Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא גם באלה שעצרו לעזור לו. כבר הנמכתי את המוזיקה ופתחתי את החלון כדי להסביר לו בדיוק לאן הוא צריך ללכת ומה לעשות שם, רק חבל שהוא כבר נסע.

פורסם
הבעיה היא גם באלה שעצרו לעזור לו. כבר הנמכתי את המוזיקה ופתחתי את החלון כדי להסביר לו בדיוק לאן הוא צריך ללכת ומה לעשות שם, רק חבל שהוא כבר נסע.

ולא לשכוח את הקבלה. חשוב.

פורסם
הינה כול מה שהקלטתי במהלך שנה שעברה:

wwuopnxBQ8g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני רק חייב לציין שהמשטרה שעשתה פניית פרסה לא עברה שם על החוק כי רשום מתחת לשלט האיסור פרסה שלרכב ביטחון כן מותר ומשטרה נחשבת כרכב ביטחון

דקה 6:46

פורסם

הנה תורן יום א'... לא מאמין כמה חוצפה או סתימות יש לאנשים. צאצא צעיר, עם אמא שלו ברכב (ככל הנראה).

חותך בפתאומיות וגם אחרי שחתך, במקום להישאר בנתיב שלו חותך עוד פעם. ככל הנראה לברוח..

התפוצץ לי הוריד! עקפתיתו וסימנתי שיעצור! במקום ניהלנו דו שיח עם אמא שלו של קללות שחסכתי מכם...

כמובן שאני לא בסדר שהבן שלה קיבל רשיון.

לא ביצעתי מהלך נוסף לבקש פרטים. למזלי אין משהו נורא... נראה, אולי אחליט להגיש תלונה על פגע וברח.

Lbzlb3n1Kiw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

למה ניסית לעצור אותו?

יש צילום וידאו, יש מספר רכב ויש תחנת משטרה בסוף הדרך.

מגישים תלונה, מוסרים הכל לחברת הביטוח כולל הצילום וידאו ומחכים לכסף. זה כל היתרון של הצילום, לא צריך לרדוף אחרי אף אחד כי יש תיעוד להכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ניסיתי לעצור אותו כי לרגע חשבתי שהוא לא שם לב שהיה מגע... וגם כי קפץ לי הוריד. במצלמה נזכרתי אחרי שהתחלתי לנסוע אחריו. אין נזק בגדול ...

פורסם

ועוד איזה מהירות הוא פיתח אחרי העקיפה "לא שם לב" הבין את הטעות שלו ובבושת פנים ניסה להיעלם לך.

תגיש תלונה, היום הוא חתך פגע וברח, מחר הוא ידרוס מישהו ויברח.

ואהבתי את השיער של האמא שמתנפנף ברוח כשהיא מוציאה את הראש מהחלון, מזכירה לי את הכלבים הפרוותיים האלה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
ניסיתי לעצור אותו כי לרגע חשבתי שהוא לא שם לב שהיה מגע... וגם כי קפץ לי הוריד. במצלמה נזכרתי אחרי שהתחלתי לנסוע אחריו. אין נזק בגדול ...

שם לב כמו ***** שם לב, ופשוט ניסה לברוח!

אם לא תביעת רכוש, לפחות תלונה במשטרה על פגע וברח. המינימום (לא רק הג'נטלמני, חובה חוקית) הוא לעצור בצד בלי להפריע לתנועה, בקרת נזקים מינימלית והחלפת פרטים (אלא אם מדובר בשני ג'נטלמנים וללא נזק נראה לעין).

אהבתי את העריכה המוזקלית, אגב!

פורסם

האמת שהתגובה שלך לתאונה ממש הצחיקה אותי :-D

ואיך זה קרה? התחת של המכונית יותר גדול מהפרונט? בעקרון אם החלק הקדמי עבר גם האחורי אמור לעבור במידה והם באותו גודל לא?

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

איזה פסקול יאללה :)

אתה פשוט המלאך המושיע של תביעות נזקי רכוש, משנה תרבות נהיגה. כל הכבוד!

אני מאחל לך להיות פחות מתורגל :)

איך אתה מסביר את ענן העשן השחור?

(לגבי המיקום לקח לי קצת זמן להתאפס, אבל זה מול מרכז כלנית באשדוד)

פורסם

דרור, כבר אמרתי כמה אני אוהב את התגובות שלך :lol:

Eily העשן השחור הוא אולי מפתיחה של הכריות אוויר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...