Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שאין שדה ראיה, אבל מה עם לעקוף בזהירות?

בכל אופן לא ידעתי שסיום לימודים נראה כמו נשף פורים:shock:

ולמה אפשר לצפות מילדים שיש להם רשיון פחות משנה(או אפילו פחות מחצי שנה)

ונקודה נוספת, אכן רואים שהתנוע לא זזה עוד מהצומת הרבה קדימה, גם שם הם עשו מסיבה?

פורסם

גם אני פיענחתי את הסרטון כמו יוסי, הפקק עומד והנהגים עצמם ברכבים, הם יצאו לרקוד בחוץ במקום להשאר ברכב, איפה הביעה?

עריכה:

אלא אם כן יש סיכוי טוב שכל השיירה הארוכה שעצרה היא של התיכוניסטים? אם כן - אתה צודק בהחלט, וחבל שלא היה שדה ראיה על מנת לבצע עקיפה

פורסם

כל הפקק זה בגללן - מדובר בשיירה ארוכה של מכוניות עד הכיכר. כל מי שלא קשור עקף, אבל אמי פחדה לעקוף.

הרכב הראשון שעצר וגרם לפקק היה קשור אליהן וננהג ע"י אחת מהן.

פורסם
נכון שאין שדה ראיה, אבל מה עם לעקוף בזהירות?

בכל אופן לא ידעתי שסיום לימודים נראה כמו נשף פורים:shock:

ולמה אפשר לצפות מילדים שיש להם רשיון פחות משנה(או אפילו פחות מחצי שנה)

ונקודה נוספת, אכן רואים שהתנוע לא זזה עוד מהצומת הרבה קדימה, גם שם הם עשו מסיבה?

כשסיימתי תיכון (8 שנים אחורה) גם אני לקחתי את הרכב של ההורים, ונסענו בכל האזור של התיכון ממש לאט עם יד כבדה על הצפצפה. כשהגענו לכיכר באזור יחסית עמוס גרמנו לתנועה שם להתקע ללפחות 3-4 דקות. אז כן, יכול להיות.

פורסם

האלגוריתם שלי לטיפול בבעיות כאלה:

function solveTrafficJam

}

leave car

walk to head of jam

locate driver responsible to jam

if driver == arsGadol

do nothing %

elseif brokenCar

help move car to shoulder

else

while stillTrafficJam == True

shout loud as needed

end

return to car

end

{

חזיר דיזל

פורסם

מוצרי חלב לא מתקלקלים מלהיות בבגאז' 10 דק יותר או פחות

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

אתם אמיתיים עם התגובות האלו?

קודם כל, האם פקק זה מקום לערוך מסיבה?

גם אם התנועה לא זזה?

ואם התנועה תתחיל לזוז?

יצא לכם לעמוד ברמזור אדום שהנהג לפניכם יוצא "לטפל במשהו" בתא המטען או להחליף עם אישתו מקום וז בדיוק הרמזור הופך לירוק?

אז מה אם המוצרים "לא מתקלקלים מ-10 דקות"?

אז מותר לעשות מה שבז%ן שלך?

ובנימה אחרת (או אולי לא כ"כ...):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4818030,00.html

יש אנשים שאסור שיהיה להם רישיון (בתור התחלה).

בנוסף, צריך לאשפז אותם בכפייה על מנת לקבל טיפול נפשי יסודי.

פורסם

הTake שלי כסוציולוג:

זו תופעה מוכרת פעם בשנה.

זה סוג של טקס שיש לו משמעות של חופש מבחינת כל השכבה הזאת.

צריך להיות רגיש ולהבין שזה קורה פעם בשנה.

זה לא שונה מטקס בר מצווה או חתונה, פורים, שבועות או אפילו מימונה.

אלא אם אוסרים על זה בחוק, זה חלק מהתרבות שאליה אנחנו משתייכים וצריך פשוט לקבל את זה.

כל יום אחר זו עילה למכות אבל פעם בשנה מותר.

פורסם
הנערות של היום: מה עושות קבוצה גדולה של נערות שסיימה היום תיכון?

ובכן, אמי נסעה היום עם הרכב שלה (הפאביה) לסופר ע"מ לרכוש מצרכים שונים לרבות מוצרים שזקוקים לקירור, בעוד אני נסעתי עם הרכב שלי (פולו) למקום אחר. כשחזרה הלינה על כך ש"ילדים מופרעים עשו בלאגן ועכבו אותי, הבט במצלמה" - ואני כמובן טסתי לראות מה קלטה המצלמה בסקודה.

נו, לפניכם תרבות נהיגה קלאסית של נהגות ישראל (וגם לנהגים לא חסר, רק שיהיה ברור) שבוחרות לתקוע את התנועה ולהתחיל לרקוד באמצע הכביש בעוד שקישוטי המכוניות השונות לא יביישו את הקישוטים של משאיות ה- MAN במצעד הגאווה, כשבמקביל אזרחים תמימים ממתינים כשבתא המטען יש מוצרי חלב בחום של 37°C (המזגן לא מקרר את תא המטען).

בושה וחרפה - ולא מעניין אותי שהן הרגע סיימו תיכון, מדובר בבריונות כביש על כל המשתמע מכך. אם הן רוצות לרקוד שיעשו זאת במגרש החניה הסמוך.

[video=youtube;kDu2MmA-IAw]

איזה מרמור...ומגילה על דבר שטותי

בני נוער ובדיוק מה שיצא גם לי לעשות השנה

משהו שיש להם פעם בחיים ! וקורה גם פעם בשנה ואוי ואבוי באמת

גם דיברת על הקישוטים (סוג של צחקת יותר נכון ) שיש להם על הרכבים...

