Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול פעם שאני עומד במצב דומה של השברולט בכבישים,העיינים שלי כול הזמן במראה לראות,סתם תאונה של חוסר ידיעת גבולות הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האמת שהתגובה שלך לתאונה ממש הצחיקה אותי :-D

ואיך זה קרה? התחת של המכונית יותר גדול מהפרונט? בעקרון אם החלק הקדמי עבר גם האחורי אמור לעבור במידה והם באותו גודל לא?

בעיקרון אתה צודק, היא פשוט לא שמה לב שהיא קרובה מידי לשברולט, כנראה התעסקה במשהו אחר

איזה טמטום של הרנו..הזוי.

עם כמות התאונות שצילמת,יצא לך להעיד במשפט?

לא יצא לי להעיד, כשיש סרטון, בדרך כלל זה לא מגיע לבית משפט, אנשים סוגרים ביניהם או בעזרת חברות הביטוח

בדרך כלל התיקים שמגיעים לבתי משפט זה כאשר כל אחד אומר שהשני אשם ואין שום הוכחה אחרת.

אגב אילי, כתבת משהו על מושיע של תביעות.. אפשר לומר שאני אישית מוריד את העומס על מערכת בתי המשפט :wink:

פורסם

תאונה מרתיחה ! :evil:

זה מה שקורה כשטסים כמו יען עם עיניים עצומות ומים חמים בת*ת לכיוון כיס פניה (במקרה הזה שמאלה).

דרור נראה לי עשית את היום לנהג השברולט ! כל הכבוד על התיעוד ! :ladysman:

זמין 8)

פורסם

רגע, רק עכשיו קלטתי מה הלך שם (דרור התגובה שלך בלבלה אותי), איזה אדיוט !

(היום דיברתי עם חבר שעבר טסט 5 או 6 והוא אמר שקשה לו לעבור מהאוקטביה של המורה לQ7 של אמא שלו כי הוא לא יודע להעריך את הרוחב כי זה קשה, אני אתחיל לנסוע מאחוריו)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נהגים כמו של הרנו פשוט מעצבנים אותי!

איך אני נוהג?? כמו בן זונה!

כל אוטו שמעצבן אותי , צופר לי, ומנסה לעקוף כמו זבל, מסתבר שיש לו מבדקה כזו, וזה מרגיז, למה לעבור בכזו מהירות במעבר כזה ?!

פורסם

אני אתוודה בפניכם שקרה לי מקרה דומה בימי הראשונים על הכביש עם הפיג'ו 405 המיתולוגית.

למרות שאצלי זה לא היה ברמה כזאת, כולה נגעתי עם המראה הימנית במיניבוס, אבל בכל זאת המקרה הנ"ל הזכיר לי את הפדיחה :oops:

פורסם

דווקא כשהלך לי הפיוז של השקע מצת פספסתי תיעודים יקרים מפז של HRV שעוברת באדום מלא, לא צהוב ולא אדמדם.

וקטנוע שכמעט חיבק ישבן של פולו קלאסיק.

ומטומטם שכמעט נכנסתי בו כי הוא התלבט עם חניה בכביש חד סיטרי חד נתיבי, בזמן שקטנוען ניסע לעקוף אותי.

אחח מרפי מה יהיה איתך?

פורסם

ואיך זה קרה? התחת של המכונית יותר גדול מהפרונט? בעקרון אם החלק הקדמי עבר גם האחורי אמור לעבור במידה והם באותו גודל לא?

הוא סובב הגה ימינה כדי להשאר על הכביש ? :?

פורסם

תאונה מטופשת ומיותרת, לדעתי הגברת התנהגה בסדר גמור, גם האטה, גם אותתה שמאלה מיד שהתחילה לסטות, אך לצערה לא חישבה נכון את רוחב הרכב, מיותר וחבל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אכן תגובה מצחיקה, אם היית יודע כמה תאונות כאלו אני רואה ....

פעם בנסיעה מסכנה של 15 דקות ראיתי 2 תאונות באמצע כביש מהיר ועוד אידיוט שכמעט נכנס בי והצלחתי לסטות בזמן.

אגב לגבי רכב חברה, בחורות נוהגות כמו בחורות, זה נובע בעיקר מחוסר תשומת הלב והתעסקות עם שיחות הטלפון (הן אוהבות לדבר המוןןןן).

