Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, ברשותי נוקיה C7 שהיה אצלי רק חודש ונפל לאמבטיה לצערי, ניסיתי כל מיניי פתרונות כמו אורז, להעמיד אותו בשמש ומה לא.

הבנתי שהטעות הקריטית שעשיתי היא שניסיתי לחבר אותו לחשמל.

היום כעבור שנה בערך מצאתי אותו זרוק בארון ואמרתי למה לא לנסות לחבר אותו, מה כבר יש לי להפסיד.

להפתעתי הרבה המכשיר נדלק, מתפקד רגיל אך ברגע שמפעילים עליו עומס (כמו פתיחת אפליקציה או הפעלת WIFI) הוא עושה לעצמו ריסטרט.

כלומר אפשר לדפדף בתפריטים חופשי, ואפילו הצלחתי להאזין לרדיו.

האם יש תקווה?

עריכה: יש לציין שניתן לדפדף בו רק כאשר הוא נמצא במצב חסכון בחשמל, אם מוציאים אותו ממצב חסכון בחמשל הוא נכנס ללולאה אין סופית של ריסטרט.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

תנסה להחליף סוללה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכשיר עם נזקי מים יכול לעבוד שנים אחרי הטבילה אך אין לדעת איזה באג יצוץ פתאום,

יום אחד יתחיל ריסטרטים,להיתקע,לא להוציא שיחות וכו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

פעם מכשיר של נוקיה שהיה לי עבר טבילה כאשר נשאר בכיס של בגד הגלישה.

עשיתי פירוק מלא של המכשיר, יבוש עדין עם מייבש שיער על אויר קר, יבוש יומיים בחוץ (היה קיץ) והוא עבד עוד כמה שנים בלי שום בעיה.

לאחרונה מכשיר של נוקיה התחיל לעשות רה-סטארטים מעצמו. במעבדה של אורנג' לא הצליחו לתקן - או (כפי שנראה לי) לא רצו, וגרמו לי לעבור לגולן. ואפילו "שידרגו: לגרסת תוכנה מ- 2009 (ביולי 2012).

המעבר לגולן פתר את הבעיה בלי שנגעתי בדבר. המכשיר מתפקד היטב בכל הפונקציות, לא מאתחל את עצמו אפילו פעם אחת בניגוד להרבה פעמים ביום שעשה זאת בעבר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

להערכתי המכשיר אבוד

האמת שיש לי נוקיה שעבר צלילה מלאה בבריכה, תוך שעה הוא פורק לגורמים, יובש לחלוטין והורכב חזרה, עד היום הוא עובד (שלוש שנים לפחות מאז)

ככה שאפשר להציל חלק מהמקרים, אבל צריך לעשות את זה נכון ומיד כשזה קורה

אפשר לפתוח את הנוקיה שלך, אם יש נקודות לבנות ו/או אבקה לבנה בפנים - אבוד

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אוקיי, פירקתי את המכשיר לגורמים, וכנראה שמי שפירק את המכשיר לפניי השתמש בדבק חזק מאוד להדביק את המסך והוא נשבר לי בתהליך הפירוק, אך זה לא ממש משנה כי גיליתי שכל הפלאפון מלא חלודה מבפנים וקורוזיה (נראה כנו אבנית).

תודה בכל מקרה

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
(נראה כנו אבנית).

זו בדיוק הקורוזיה עליה דיברו פה, כזו שאני ממש מתפלא שהוא בכלל נדלק אפילו לרגע.

תביא תמונה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...