Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערנו אנשים כאלה לא ילמדו לקח עד שיתנו כיף לרכב עם בלמים שבקושי עברו טסט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לצערנו אנשים כאלה לא ילמדו לקח עד שיתנו כיף לרכב עם בלמים שבקושי עברו טסט.

אתה רומז שהרכב בלי ברקסים ?, אז רק לעדכן אותך היא שחררה את הברקס מרוב לחץ וחזרה ללחוץ שוב שזה משהו אחר בעצמו אבל לשפוט הכי קל נצלם את הרפידות , והברקסים עובד טובים , מאוד טוב

ואל דאגה אני מטפל ברכב שלי .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

איך הגעת למה שהגעת ממה שכתבתי?

קבל את הגרסה הארוכה: "לצערנו אנשים כאלה (רוכבי אופניים דביליים) לא ילמדו לקח עד שיתנו כיף לרכב עם בלמים שבקושי עברו טסט. (במכונים ההם בצפון שיעבירו אותך גם בלי בלמים, ובלי רכב)"

יותר ברור?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מצייתים לרמזור אדום, השני אני סבור שפשוט נתן גז ואמר "הכל בסדר, לא קרה כלום".

*תזהרו מהווליום*

וכאן, אני פוגש את אותו ילד דביל 3 פעמים, ושלוש פעמים הוא עושה דברים דבילים.

את הסרטון השני אני יכול לסכם במילה אחת:

ערבים

לא גזענות פשוט מציין עובדה.

פורסם (נערך)

את הסרטון השני אני יכול לסכם במילה אחת: ערבים.

לא גזענות פשוט מציין עובדה.

אני מבין שאתה אומר זאת מאחר ואתה, להבדיל מן ה"ערבים", הינך חוטר לגזע הנורדי...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שגזענות. רק ערבי רוכב ככה על אופניים, הרי אין ערסים מלאום אחר במדינה הזאת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין קשר לערבים במקרה האלו , אם כבר "ילדים" אבל גם לא חסר מבוגרים.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

זה לא בהכרח לאום אחר. מרוקאי, טריפולטאי, מצרי, טורקי, תוניסאי וכדומה - הכל ערבים. כולן ארצות ערב.

הנה קישור לויקיפדיה.

וכן, זה גזעני לקטלג ולהפוך מנהג לאקסקלוסיבי פר גזע. אני לא ערבי והייתי רוכב על אופניים כמו מטומטם כשהייתי ילד.

אבל אני מסיים פה, כי זה לא נושא השרשור ובוא ניצמד לסרטונים והטפת מוסר :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא מצייתים לרמזור אדום, השני אני סבור שפשוט נתן גז ואמר "הכל בסדר, לא קרה כלום".

בצומת הזה ממש כמעט סוזוקי קרוסאובר נכנסה בי לפני שבוע - נסעתי לי ברמזור ירוק וכשנכנסתי לצומת אני רואה בזוית העין השמאלית משהו מתקרב אלי - ישר צפרתי, בלמתי בלימת חירום במקביל להכנסת הקלאץ' ומה אני רואה? נהג מבוגר שנוהג על הרכב הנ"ל נעצר לידי ובוהה בי (באמצע הצומת, כן?).

נתתי גז ועפתי משם - מאחת המראות ראיתי שהוא המשיך לעמוד המום בצומת כאשר הוא חוסם את הנתיב השמאלי כפי שנראה בסרטון.

אני חייב לחזור למנהג הישן והוא להביט ימינה ושמאלה לפני שאני חוצה צומת בירוק - דבילים לא חסר.

פורסם
אני חייב לחזור למנהג הישן והוא להביט ימינה ושמאלה לפני שאני חוצה צומת בירוק - דבילים לא חסר.

זה לקח נכון.

אגב, בבלימת חירום נכונה יורדים על המצמד לאחר שיורדים על הבלם ולא בו זמנית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הייתי במהירות נמוכה ואם לא הייתי לוחץ על דוושת הקלאץ' (מצמד) אזי המנוע היה נכבה מיד - אבל באופן כללי מסכים לגמרי עם מה שכתבת.

פורסם

אין דבר כזה "להתפרץ" למעבר חצייה. מעבר חצייה היא אוטונומיה מוחלטת של הולכי הרגל. חובה להאט לפני מעבר חצייה עד לרמה שגם אם יקפצו בכוונה להתאבד תוכלו לעצור בזמן. כאשר שדה הראייה חסום, יש לעצור לגמרי.

חוסר האחריות של הילד אינה קשורה לאשמה. רשלנות יכולה להתבצע רק ע"י הנהג במקרה הזה. "התפרצות" לא זהירה של הולך רגל אינה אחראית באותה מידה שלא לנעול את הדלת בלילה זה חוסר אחראיות, אך היא אינה מהווה עבירה על החוק.

מדהים שמגיע מצב שבו נהג פוגע במישהו על אופניים במעבר חצייה ויש וויכוח על האשמה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...