Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

חיימי צודק. גם אני אינני מבין כיצד אנשים הצביעו לליברמן שהגיע מעסקנות לפוליטיקה בידיים ריקות וכיום ידיו מלאות כסף. כיום כבר יש לו כסף, אז זה בסדר להצביע עבורו.

לעולם לא הייתי מצביע לאיש צבא בכיר, פרופסור בכיר, מקים עמותה צעיר, עוסק זעיר או קוף שעיר אלא אם עשה כסף, אז הוא כשיר. הייתי הולך על ממשלה של בן דוב, דנקנר, תשובה. אנשים שיודעים לעשות לביתם גם יעשו לביתנו. ישראל ביתנו.

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השיטה הקפיטליסטית האמריקאית לפיה אדם לא יכול מעשית לרוץ אם אין לו הרבה מאד כסף עושה סלקציה די טובה. עד שלא הוכחת הצלחה - אל תהיה מנהיג. יותר טוב מפוליטיקאים שעשו את העסקנות עיסוקם היחיד מימיהם באגודות סטודנטים ולא עשו שום דבר פרודוקטיבי מעולם. (כן,למוכר רהיטים ברים אני קורא פרודוקטיבי ובוודאי לגנרל או יזם עם כספי אקזיט כמו בנט,לעומת זה ליוצאי ישיבות/מסלול תה בהסתדרות/ועדים - לא,גם אם הועד הוא באירגון לכאורה פרודוקטיבי)

הם לא עושים את זה בכוונה. זה מה שקורה שאתה צריך לרוץ במדינה של 300+ מיליון איש, צריך כסף. וזה גם לא שהאדם צריך כסף כמו שהוא צריך תורמים רבים או תורמים עשירים במיוחד.

אני מסכים איתך שהצלחה בעסקים, בניגוד למה שחושבים רבים מהחברים כאן, היא יתרון ולא מגרעת, אבל ממש לא הייתי שם אותה כפילטר למועמדים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אמיר אתה צודק בזה, וגם אני לא רוצה עוד 4 שנים עם ביבי.

אני רוצה תיעדוף של הכספים שיושקעו בתחומי הקו הירוק ולא מחוצה לו.

אני רוצה שיפתחו את התקציב של צהל שחורג מדי שנה בכ-12 מליארד שקל ממה שהוקצה לו

אני רוצה שיפסיקו לנסות להפחיד אותנו (פעם זה טורקיה, פעם זה הפלסטינאים באו"ם, פעם זאת איראן, פעם זה נשק כימי בסוריה, פעם זה חיזבאללה ופעם חמאס וחוזר חלילה) כדי לשתות לנו עוד כסף שיועבר לצה"ל.

אני רוצה תח"צ בשבת

אני רוצה עיתונות ותקשורת חופשיות

אני רוצה השקעה בחינוך, וחינוך לדמוקרטיה ולא לתאוקרטיה (5 שנים אחרונות החינוך החרדי קיבל 7.2 מליארד שקל בשביל להנציח את הבורות)

אבל יש דברים שבאמת לא הוא אשם בהם. מעטים, אבל קיימים :) הוא רק לא פעל בנושאים האלה.

עיתונאות ותקשורת חופשית ?

אז מה יש היום ?

מכבסת שקרים של השמאל , הכפשה של רוה"מ חדשות לבקרים , סיוע לאוייבי המדינה וליבוי האש הבינלאומית.

קידום מחאה חברתית שהובלה ע"י הקרן החדשה (להשמדת ישראל)

פרסום סרטונים של בצלם ושאר ארגונים אנטי ישראלים בלי לבחון את העובדות

חוות דעת פרו פלסטיניות שקריות בצורה גורפת של פרשנים ומגישים

התנהגות מזלזלת של פרשנים ומגישים לפוליטיקאים ואנשי צבא שלא מחזיקים בדיעות דומות

תוכניות כמו מצב האומה שמארחות את חנין זועבי ואחמד טיבי שהם מהגרועים באוייבי המדינה.

אין לי כח לפרט עוד..

לפעמים אני חושב שאל ג'זירה יותר אובייקטיבי, אז אל תדבר איתי על תקשורת ועיתונות חופשית.

לדעתי צריך לנקוט באגרוף ברזל כדי לפורר כל כלי תקשורת שתומך באוייבי המדינה ויוצר נזק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה באמת לא רואה את הבעייתיות של מפלגת שלטון שהורגת את הטלויזיה הממלכתית ובמקביל מגדלת עיתון מטעם?

נכון שלא כל התקשורת אובייקטיבית אבל היא תמיד היתה פלורליסטית ונעה מ "הארץ" השמאלי ועד ל "נקודה" הימני כשבאמצנ יש עוד כמה לרוחב הספקטרום. גם בתקשורת המשדרת יש מגוון דיעות אז קשה להגיד "תקשורת מגויסת".

לגבי העולם, תפקיד התקשורת הוא לדווח על הנעשה. לא ליפות את זה לשום כיוון. אם יש מחאה חברתית אז צריך לסקר אותה תוך זמן מסך הן למוחים והן למתנגדים. את זה לדעתי עשו בצורה מאוזנת. כנ"ל לגבי הבנייה בשטחים ששם הממשלה רצה לספר לכולם שהיא משתינה מהמקפצה והתקשורת נתנה לה אחר כך את הבמה לנסות להסביר למה. זה שאין הסבר ראוי זו מ ש לא אשמת התקשורת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חיימי צודק. גם אני אינני מבין כיצד אנשים הצביעו לליברמן שהגיע מעסקנות לפוליטיקה בידיים ריקות וכיום ידיו מלאות כסף. כיום כבר יש לו כסף, אז זה בסדר להצביע עבורו.

