Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין! כסף קל זה משהו שמדינת ישראל למדה לעשות על האזרחים ביתר קלות עם השנים.

כמה נהגים כאלה ללא מצלמה הוא הספיק לעצור על לא עוול בכפם והשחיל להם דו"ח ?!

איככככס מה שנהיה כאן!

לדעתי יצרני הרכב צריכים להכניס קופסא שחורה המצלמת ומתעדת הכל 24/7.

יעזור להמון מקרים כאלה, ומקרי תאונות לא עלינו, ואפילו פריצה או השחטה ופגיעה ברכב חונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גועל נפש של עובד ציבור.

באמת שאין טעם להתווכח עם אחד כזה, חבל על הזמן וכאב הראש. אני באמת מקווה שהוא יקבל איזה שטרונגול עסיסי כשהמקרה הזה יגיע לשופט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך זה נגמר בסוף ? (אם אתה צילמת).

זה לא אני, וגם כתבתי בתחילת השרשור שאין לי עדיין מצלמה.

פשוט ראיתי את זה בפייסבוק והחלטתי שחייבים להפיץ את העוול הזה.

פורסם

זה חדש למישהו שהמדינה כבר רגילה לגנוב מהכיסים של כולנו כסף למכביר ?

זו רק עוד אחת השיטות שלה, וחבל ששכיריה נופלים שבי אחריה.

500 שח זה כלום כסף לעומת תשלום קבוע של עשרות אחוזים מיסים על הדלק, 18% מע"מ על כל פריט שאתם קונים ו/או מרוויחים (עצמאיים), אגרת טלויזיה, אגרת רישיון רכב ונהיגה ועוד שפע "תופינים" שעושים לכם את החודש "כיף".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוייייי כמה שאני שונא את הצומת הזאת. אחד הדברים השנואים עליי במדינה זו הצומת הזאת. ובכן, לא הצומת עצמה, אלא מה שקורה סביבה: החל משעות הבוקר המוקדמות, הפנייה שמאלה לכביש 4 פקוקה בטירוף. לפעמים התור מסתרך כמה מאות ק"מ לאחור.

עכשיו יש 2 אופציות: או שאתה עומד בתור (משהו כמו 20 דקות בערך) או שאתה מזדנב לסוף התור וחותך לקראת הרמזור.

משמח אותי שהציבו משטרה שתעצור את המניאקים שגונבים את התור, מעציב אותי שהם לא עושים עבודתם נאמנה. אני מאמין שהשוטר הנ"ל ביצע טעות תמימה, שכן בכל רגע נתון הוא יכול לעצור ערס אחר שבאמת חותך את התור.

הבעיה עם התורים בכבישים (להבדיל מהתורים למתקנים בלונה-פארק, למשל) היא שהערסים שגונבים את התור לא צריכים לחיות עם התחושה שכולם מסתכלים עליהם בבוז - מהרגע שחתכת את התור, אתה ראשון וממשיך ליסוע בכיף שלך בלי שאף אחד רואה (אמנם אתה מקבל קללות עסיסיות מאלה שמאחור, אבל זה לא מזיז לך).

2 דברים יעצרו את התופעה הזו:

1) משטרה, כמו בצילום הנ"ל, אבל כזו שעושה עבודה מקצועית

2) רשת חברתית שמעלה צילומים של הערסים שעושים את הגניבות האלה (אין משהו שמרתיע ערס יותר מהבושה - הבושה שכל החברים שלו יראו איזה זבל של אדם הוא)

פורסם

מטורף!אני מחכה ליום שאפול על חוסר צדק כזה ואתווכח איתו ככה שהשוטר יבייש את עצמו עוד יותר.:evil:

איך הוא אומר בכלל שהוא ראה את אותו נהג חותך בזמן שהוא היה בנתיב הפנימי כל הזמן.

מה זה חפיי נתיבים?פעם ראשונה שאני שומע את הביטוי הזה..

פורסם

חברים !!! לפני שממהרים להקיז את דמו של השוטר (סך הכול שוטר פשוט, מרוויח 5000 בחודש..........) - הצומת הזו מלאה בפושעים. בכל פעם שאני עובר שם (וממתין בתור 'כמו מניאק'), אני סופר עשרות (!!!!) מכוניות בכל רגע נתון מזדנבות וגונבות את התור.

לדעתי השוטר פשוט התבלבל עם רכב אחר דומה לזה של פותר השרשור.

במקום "לצאת" על השוטר, למה שלא "תצאו" על הישראלים המכוערים, שבגללם הוצב שם השוטר?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...