זה לא משנה אם יהיה להם רכב ששוה מליון שקל שהביאו מהבית או רכב חברה מסכן ב 30 אלף.

פורסם

דבר ראשון מה "OMG איזו תאונה" אפשר לחשוב שראית רכבת עושה סלטות באוויר ופוגעת בבואינג 747, אבל נסלח לך הפעם:wink:

איזה פסקול יאללה :)

אתה פשוט המלאך המושיע של תביעות נזקי רכוש, משנה תרבות נהיגה. כל הכבוד!

אני מאחל לך להיות פחות מתורגל :)

איך אתה מסביר את ענן העשן השחור?

(לגבי המיקום לקח לי קצת זמן להתאפס, אבל זה מול מרכז כלנית באשדוד)

"עשן" בתאונה, ולא מאש, מזכיר לי את הפעם שנסעתי עם הפולו שלי (ז"ל) בכביש 5 לכיוון מערב ב2 לפנות בוקר (הנהגת היא האקסית) איזשהי סופר לנסר של בני דודים מכפר קאסם השתוללו בכביש ועפו עלינו ב120 קמ"ש, זה היה כ"כ נורא שפשוט מהחיכוך שלהם באוטו שלי היה המון עשן (?) לבן שבאוויר, היינו בנתיב הימני והם עפו עלינו בשמאל בצורה כזאת שקרה שהרכב שלי לקח אותם עוד איזה 100 מטר קדימה עד לעצירה כשהם במאונך, עד שהם השלימו את הפרסה בכביש המהיר וסיימו 360 מעלות.

שני רכבים מושבתים. גם כן, פלשבק מהעבר.

תאונה מטופשת ומיותרת, לדעתי הגברת התנהגה בסדר גמור, גם האטה, גם אותתה שמאלה מיד שהתחילה לסטות, אך לצערה לא חישבה נכון את רוחב הרכב, מיותר וחבל.

ככה זה כשממהרים מדיי וכשאין לך את היכולת הקוגנטיבית להבין את גודל הרכב שלך,

להגיד שתאונה כזאת אופיינית לנשים ולנהגים חדשים? עדיף שלא, כי אני יודע איך זה ייראה, למרות שאני בטוח שאני צודק. מוכח שגברים יותר מפותחים מבחינה טכנית מאשר נשים, למרות שאני מכיר באופן אישי מספר נשים שממש תותחיות מאחורי ההגה. למרות שכולן קצת גבריות :-D

אם הרנו שלה לא היה רכב חברה תאמינו לי שהיא היתה קצת יותר זהירה.

זלזול ברכוש לא שלך?! לאזרח ישראלי?! מה פתאום! :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

להגיד שתאונה כזאת אופיינית לנשים ולנהגים חדשים? עדיף שלא, כי אני יודע איך זה ייראה, למרות שאני בטוח שאני צודק. מוכח שגברים יותר מפותחים מבחינה טכנית מאשר נשים, למרות שאני מכיר באופן אישי מספר נשים שממש תותחיות מאחורי ההגה. למרות שכולן קצת גבריות :-D

קודם כל זה מתחיל מרמת הנהיגה והידע על הנהיגה בארץ, אבל בוא לא נכנס לזה.

תאונות יכולות לקרות לכל אחד, הסבירות שתאונות מסוג זה יקרו היא גבוהה יותר אצל נשים מהסיבה הפשוטה של חוסר תשומת לב. אין לזה ממש קשר לרמת הידע הטכני.

ראיתי לא מעט נשים צעירות שנוהגות עם רגל שמאל מקופלת בישיבה מזרחית! ואפילו ראיתי פעם מישהי שנהגה עם רגל שמאל על הדשבורד (לא יודע איך זה בכלל אפשרי) !

שמתי לב שעניין הגיל גם מהווה פקטור מאוד משמעותי, הסטיגמה הנ"ל תקפה לנשים צעירות. נשים מבוגרות (וגם גברים מבוגרים) שמות לב יותר וזהירות יותר.

נהגים צעירים זה כבר משהו אחר, זה יכול להיות צעיר מטומטם מתלהב (דוגמת בני דודינו שהשביתו לך את הרכב) ואז התאונות הן לרוב קטלניות וקשות יותר, או צעיר שמפחד מהצל של עצמו ואז הוא היה מחכה כמו ילד טוב שהרכב יפנה לו יותר מקום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...