Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שמדובר בחוצפה, לדעתי מדובר בטעות אנוש.

המספר גלוי לכל, ומרוכב דו"ג מצופה להתחיל נסיעה עוד לפני שמתחלף לירוק (אחרת מכסחים אותו) והרוכב פשוט הסתכל על הירוק של הצומת הבא שמאוד סמוך לירוק שלו.

תסלח לי, אבל זה גיבוב של שטויות.

1. אני אומר לך כרוכב לשעבר, אתה לא יוצא לצומת כשמתחלף לירוק אלא מחכה עוד שניה כי אתה לא רוצה למצוא את עצמך מתחת לגלגלי המטומטם התורן שאדום זה רק קישוט בשבילו.

2. הירוק הבא הוא רמזור רחוק מאוד, אם הוא התבלבל ביניהם הוא לא צריך לרכב כרגע (שיכור? סמים? טימטום?).

ואחרי זה מתפלאים למה ביטוח החובה של רוכבי דו"ג הוא יקר.

פורסם

גיבוב של שטויות זה אתה החלטת על דעת עצמך בלבד, בכל אופן אני סולח!

לגבי 1 אני מסכים במידה רבה. אבל אין סתירה בין זה לבין מה שכתבתי (אפשר להיכנס באופנוען מלפנים, מאחור או גם וגם במקרים עגומים במיוחד)

לגבי 2 זו טעות שיכולה לקרות לכל אחד. אתה כנראה לא מכיר את הצומת המדובר, הרמזורים ממש סמוכים, במידה די מסוכנת!

זה אמנם לא אמור לקרות לאף אחד, בטח לא לרוכב שמתרכז בדרך!

אבל זה קורה לפעמים.

לא הצדקתי את הרוכב, זה יכל להסתיים בפציעה קשה עם פחות עירנות מצד טור המכוניות מימין, רק סווגתי את ההתנהגות כטעות אנוש, לא כחוצפה. לפי פרשנותי.

פורסם

רוב רוכבי האופנועים המוחלט מתנהגים בכביש בצורה שהלוואי והנהג הממוצע היה מתנהג בה, מצד שני - קבוצות קצה, וקבוצות אתניות כוחניות וחסרות שכל - יש גם על שני גלגלים.

בינינו - אני מעדיף רוכב אופנוע שעבר באדום אחרי שבדק שהצומת פנוי על פני אמא עם ילדים שמעדכנת סטאטוס בפייסבוק על כביש 1.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
2-3 שניות זה ההבדל בין תאונה קטלנית לסתם לעבור ברמזור אדום.

תשימו לב לנהג המאזדה 3.

אני חושב שהוא בכלל לא שם לב לכמה מזל היה לו ואיך זה היה יכול להיגמר אחרת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בהתחלה לא הבנתי איך המזדה 3 שיצאה מהנתיב הימני עברה אותך כל כך מהר (בעקרון היה צריך לצאת אחריך כדי לא להוריד את הנוסע של נהג הפונטו שלא נשמע לרמזור) אחר כך המצלמה האחורית שלך הסבירה את זה יפה מאוד!

פורסם
2-3 שניות זה ההבדל בין תאונה קטלנית לסתם לעבור ברמזור אדום.

תשימו לב לנהג המאזדה 3.

שתף אותנו בבקשה,

מה זה המצלמה הדו-כיוונית הזאת, והיכן רכשת אותה?

אלי.

פורסם
:shock: זה שתי מצלמות שונות.

ברור לי שלא מדובר באותה המצלמה, אך האם זהו סט שמצלם ומקליט בו זמנית משני הכיוונים, או פשוט שתי מצלמות שונות, ללא קשר אחת לשניה?

פורסם
גיבוב של שטויות זה אתה החלטת על דעת עצמך בלבד, בכל אופן אני סולח!

לגבי 1 אני מסכים במידה רבה. אבל אין סתירה בין זה לבין מה שכתבתי (אפשר להיכנס באופנוען מלפנים, מאחור או גם וגם במקרים עגומים במיוחד)

לגבי 2 זו טעות שיכולה לקרות לכל אחד. אתה כנראה לא מכיר את הצומת המדובר, הרמזורים ממש סמוכים, במידה די מסוכנת!

זה אמנם לא אמור לקרות לאף אחד, בטח לא לרוכב שמתרכז בדרך!

אבל זה קורה לפעמים.

לא הצדקתי את הרוכב, זה יכל להסתיים בפציעה קשה עם פחות עירנות מצד טור המכוניות מימין, רק סווגתי את ההתנהגות כטעות אנוש, לא כחוצפה. לפי פרשנותי.

נכון, אני לא מכיר את הצומת המדובר אבל אני כן מכיר צמתים מבלבלים באיזור מגוריי.

כאשר מדובר ברמזורים סמוכים / נתיבים מבלבלים עדיין לרוכב אופנוע אין את הפריוויליגיה לעשות טעויות אנוש מכיוון שכאלו עלולות להסתיים במוות במקרה הרע או בפציעה קשה במקרה הטוב.

בגלל שאנחנו לא יכולים לשאול את האדון הנכבד מה קרה איננו יכולים לשפוט למה הוא התנהג בצורה שאנחנו רואים בווידאו.

רוב רוכבי האופנועים המוחלט מתנהגים בכביש בצורה שהלוואי והנהג הממוצע היה מתנהג בה, מצד שני - קבוצות קצה, וקבוצות אתניות כוחניות וחסרות שכל - יש גם על שני גלגלים.

בינינו - אני מעדיף רוכב אופנוע שעבר באדום אחרי שבדק שהצומת פנוי על פני אמא עם ילדים שמעדכנת סטאטוס בפייסבוק על כביש 1.

אני מכיר גם רוכבי אופנוע שטוב שהם על דו"ג ולא ברכב כי כך הם מסכנים רק את עצמם.

בינינו, אני מעדיף דבילים כאלו על אופנוע בגלל שככה לפחות הם בדר"כ באמת יעשו רק נזק ברכוש לצד השני.

פורסם

נהג שלא נותן לנהגת לעקוף בשום דרך.

ללא שום סיבה. פשוט לכיף שלו.

ככל הנראה גר בגבעת הרקפות בקרית ביאליק.

הונדה סיוויק.

את מספר הרכב לא ממש רואים וחבל.

לבסוף הוא עוד נופף לי לשלום!

פורסם

הייתה יכול לעקוף אותו מאוד בקלות, כל הנתיבים היו ריקים.

ואם האיכות של המצלמה לא טובה או שתתקרב לרכב או שתצעק את המספר של הלוחיות רישוי שלו.

פורסם
הייתה יכול לעקוף אותו מאוד בקלות, כל הנתיבים היו ריקים.

ואם האיכות של המצלמה לא טובה או שתתקרב לרכב או שתצעק את המספר של הלוחיות רישוי שלו.

אז מה אם הנתיבים ריקים?

היא צריכה לשחק במשחק שלו ולהסיט את הרכב כהטעיה מכיוון אחד ולעקוף מכיוון שני?

היא עשתה את הדבר האחראי והנכון (למרות שזה מעצבן ברמה קשה).

והוא, הוא בכלל לא צריך להיות בכביש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...