Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה עוד משהו שמתחיל להיות דבר רגיל בירושלים:

נסיעה לאחור בכביש של 80.

ולמה?

בגלל פקק קטן.

אנשים נעשו כאלו מפגרים.

http://www.youtube.com/watch?v=ftVolhVUZZw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והדבר הבא היה בהמשך הפקק (בערך 15 שניות בהמשך).

אני יודע שראינו כבר הרבה כאלו, אבל מה בדיוק עובר לאנשים האלא בראש כשעושים את זה?

http://www.youtube.com/watch?v=u5bqWymme4Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אני לא המקור של הסרטון, נתקלתי בו בפייסבוק. התרחש בירושלים.

בטח בירושלים, מכל חור בעיר הקודש, מציץ הולילנד.

עריכה:

נסיעה לאחור בכביש של 80.

ולמה?

בגלל פקק קטן.

אולי הוא התבלבל ורצה לכוון רמות או מנהרת הארזים, המחלף הזה לא כל כך ברור למי שלא מכיר אותו. והגטס הלבנה- סתם עדר.

בכל מקרה הרוורס הזה לא מוצדק!

פורסם
דביל\ית מתחיל לנסוע באדום, וקטנוען חף מפשע נתקע בו.

תקראו לזה מזל\פוקס, אבל יצא טוב שהיה אמבולנס מאחוריו.

http://www.youtube.com/watch?v=ErgyBmRyhc8 דרך יוטיוב

מקווה שישללו לו את הרישיון לכל החיים,ושיכנס לכלא.:x

פורסם

מזל שהקטנוע לא נסע מהר אחרת התוצאה הייתה לגמרי שונה,אני רואה שהוא לא ניזוק קשה מזל גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מקווה שישללו לו את הרישיון לכל החיים,ושיכנס לכלא.:x

אני לא בא להצדיק את הנהג!

אלא שצריך לשים לב טוב מה קורה בצומת מבחינת תשתית:

הצומת הוא צומת איקס (X) אבל הרחובות אינם מאונכים זה לזה, כך שבצומת עצמו הרחוב החותך (קוליץ) כמעט מקביל לרחוב הראשי (גולומב). ישנם שלושה רמזורים זהים, שניים לפני הצומת, ואחד אחרי הצומת. הנהג הסורר נמצא בנתיב האמצעי וראשון, כך שהוא לא רואה את שני הרמזורים שצמודים אליו. הנהג באופן טבעי מסתכל לרחוב שאליו הוא רוצה לנסוע, בזוית שהוא נמצא הוא מסתכל ממש ישר לפניו, ואילו הרמזור האמיתי שלו נמצא במרחק כמעט כפול ממנו.

מה שהיה צריך להקפיד עליו בצומת המיוחד הזה: להוסיף מעין מצחיות לרמזורים המדוברים, כך שלא יווצר הבלבול!

ארשום על כך מכתב למחלקת התנועה של עיריית ירושלים, ואני מציע לכל אחד מכם גם כן לרשום!

עריכה: נראה שכבר יש מצחיות על הרמזורים בצומת המדובר, והאור בקושי נראה, צריך להטות עוד קצת את הזווית להשלמת המלאכה. אפשר להשתמש גם בגשר היפה שהציבו שם למטרות בטיחות ולא רק לפרסומות.

בכל מקרה הקטנוע לא נסע מהר משום שבדיוק התחלף הרמזור שלו לירוק.

אני לא בא להאשים את הקטנוע בשום אופן, אבל רוכב מיומן ומרוכז יותר אולי יכל למנוע את התאונה הזאת!

פורסם
אני לא בא להצדיק את הנהג!

אלא שצריך לשים לב טוב מה קורה בצומת מבחינת תשתית:

הצומת הוא צומת איקס (X) אבל הרחובות אינם מאונכים זה לזה, כך שבצומת עצמו הרחוב החותך (קוליץ) כמעט מקביל לרחוב הראשי (גולומב). ישנם שלושה רמזורים זהים, שניים לפני הצומת, ואחד אחרי הצומת. הנהג הסורר נמצא בנתיב האמצעי וראשון, כך שהוא לא רואה את שני הרמזורים שצמודים אליו. הנהג באופן טבעי מסתכל לרחוב שאליו הוא רוצה לנסוע, בזוית שהוא נמצא הוא מסתכל ממש ישר לפניו, ואילו הרמזור האמיתי שלו נמצא במרחק כמעט כפול ממנו.

מה שהיה צריך להקפיד עליו בצומת המיוחד הזה: להוסיף מעין מצחיות לרמזורים המדוברים, כך שלא יווצר הבלבול!

ארשום על כך מכתב למחלקת התנועה של עיריית ירושלים, ואני מציע לכל אחד מכם גם כן לרשום!

עריכה: נראה שכבר יש מצחיות על הרמזורים בצומת המדובר, והאור בקושי נראה, צריך להטות עוד קצת את הזווית להשלמת המלאכה. אפשר להשתמש גם בגשר היפה שהציבו שם למטרות בטיחות ולא רק לפרסומות.

בכל מקרה הקטנוע לא נסע מהר משום שבדיוק התחלף הרמזור שלו לירוק.

