Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

4321 - אולי הנהג ההוא טיפש, אבל אתה הרבה יותר ממנו. לשחק משחקים במהירות 120 קמ"ש ויותר (המהירות המקובלת בקטע המדובר)?

אני חייב לומר שכביש 22 בקטע שבין אתא צפון לידין בעייתי מאד - הרבה מאד מתנחלים באמצעי\שמאלי וכל מיני שחקני משחקים. היום יצאתי מ-22 דרום לכיוון ההסתדרות דרום, כאשר הייתי על נתיב היציאה לפתע, כ-20 מ' לפני שנתיב היציאה נפרד מ-22 מישהו שהיה על הנתיב הימני של הכביש הראשי יצא לנתיב היציאה על מנת לעקוף מישהו אחר מימין וחזר לכביש הראשי על אי תנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, 43, קיבלת פה מגוון דעות מנומקות ולא מתלהמות. אני מציע לך לקרוא בעיון ולהפנים, כי השיקולים שלך עלולים להוביל למצב הרסני.

באם אפשר לשאול מה גילך?

אני אישית מיתנתי את סגנון הנהיגה שלי במקביל להתבגרות.

פורסם

אני לא מאמין שהגיל שלי קשור לעניין, כי גם שאני יהיה בן 30,40,50 ומשהוא ינסה להתעסק איתי בכביש אני לא יאהב את זה ואני לא יעבור על זה בשתיקה.

אני שמח שמיתנת את סגנון הנהיגה שלך, אבל כל הסיפור הזה ממש לא קשור לסגנון נהיגה או לגיל.

עם רכב בלי רכב אני מתנהג ברוגע בסבלנות כלפי כולם, אבל ברגע שמשהוא חושב על לתקוף אותי ואני מחשיב את מה שנעשה בסרטון כתקיפה אני ממש לא ישב בשקט, וזה לא קשור אם אני יושב בתוך רכב או לא.

וגילי הוא 19 אם זה עוזר לך, אבל הגיל לא משנה את האופי של האנשים אולי במקרה הטוב הוא משנה קצת את דרך המחשבה שלהם.

פורסם

איש חכם (נדמה לי שהיה זה סר וינסטון צ'רצ'יל) אמר פעם שם לא היו בעולם בני 18 גם לא היו מלחמות.

אמנם אתה בן 19, אבל ההבדל זניח והדוגמא מאלפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן צ'רצ'יל.

דוגמא יפה, אבל היא מעבירה מסר שלא בהכרח תקף לזמננו, וגם לא ניתן להבין אותה באופן המילולי. ברור שהוא ל באמת התכוון לילדים בני 18 ספציפית. יש כאן יותר עומק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
והפעם, קצת צדק. :twisted:

(חסכתי מכם את הזחילה במשך 40 דקות בפקק...)

עשית לי את היום (וזו עוד תקופת מבחנים אז קשה לעשות לי את היום....)!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...