Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף שעשרה עברייני תנועה ימשיכו לדרכם בשמחה מבלי שייקנסו אותם ושלא נהג ישר ותמים יקבל קנס על לא עוול בכפו.

באמצעים של היום, מה הבעיה להציב מצלמה שמצלמת את הכניסה למחלף/צומת, כל נהג שיתוכח (כדברי השוטר) ויכחיש, העניין ייבדק מידית בצילום במידה ויימצא כי בנוסף גם שיקר ואכן חתך את התנועה שיקבל דו"ח נוסף על הכשלת שוטר.

פורסם

מישהו יוכל לעזור לי בקניית מצלמה טובה

בחיים לא השתמשתי באי בי, וממש לא יודע להבדיל בדגמים.

אשמח לעזרה בפרטי....

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

קודם כל לנהגלא לוותר ללכת ראש בראש.

השאלה שלי היא, אף אחד לא שם לב שהם מסכנים את הנהגים שהם עוצרים אותם באמצע כביש ראשי.

אני לא הייתי עוצר בחיים. שיקפצו לי ויסעו אחרי.

הדוד שלי נהרגה כל המשפחה שלו בגלל שעצר בשולי הכביש בגלל תקלה ברכב.

זה חוסר אחריות מוחלט של המשטרה.

לפני כמה זמן רצה שוטר לעצור אותי בכביש שיש עבודות פיתוח ואין שוליים.

אמרתי לו בשום "ברמזור" בשום פנים אני לא עוצר, נסענו 500 מטר ועצרנו בצד.

פורסם

יש לי אפליקציה של DVR באייפון, אבל עד היום התעצלתי להתקין מעמד :| אני כבר יוצא לקנות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנה תגובה של מתנדב שטוען שהוא מכיר את השוטר ואת המקרה באופן אישי בפורום דיני תעבורה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1713&messageid=169818149

מצד שני, המתנדב הזה כבר ידוע בפורומים של תפוז כאחד שרושם חצאי אמת באינטרנט ומסלף דברים כרצונו אז קחו את הנאמר בערבון מוגבל.

פורסם

זהו הזמנתי מצלמה כן גם אני נשברתי יותר מדי סרטונים כאלה עולים לאינטרנט על חפים מפשע שגם אני מחפש דרך להגן עלי ועליכם ממקרים כאלו או להרשיע תלוי באיזה צד. :p

פורסם

נו, הוד רוממותה עוברת כולם לזוז!

ועכשיו ברצינות, כ"כ קשה לך לזוז טיפה ימינה ולהיצמד בשביל שגם אני אוכל לעבור? מילא משאית, אבל קיה פיקטנו :S

http://www.youtube.com/watch?v=YPdq-Q9V4OI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

גם אני מתחיל להשבר, אבל לא רוצה לקנות מצלמה.

אין אפליקציה נורמלית לאייפון לצילום וידאו בלולאה עם הקלטה של 5 דקות?

פורסם

תיכף תגידו לי שאתם עוקפים בנתיב שמאל.

אני מתעב כאלו אנשים, והוא ממשיך לעקוף את כולם גם בהמשך על השוליים (איפה המשטרה כשצריכים אותם?)

http://www.youtube.com/watch?v=q1wQbxmhc6Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...