Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פורד פיאסטה 97, שקניתי לא מזמן..

עכשיו, אני לא יודע איך זה היה עד היום, אבל פתאום היום אני חושב ששמתי לב למשהו.. הדוושה של הקלאץ' נותנת לי מרחב של 10 ס"מ שהיא כאילו 'רופפת' אבל הקלאץ' עובד כמו שצריך ולפני כמה ימים עשיתי לו את הבדיקה של בלם יד מורם, הילוך שני, העלתי טורים ל3K זרקתי קלאץ' והאוטו קפץ והמנוע נכבה.

במילים אחרות, כשאני לוחץ על הקלאץ' עם חצי רגל יש איזה מרחק קטן שהוא כאילו רופף כזה ואז אחרי זה הוא נכנס לפעולה.

מה הבעיה?

זה בסדר שהקלאץ' כזה 'רופף' (יעני צריך להכניס אותו עד הסוף בשביל שיפעל) או שלא? לא שמתי לב לזה עד עכשיו..

פורסם

הדוושה צריכה להיות מעט רופפת כדי שלא יווצר מצב שהקלאץ יפריד בנקודה גבוהה בדוושה(בעיקר מטעמי נוחות) וכדי למנוע את הסיכון שכבל קלאץ יהיה מתוח יתר על המידה ויגרום להחלקה ושריפת הקלאץ.

אם אתה רוצה ניתן למתוח את הכבל קלאץ וזה יבטל את החופש הזה אבל תצטרך להתרגל לקלאץ שלך שיהיה מפריד גבוה ממה שהיה לך.

כל עוד הקלאץ מפריד טוב(הילוך רוורס נכנס חלק ללא קושי וחריקות) ומטעמי נוחות הקלאץ בסדר מבחינתך עדיף שלא תיגע כי אין טעם בכך, אלא אם כן תרצה לשנות גובה הדוושה.

• תוכן חדש...