Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם משהו יעבור ברמזור אדום ואני יכנס בו או שהוא יכנס בי תהיה לי אשמה תורמת.

אבל יש הבדל בין אשמה של 5% לאשמה של 95%.

תאמין לי שבשום מקרה שהיה פה לא הייתי אשם, אם אנשים מתפרצים לכביש/לא עוצרים בעצור זו אשמתם המלאה.

גם כשאני עובר ברמזור אני משתדל לא לנסוע ישר איך שהוא מתחלף לירוק, כי תמיד יש כאלה שמנסים לגנוב את הצהוב וככה זה יוצא שבסוף הם עוברים באדום.

וזה לא משנה מי צודק ובכמה אחוזים...

פורסם
אתה מודע לכך שאתה קצת סותר את עצמך נכון?

אתה טוען שיש לך שדה ראייה ושלא היו רכבים ולכן החלטת לטוס על הכביש, ומצד שני "פתאום" קפץ לך מישהו שלא התייחס לעצור?

אם היה קופץ לך פתאום ילד או כלב בין המכוניות שבצד? אתה מודע לכך שפס האטה הוא לא לונה פארק, אלא הוא בשביל שאנשים כמוך יאטו, במיוחד לפני צמתים מסוכנות ובמיוחד במקומות שבהם אסור לטוס על הכביש?

ודבר נוסף, או שהאינסטינקטים שלך לא חדים מספיק או שהבלמים שלך באמת במצב גרוע- כדאי לך לבדוק את זה.

אתה שם לב כמה שטויות אתה מדבר?

שדה ראיה זה אומר שאני רואה שאין הולכי רגל וסכנה מיוחדת שתמנע ממני לנסוע מהר, רכב שמחליט לא לעצור בעצור בדיוק שאני מגיע לצומת זה כבר לא קשור לשדה ראיה אני לא רואה דרך בניינים.

שמתי לב שאתה אוהב לומר "ואם", "ואם", ואם לסבתא היו גלגלים? תפסיקו עם הבדיחה הזאת של "האם" שלכם לא היה "אם" היה רכב שלא ציית לתמרור עצור זה הכל.

ובבקשה תסביר לי מה מסוכן בצומת הזאת? מה שמסוכן זה הנהג שהחליט לא לעצור בעצור אין שום בעיה בצומת הזאת.

ואם היו רוצים "שאנשים כמוני" יאטו היה צריך לבנות שם פסי האטה גבוהים יותר.

פורסם
גם כשאני עובר ברמזור אני משתדל לא לנסוע ישר איך שהוא מתחלף לירוק, כי תמיד יש כאלה שמנסים לגנוב את הצהוב וככה זה יוצא שבסוף הם עוברים באדום.

וזה לא משנה מי צודק ובכמה אחוזים...

ואם משהו מחליט לעבור באדום מלא ולהיכנס בך בדיוק שאתה באמצע הצומת?

אני יכול להגיד עד מחר "ואם", "ואם" ושגם לך יש אשמה תורמת כי לא חיכית שעה וראית שאין סכנה.

אתם מגזימים עם השטויות האלו, קרה מה שקרה תפסיקו לחפש את "האם" שלכם כי זה שטויות.

פורסם

אני לא אכנס לדיון לגבי מי צודק או לא, אבל רק רציתי לברר אם המושג שדה ראיה מובן לך או לא.

אם יש לך בניינים בצדדים ואתה לא רואה דרכם, זאת אומרת ששדה הראייה שלך מוגבל.

לראות את הכביש מולך לא נקרא שדה ראיה טוב, לראות מה הולך בצדדים ממרחק זה נקרא שדה ראיה טוב.

אני ברחובות כאלה אני תמיד נוהג כמו פרנואיד שאיזה מפגר (או לא) יופיע פתאום מולי למפגש לא נעים, לכן אני מאט ובודק טוב טוב צמתים כאלה לפני שאני חוצה אותם, גם אם זכות הקדימה שלי.

הסרטון שלך רק מחזק את הסיבה שאני נוהג ככה.

אף אחד פה לא מחפש להרע לך, פשוט מנסים להסביר שאפילו אם אתה צודק, מבחינת החוק הנהג עבר בתמרור עצור, אפילו אם כל האחריות על התאונה תיפול עליו, אתה עדיין עלול להפצע, או שהרכב שלך יפגע. וזה לא כיף.

לא סתם אומרים בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם. כי אם אתה נוהג בחוכמה, ולא בהנחה של "עכשיו לילה ואין מצב שמישהו קופץ לי עכשיו לכביש" תקטין בהרבה את הסיכוי שלך להיות מעורב בתאונה, אפילו אם היא לא באחריותך הישירה.

פורסם
אני לא אכנס לדיון לגבי מי צודק או לא, אבל רק רציתי לברר אם המושג שדה ראיה מובן לך או לא.

אם יש לך בניינים בצדדים ואתה לא רואה דרכם, זאת אומרת ששדה הראייה שלך מוגבל.

