Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לא עושים כדי להגיע ראשונים לרמזור?

http://www.youtube.com/watch?v=IghQfSVdi6A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה הקטע עם הפוקוס זה בכוונה או שהמצלמה עושה מה בראש שלה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

האמת שלא הבנתי את השאלה :oops:

אבל בכל מקרה - אין למצלמה שום אופציה של כיוון תמונה כלשהו חוץ מ white balance שהשארתי על auto.

כל השאר זה "עושה מה בראש שלה"

(מצלמה דרעק.. אני יודע.. 26$ מאיביי)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ברמת העיקרון אני לא רואה בעיה עם זה שהם עוצרים אנשים.

יש להם את השיקולים שלהם.

כל עוד הם לא התייחסו אליך כמו ערסים, אין בעיה.

השאלה היא מה הם רצו מהדו"ג הזה.

האמת?

נראה כמו סתם אחד מהמבצעים ה"איכותיים" של משטרת ישראל.

מבצע "הכה את הקטנוען".

(מכיר את השטויות שלהם, הייתי כמה שנים על קטנוע ואופנוע).

פורסם

את הקטנוע שהיה לפניו עצרו בצדק ולא ראיתי הוכחה לכך שהפעילות הזאת של המשטרה היתה סתמית.

למען האמת, זה נראה כאילו גם בעל המצלמה הגיע מאי התנועה. מוזר שהוא כתב שלא היתה סיבה לעצירתו, אבל אין המשך לסרטון שבו אומרים לו למה הוא נעצר. בכל מקרה, אין טעם לנחש אם הוא עשה עבירה או לא, אבל הסרטון לא מצדיק את הכותרת "ללא סיבה".

פורסם

השאלות שצריכות להישאל הן אחרת לדעתי.

- מדוע המשטרה עוצרת דו"ג באמצע כביש איילון? תוך יצירת עומס תנועה לכל בעלי הגלגלים.

- הדו"ג היה צריך לעבור בין כמה נתיבים משאל לימין בהוראת השוטרת, היה כאן קלף סיכון חזק מאוד לדעתי, למרות שהשוטרת עצרה

את התנועה - טוב הם האיטו ועקפו אותה לא ממש עצרו כך שהיה סיכון גדול מאוד.

- סיכון השוטרת שמצאה לעצור באמצע כביש איילון כמה נתיבים אמצעיים וללא עזרה של עוד שוטרים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

נראה כי הוא חתך את הסרטון יפה, בתחילתו (לא ברור מהיכן הגיע) ובסופו (לא ברור מדוע נעצר). בתחילת הסרטון הוא על אי התנועה, אם כי על שוליו השמאליים. נראה כי שני הקטנועים עברו את אותה עבירה.

אין ספק שעבודת המשטרה די מסוכנת, אם כי הקפידו לעצור את המכוניות. העניין הוא שהיה חוסר בכח אדם כדי לחסום את שני הנתיבים הימניים יחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השאלות שצריכות להישאל הן אחרת לדעתי.

- מדוע המשטרה עוצרת דו"ג באמצע כביש איילון? תוך יצירת עומס תנועה לכל בעלי הגלגלים.

- הדו"ג היה צריך לעבור בין כמה נתיבים משאל לימין בהוראת השוטרת, היה כאן קלף סיכון חזק מאוד לדעתי, למרות שהשוטרת עצרה

את התנועה - טוב הם האיטו ועקפו אותה לא ממש עצרו כך שהיה סיכון גדול מאוד.

- סיכון השוטרת שמצאה לעצור באמצע כביש איילון כמה נתיבים אמצעיים וללא עזרה של עוד שוטרים.

איפה היא אמורה לעצור אותם? אצלם בבית? זאת הנקודה האסטרטגית שהם בחרו לערוך בו את המבצע, זה לא משהו יומיומי ולא לוקח הרבה זמן. התנועה נעצרה כשהיה צורך בזה ולא מעבר לכך, ובסרטון לא רואים שמישהו מהמעורבים היה בסכנה כלשהי.

פורסם
השרשור המקורי מפול גז של האופנוען:

fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=116753

"את אנסת אותי בדיוק כמו רוצחת" :lol:

אם הייתי במקומו של האופנוען, הייתי מציג לכולם בדיוק איפה נסעתי ובדיוק מה נאמר בשיחה. משום מה, זה ערוך. :roll:

פורסם
איפה היא אמורה לעצור אותם? אצלם בבית? זאת הנקודה האסטרטגית שהם בחרו לערוך בו את המבצע, זה לא משהו יומיומי ולא לוקח הרבה זמן. התנועה נעצרה כשהיה צורך בזה ולא מעבר לכך, ובסרטון לא רואים שמישהו מהמעורבים היה בסכנה כלשהי.

כן הייתה סכנה מסויימת, תוכל לשים לב שמתי שהוא כבר פונה ימינה ע"פ הוראת השוטרת רכב לבן ממשיך לנסוע בנתיב הכי ימיני כי השוטרת מרוכזת בנתיב אחר, ואחרי זה יש את הסיאט האפורה שלקח לה זמן לעצור.

מה שאני אומר זה שאם אין מספיק שוטרים לעצור בצורה שלא מסכנת אז לא עוצרים, גם אם הסיכון הוא קטן זה עדיין סיכון. מספיק רק חוסר ריכוז של מאית...

גם השוטרת סיכנה את עצמה, לעצור 4 נתיבים באיילון לבד?!:shock: (נכון לא הייתה עצירה רצופה כל הזמן למתחכמים, אבל כולם האטו והיא דילגה בין נתיבים ואני בטוח שגם ביקרה בכל הנתיבים, בטח היו כאלה שפנו לנתיב הכי שמאלי).

ג.נ - אין לי רישיון על דו"ג ולא מתכוון לעשות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שמירת נתיבים (כמו הרבה חוקים אחרים בכביש) זה דבר מיותר לחלוטין.

הפרחה המשיכה לזגזגז גם אח"כ בתוך הנתיב (אבל זה פחות מעניין, אז חתכתי) והיתה לה סיבה מעולה:

היא התאפרה תוך כדי.

חבל שאת זה לא הצלחתי לתפוס.

http://www.youtube.com/watch?v=rIxV1Q4z9Ao דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...