מה יקרה לחלב ? הוא יוצא מהסופר קר . גם כשהוא פושר לוקח לו הרבה זמן עד שמשהו ישפיע עליו .

זה שאמך תעקוף משמאל ברווח שנכנסות בו 2 מכוניות אפילו לא יעשה רע לאף אחד .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

בן 19, זמנם של אנשים שוה כסף. שום שמחה שבעולם אינה סיבה לעכב את הציבור (אלא אם מדובר בארוע ממלכתי, ואז יש התראות מראש וכוחות שיטור שמכוונים את התנועה). בבוקר אלה בני מצווה שעולים לתורה, אח"כ הרונדו ולסיום אוהדי הפועל\מכבי\בית"ר.

לפני שנה הייתי בעיר הדנית אודנסה ביום סיום התיכון. התלמידים נסעו על משאיות מקושטות, שרו ושמחו, ולא היתה שום הפרעה לקהל. אבל זה ההבדל בין בני תרבות לבין ערסים ופרחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Stio, אני מודע לעובדה שכשקורה משהו לאמא, זה לא תמיד נלקח בפרופורציות.

הכוונה שלי היא, אמא שלך ככל הנראה (עפ"י התיאור שלך) התעצבנה על הבני נוער האלו ואתה כתוצאה מכך הפסקת לראות את האירוע בצורה אובייקטיבית.

גם אתה סיימת 12 שנות לימוד באותו התאריך (20.6.XX), השכבה שלך לא עשתה אותו הדבר? אצלנו (בחיפה) המצב אף היה עוד יותר קיצוני מכיוון שבני כיתתי חסמו את מוריה בשעת השיא על מנת לקפוץ למזרקה.

ילדים עושים שטויות, אפשר להתנחם בכך שאלו שטויות שלא פגעו באף אחד (חוץ מחצי הליטר דלק שאמא שילמה כשעמדה בפקק).

פורסם
הTake שלי כסוציולוג:

זו תופעה מוכרת פעם בשנה.

זה סוג של טקס שיש לו משמעות של חופש מבחינת כל השכבה הזאת.

צריך להיות רגיש ולהבין שזה קורה פעם בשנה.

זה לא שונה מטקס בר מצווה או חתונה, פורים, שבועות או אפילו מימונה.

אלא אם אוסרים על זה בחוק, זה חלק מהתרבות שאליה אנחנו משתייכים וצריך פשוט לקבל את זה.

כל יום אחר זו עילה למכות אבל פעם בשנה מותר.

וגם מיועד ל-young97:

מה עובר עליכם?

כמו ש-STIO אמר - רוצים מסיבה? אין בעיה! תעשו את זה במקום שלא מפריע לכביש.

יוסי, בוא נעבור על הדוגמאות שנתת:

בר מצווה - אף אחד לא חוסם כלום.

חתונה - כנ"ל (יולי אדלשטיין וגם בר רפאלי הם לא מורמים מעם ולכן מה שעושים בשבילם עכשיו הוא אסור).

פורים - משטרה חוסמת והכל מתוכנן.

מימונה - ראה תשובה של פורים.

על אותו משקל - הערס שעוצר באמצע כביש מהיר בשביל "להראות" לאותו אחד ש"העיז" לצפור לו על בריונות, עושה את זה רק פעם בשנה.

אז?

זה בסדר?

תעשו איזה טקס שבא לכם אבל במקום מתאים!

כאשר היתה הפגנה של נהגי משאיות / מוניות / נכים / כל אחד אחר - לא התפוצצתם מכעס בפקקים האדירים כי הם חסמו ללא אישור צמתים?

מה ההבדל?

גם זה פעם ב-5 שנים.

פורסם (נערך)

נתנאל - סיפור הרונדו בחיפה הופסק כבר לפני מספר שנים, בדיוק מהסיבה שתוארה על ידי stio.

סטיו - היכן הארוע?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בן 19, זמנם של אנשים שוה כסף. שום שמחה שבעולם אינה סיבה לעכב את הציבור (אלא אם מדובר בארוע ממלכתי, ואז יש התראות מראש וכוחות שיטור שמכוונים את התנועה). בבוקר אלה בני מצווה שעולים לתורה, אח"כ הרונדו ולסיום אוהדי הפועל\מכבי\בית"ר.

לפני שנה הייתי בעיר הדנית אודנסה ביום סיום התיכון. התלמידים נסעו על משאיות מקושטות, שרו ושמחו, ולא היתה שום הפרעה לקהל. אבל זה ההבדל בין בני תרבות לבין ערסים ופרחות.

1. איזה מין עיכוב ? היא יכולה לעקוף משמאל במקום להמשיך לעמוד לדאוג לחלב ולהתמרמר .

2. הרונדו הוא משהו מתוכנן עם המשטרה ועם אישור שלהם ופיקוח גם כן לרוב .

3 . הרונדו הוא דבר שקורה כבר המוווווון שנים , אתה דואג מזה שיתחילו עוד דברים בסגנון ? אז אל תדאג זאת לא השנה הראשונה שזה קורה והופס מה קרה ? לא נוספו עוד רונדואים של עולים לתורה אוהדי ביתר מכבי או גם הפועל..

4. אפילו הצחקת אותי עם העיר הדנית..מה שמתאים לדנים לא בהכרח יתאים פה , מה עוד שזה נשמע לי עוד יותר מסוכן אפילו לעלות כמות גדולה כזאת של אנשים על איזה משאית שחלקם גם שותים

5. לא תרבות ערסים ולא תרבות פרחות , משהו שכולם עושים וידוע

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...