Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני חותך סרטונים במוביוס אני משתמש בתוכנה mpeg streamclip. מה שטוב בתוכנה הזו זה שכאשר אתה חותך את הסרטון ושומר את הקטע הרלוונטי, התוכנה שומרת אותו באותו פורמט של MOV ולא ממירה אותו לפורמט אחר, כך נשארים עם אותה איכות וידאו ללא המרה לפורמטים אחרים.

פורסם

אני מכיר שתי תוכנות טובות לחיתוך סרטים מבלי לקודד אותם מחדש (כלומר בלי להוריד מאיכות הסרט).

ראשונה היא Mpeg Streamclip כפי שציין adidas1, והשנייה Avidemux. השנייה משנה את מסגרת הקובץ ל-Avi אך לא מקודדת אותו מחדש.

לגבי מספר הרכב, לדעתי בגלל שמדובר בלילה והרכב רחוק והרכב המצלם בתנועה, הסיכויים לשלוף את מספר הרכב קלושים. זיהוי מספרי רכב בתנאי תאורה נמוכה זה דבר מאוד בעייתי.

פורסם

הבוקר קמתי עם הברקה 8)

מכיוון שגם הרכב שעמד מאחוריו ברמזור היה מעורב בתאונה, אני אנסה להשיג אותו. את המספר שלו יש לי בבירור.

פורסם
הבוקר קמתי עם הברקה 8)

מכיוון שגם הרכב שעמד מאחוריו ברמזור היה מעורב בתאונה, אני אנסה להשיג אותו. את המספר שלו יש לי בבירור.

חבל על כל הקומבינות להגיע לזה דרך זה. התאונה הזאת היא מסוג התאונות שבטח ידועות למשטרה, צריך להגיש את הסרט עם תאריך , שעה ומקום ואני בטוח שהם ידעו לשייך לתאונה הרלוונטית.

פורסם
אתה לא הבנת את הסיבה, זאת לא הסיבה של איבוד מידע ממחיקת הקובץ הישן.

תתייחס ל-2 השורות האחרונות בתמונה (שהנחתי שם את העכבר לקבל מידע על הפונקציה ההיא).

בזמן שהמצלמה פועלת בלופ, היא עובדת טיפה קשה יותר ולכרטיס צריכה להיות מהירות מסוימת ע"מ שהוא יוכל להתמודד עם מחיקת הקובץ הקודם וכתיבת קובץ גדול במיוחד וכל זה בזמן שהמצלמה עוד מקליטה חומר נוסף.

עדיף שלכרטיס תהיה יכולת לכתוב קובץ קטן ככל שניתן מאשר קובץ אחד ענקי.

קליפ של 3 דקות שוקל ~400 מגה, קליפ של 5 דקות שוקל ~650 מגה, קליפ של 10-15 דקות שוקל ~1-1.5GB.

מה שאמרת בחלק המודגש שגוי.

מחיקת קובץ בגודל של 1MB לוקחת בדיוק אותו הזמן כמו מחיקה של קובץ של 1GB.

המצלמה גם לא כותבת פתאום קובץ של 1.5GB לכרטיס, אלא כותבת אותו כל הזמן בלי הפסקה, בקצב של 2-4MB בשניה.

ההערה בתמונה שאתה העלית מדברת אך ורק על מקרים שבהם יש כרטיס תקול (לא איטי), ולכן הם ממליצים על אורך קצר יותר.

ובקשר לרכב בתאונה, מנסיוני הדל בתוכנות עריכת תמונות, נראה לי שהספרות האמצעיות הן 413.

[ATTACH=CONFIG]435261[/ATTACH]

פורסם

^

יש סיבות נוספות- יותר קל לחפש קטע שאתה רוצה להשתמש בו, בקובץ באורך שלוש דקות מאשר עשר דקות. מה גם שלתוכנות עריכה (ולמחשב בכלל) הרבה יותר קל להתמודד עם קבצים קטנים יותר מאשר גדולים.

פורסם (נערך)

אני מבין שהבעיה נפתרה? או שזאת תאונה אחרת?

--------

אוקיי, נראה כמו תאונה אחרת... תאריכים שונים. מה קורה שם בצומת הזאת???

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אני מבין שהבעיה נפתרה? או שזאת תאונה אחרת?

--------

אוקיי, נראה כמו תאונה אחרת... תאריכים שונים. מה קורה שם בצומת הזאת???

נראה שיש שם דילאי קטלני ברמזור

פורסם

אני לא יודע אם העלו את זה פה,אבל הכותרת לא מסתדרת לי אחרי כמה פעמים שאני קורא אותה.

"ריכוז סרטוני מצלמות של דבילים" - אני מסיק מזה שכל מי שמצלם דביל.

אני יודע שזאת אינה הכוונה אבל בכל זאת...

פורסם
אני לא יודע אם העלו את זה פה,אבל הכותרת לא מסתדרת לי אחרי כמה פעמים שאני קורא אותה.

"ריכוז סרטוני מצלמות של דבילים" - אני מסיק מזה שכל מי שמצלם דביל.

אני יודע שזאת אינה הכוונה אבל בכל זאת...

דבילים היא תיאור של ה'סרטוני'

כלומר אם אתה רואה סרטון של דביל, זה בדיוק כמו לראות סרטון של חתול, החתול לא מצלם, הוא מופיע שם.

פורסם

כביש משה דיין ראשון לציון לכיוון מערב, נוסע ברגוע פתאום מגיחה משמאל ב.מ.וו לבנה מלאה בבבונים (כנראה בני דודינו האהובים או שלא...) מתלהבים מהמהירות של הנהג, תוך כדי הוא מעיף מבט ימינה רואה אותי, נותן גזיה וחותך אותי בברוטליות ועל הקסקס ונותן גז (באמצע צומת) .

שניה אחרי זה הוא עומד בנתיב השמאלי של הנתיב לנסיעה ישר והשאר תראו בסרטון:

*שימו לב לרכב הלבן מצד שמאל לא לאיביזה שבשניה האחרונה שוברת.

פשוט מחרבן על כולם.

מ.ר 8601211

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

השבוע אני יוצא מהבית בבוקר, הרכב שלפני פתאום נעצר, מעביר לרוורס, וממשיך בנסיעה עד הבום. גם כשצפרתי לו זה לא ממש עזר...

למזלי הנזק היחיד היא לוחית רישוי שהתעקמה מעט.

מתכון ל קפה נוטלה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...