטתי לקנות מצלמה ולסיים עם הבעיות האלה.

פורסם

סרטון קצר אבל מרגיז מאוד. רוכבת האופנוע הזו עקפה אותי מימין (ואילצה אותי לבלום) בנתיב ימינה בלבד, כדי לפנות שמאלה בצומת (בדרך נוסעת על המדרכה ומעבר החציה).

הזכיר לי את מה שחן ג. כותב על נהגים טפשים/לא צפויים וכו'. מה שהיא עשתה היה כל כך מטופש ומסוג הדברים שקשה מאוד לצפות אותם.

[video=youtube_share;TX5nHj7gPvU]

פורסם

על תופעה רווחת ומקובלת בחלקה כתלות במצב על כך שהרוכבת חצתה מעבר חצייה ונעמדה בכביש נסיעה לכיוון אחר? המאמץ לא שווה את התוצאה, אם בכלל.

ספק אם ראה כיוון שעמד גם בזווית שעלולה הייתה להסתיר.

ביום שכל הקטנועים יורדו מהמדרכות, מעברי החציה או נסיעה על המדרכה לכל צורך שהוא ותהיה עכיפה אגרסיבית ושינוי תודעתי, מניח שאז יהיה טעם להתערב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...