אני לא בא להאשים את הקטנוע בשום אופן, אבל רוכב מיומן ומרוכז יותר אולי יכל למנוע את התאונה הזאת!

סלח לי מאוד אבל כל מה שרשמת ממש לא רלוונטי, יש דבר הנקרא הגיון בריא, הגיון בריא אומר שאם התנועה מולך חולפת והרכבים מצדדיך ומאחורייך עומדים! תעמוד גם אתה! לא מעניין צומת מסובכת צומת בעייתית צומת מבלבלת תעמוד כמו כולם!

על אחת כמה וכמה הדבר תקף על הביואק רנדוו החכם שלא היה לו בעיה לראות את הרמזור נכון? כמו שהסברת הוא צמוד לרמזור ועמד וחיכה עד שהגאון משמאלו החליט לנסוע, וגם הוא הצטרף לנסיעה..

אגב נראה כי הרכב החליט לגנוב את הרמזור ביודעין ולא בשוגג.

פורסם

מקריאת המשפט האחרון שכתבת נראה כי לא הבנת את מה שכתבתי. אני מציע לך לקרוא שוב וגם לצפות שוב בסרטון!

בכל מקרה, אני סולח!

לא חסר נהגים שחולמים ברמזור, אני לא תמיד מחכה להם, אבל משתדל תמיד תמיד לבדוק את המצב בצומת גם אם הרמזור ירוק. יש מטומטמים, לא חסר ברוך השם, ויש רכבי חירום (אני תמיד נדהם מחדש איך נהגים רואים ושומעים אמבולנס ולא יודעים מה לעשות. תקועים בשמאלי, חוצים את הצומת).

אתה למעשה מצדיק את הביואיק שנהג בשיטת העדר, ללא שום מחשבה, שאתה מציע, והתחיל בנסיעה?

פורסם
הנה עוד משהו שמתחיל להיות דבר רגיל בירושלים:

נסיעה לאחור בכביש של 80.

ולמה?

בגלל פקק קטן.

לא רק בירושליים. אני נתקל בזה הרבה בזמן האחרון. הארוע האחרון ששבר אותי זה בכביש 6. היתה תאונה קשה אחרי צומת ואדי ערה, כ 3 ק"מ לצפון. בהתחלה לא הבנתי מה הולך אבל אנשים נסעו רוורס בשיירה על השוליים בכדי לחזור עד היציא מ 6 שנותרה מאחור. זה הגיע למצב שאנשים ללא חוש כיוון נסעו רוורס מצד לצד וגלשו לנטיבים... לאחר שנוצר כבר פקק, כל זה על השול ברוורס, נגד כיוון התנוע, כן?!?! אנשים התחילו לצאת ל"עקיפה"... הזוי היה המחזה!

אגב, מה העונש במצב כזה?

פורסם
לא רק בירושליים. אני נתקל בזה הרבה בזמן האחרון. הארוע האחרון ששבר אותי זה בכביש 6. היתה תאונה קשה אחרי צומת ואדי ערה, כ 3 ק"מ לצפון. בהתחלה לא הבנתי מה הולך אבל אנשים נסעו רוורס בשיירה על השוליים בכדי לחזור עד היציא מ 6 שנותרה מאחור. זה הגיע למצב שאנשים ללא חוש כיוון נסעו רוורס מצד לצד וגלשו לנטיבים... לאחר שנוצר כבר פקק, כל זה על השול ברוורס, נגד כיוון התנוע, כן?!?! אנשים התחילו לצאת ל"עקיפה"... הזוי היה המחזה!

חבל שאת זה אין בווידאו.

אגב, מה העונש במצב כזה?

מוות בתליה.

סתאאם.

תלוי אם אתה מכיר עו"ד טוב, יש לך הרבה כסף או אתה סתם אחיין של.

פורסם

אחת מפגרת שהחליטה להשתלב לכביש מנתיב האצה בזמן שהיא נוסעת על 50 קמ"ש ואני 110-120:

youtube. com/watch?v=u_iFEi5GET4

וזה קרה לפני כמה דקות, בנאדם מפגר לא עוצר בעצור וכמעט נכנסתי בו:

youtube. com/watch?v=q4mhzOtVuGE

אם משהוא יכול לפרסם את הסרטונים בצורה נורמלית זה יהיה נחמד.

פורסם

זה לא שהוא בסדר שהוא לא נתן לך זכות קדימה, אבל אתה עף בתוך העיר כאילו זה כביש מהיר.

אתה מתקרב לצומת ואפילו לא מאט טיפה, אלא דופק זינוק של איוול קניוול על הבאמפר שלפני הצומת (שלפי הסרטון הנ"ל כנראה לא סתם שמו אותו שם).

ברור לי שאתה נהג בלי וותק כמעט על הכביש.

עצה חמה, תמתן את הנהיגה שלך ומהר, או שתשלם על זה בקרוב מאוד.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עף?

40 קמ"ש ברחוב ריק עם שדה ראיה זו מהירות סבירה, לא לעצור בעצור ולעבור בצומת כאילו אתה הרכב היחידי בכביש זה כבר סיפור אחר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...