לראות את הכביש מולך לא נקרא שדה ראיה טוב, לראות מה הולך בצדדים ממרחק זה נקרא שדה ראיה טוב.

אני ברחובות כאלה אני תמיד נוהג כמו פרנואיד שאיזה מפגר (או לא) יופיע פתאום מולי למפגש לא נעים, לכן אני מאט ובודק טוב טוב צמתים כאלה לפני שאני חוצה אותם.

הסרטון שלך רק מחזק את הסיבה שאני נוהג ככה.

אבל תבין שדה ראיה לא עוזר במקרה שמשהו מחליט לצפצף על החוקים, גם היה לי שדה ראיה לצומת ולתמרור עצור ולקו עצירה שלו, ומן הסתם אני מצפה שיעצרו שם.

זה שהוא החליט לא לעצור זה סיפור אחר, תאמינו לי היה עדיף לי להיכנס בו במהירות נמוכה להזמין משטרה ושישללו לו את הרישיון.

אני הבנתי כבר הכל ואני מודע להכל, אבל זה לא חוכמה שכל אחד מגיב ומתחיל לומר לי "ואם", "ואם" ואם מה?

פורסם

אני ערכתי את ההודעה שלי, תקרא את התוספת.

כמו שאמרתי ברמת העיקרון אתה צודק. אבל בדיוק בגלל יצורים כמוהו אתה כן צריך לצפות שמשהו כזה יקרה, וכן לנהוג במשנה זהירות כדי להמנע ממפגשים כאלה.

ותאמין לי שעדיף לא להתנגש באף אחד, כי אפילו במהירות נמוכה יש סיכוי להפגע או לפגוע במישהו ברכב השני. מה אם חברתו\אשתו\מישהו היה יושב בצד הנוסע והיית מתנגש בו? אותו נוסע לא אשם בשום דבר והוא נפגע.

ואפילו אם הנהג השני אשם, אני לא רוצה להפגע בעצמי, לפגוע באף אחד, וכמובן לפגוע ברכב כי חבל.

פורסם

שלום לכולם

קבלו 3 סרטונים מעניינים, ועוד מעט אני יעלה לקט סרטונים אישי שלי!

http://www.youtube.com/watch?v=HZXJTcVTd1Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=TOdIyORIRfw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=I316sNtoUKA דרך יוטיוב

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אתה יכול לראות בסרטון את הנוסע ליד הנהג מרים את היד, הוא לא הרים את היד מתוך התגוננות ופחד הוא עשה לי עצור עם היד כאילו אני עובד אצלו, הוא לא קולט שעוד שניה הוא הולך לקבל רכב בפנים.

תאמין לי שגם לו לא היה מזיק לקבל מכה מהרכב שלי, פציעות במהירויות האלה לפי דעתי לא היו קורות (פחות מ20 קמ"ש).

אולי נזק קל לרכב אבל יש לי רכב ישן אז זה לא כל כך מפריע לי במקסימום נתקן אותו על חשבונם.

פורסם

ליד ביה"ס הטכני - הפנייה למעגן הדייג ולעוקף חיפה הופך למסלול מרוצים כל יום. כל אחד תופס את הנתיב השמאלי וחותך ישר ימינה בשביל מה? אינלי מושג. גברים הם לא יוצאים במקרים אלה.

והסרטון של ה"גאנגסטרים" שאני מניח שהרובה הוא toys r ass הייתי הולך איתו למשטרה, שיראו להם מזה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אני גר בקריות, בדיוק עכשיו החלפתי רכב אני מחפש מצלמה משולב במראה מישהו מכיר?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

הסירטון עם העבריינים בגיפ יותר מתאים לסרטים ביוטוב של רוסיה,כזה דבר עוד לא ראיתי!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה שם לב כמה שטויות אתה מדבר?

שדה ראיה זה אומר שאני רואה שאין הולכי רגל וסכנה מיוחדת שתמנע ממני לנסוע מהר, רכב שמחליט לא לעצור בעצור בדיוק שאני מגיע לצומת זה כבר לא קשור לשדה ראיה אני לא רואה דרך בניינים.

שמתי לב שאתה אוהב לומר "ואם", "ואם", ואם לסבתא היו גלגלים? תפסיקו עם הבדיחה הזאת של "האם" שלכם לא היה "אם" היה רכב שלא ציית לתמרור עצור זה הכל.

ובבקשה תסביר לי מה מסוכן בצומת הזאת? מה שמסוכן זה הנהג שהחליט לא לעצור בעצור אין שום בעיה בצומת הזאת.

ואם היו רוצים "שאנשים כמוני" יאטו היה צריך לבנות שם פסי האטה גבוהים יותר.

חבר, יש לך 2 אופציות להתייחס למה שאמרתי לך: כמו שאתה עושה עכשיו, או לקחת צעד אחורה, להבין מה מנסים להגיד לך ולהסיק מזה מסקנות (והפעם: תלחץ קצת פחות על דוושת הגז כי זה לטובתך ולטובת כולנו).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...