לעולם לא הייתי מצביע לאיש צבא בכיר, פרופסור בכיר, מקים עמותה צעיר, עוסק זעיר או קוף שעיר אלא אם עשה כסף, אז הוא כשיר. הייתי הולך על ממשלה של בן דוב, דנקנר, תשובה. אנשים שיודעים לעשות לביתם גם יעשו לביתנו. ישראל ביתנו.

שמת לב שאיך שהוא התפטר הוא חזר למקורות ורץ להצטלם עם טרנינג?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא חושב שצריך להאשים את האמונה הדתית, אלא את אלה שמתיימרים לייצג את היישות העליונה ועושים את עצמם לנציגיו עלי אדמות. אין לי בעיה אם אדם שמאמין ביישות כזו, יש בעיה עם מי שמבטל את עצמו ומחשבותיו בפני פירוש שאדם אחר נתן לרצון האל (אם אותו אל אכן קיים). אולי, אם הייתי נוכח במעמד מתן תורה, הייתי מאמין גם אני בקיומו של אותו אלוהים ובעליונותו על כולנו. במצב הנוכחי, אני בהחלט מוצא צורך בהפעלת מחשבה עצמאית, בוודאי עם "פרשנים" בדמות חלק גדול מהרבנים דהיום.

"אדם פיקח היה זה אשר בדה מליבו את האלוהים"...

אפלטון, 427-347 לפני הספירה.

כבודו, בחיל ורעדה אומר שדבריי לא פורשו כלשונם היטב על ידיך.

אין לי בעייה עם אמונה, כלשהיא, של כל אחד, בין אם זה במשה, בישו, באלוהים, באללה, או בזבינאמו הנביא.

הבעייה שלי מתחילה באנשים שלוקחים את האמונה של אלו שציינתי, ומתחילים לומר להם, ש"אתם חייבים לעשות ככה! ולא אחרת! כי זה רצון האל!!!".

אם רב יגיד למאמיניו להתפרע על שוטרים בחניון בשבת, הם יעשו את זה. כי הרב אמר.

אם מה-שמו-של-המוסלמים (מקביל לרב אצלנו, מצטער לא מכיר את המונח) יגיד למאמיניו ללכת ולהתפוצץ על יהודים כי זה רצון האל, הם יעשו את זה. כי המה-שמו-של-המוסלמים אמר.

אם כומר יגיד למאמיניו שלרקוד עם נחשים זה רצון האל כי חווה עשתה משהו דומה, הם יעשו את זה. כי הכומר אמר.

הבעייה שלי היא ניצול הכח (וכן, להיות כהן דת במקום גבוה, זה פשוט כח שלא ייאמן) ע"י גורמים בעלי אינטרס שלא בהכרח מגיע מהדת אלא יותר מה"עצמי" של אותו איש דת. "עם כח גדול, מגיעה אחריות גדולה" -ספיידרמן, שנות השישים (דומני).

אישית אני נתקלתי בדתי שלא אכפת לו בכלל לעבור על הדיבר "גר, יתום ואלמנה לא תעשוק" (יש לי חבר שהוא עונה על כל הקריטריונים... גר ויתום, שגר עם אימו האלמנה). כך שהחברה שלהם לא חפה מאינטרסים עצמיים. וזה מסוכן.

הבעייה שלי עם דת בשילטון זה שהדת מונעת גיוס שווה לכולם, מונעת תקציבים מלהגיע להיכן שבאמת צריך אותם (חינוך... חינוך, איפה החינוך?!), ומונעת מאוכלוסייה שלמה מלצאת ולתרום למשק כי הם יכולים כל היום להתנדנד להם ולקבל כסף על כך. כל עוד הדת תהיה חלק מהממשלה, שום דבר חיובי לא יתחיל לזוז.

שמר, אני רוצה לשאול אותך רגע ברצינות.

חשבת פעם כמה האוכלוסייה החרדית תוכל לתרום אם תצא לעבודה באזרחות? יש שם לא מעט שכל באוכלוסייה הזו, כך שיוכלו לצאת ממנה פטנטים, מוצרים חדשים, המשק יקבל בוסט, רק דברים טובים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עיתונאות ותקשורת חופשית ?

אז מה יש היום ?

מכבסת שקרים של השמאל , הכפשה של רוה"מ חדשות לבקרים , סיוע לאוייבי המדינה וליבוי האש הבינלאומית.

קידום מחאה חברתית שהובלה ע"י הקרן החדשה (להשמדת ישראל)

פרסום סרטונים של בצלם ושאר ארגונים אנטי ישראלים בלי לבחון את העובדות

חוות דעת פרו פלסטיניות שקריות בצורה גורפת של פרשנים ומגישים

התנהגות מזלזלת של פרשנים ומגישים לפוליטיקאים ואנשי צבא שלא מחזיקים בדיעות דומות

תוכניות כמו מצב האומה שמארחות את חנין זועבי ואחמד טיבי שהם מהגרועים באוייבי המדינה.

אין לי כח לפרט עוד..

לפעמים אני חושב שאל ג'זירה יותר אובייקטיבי, אז אל תדבר איתי על תקשורת ועיתונות חופשית.

לדעתי צריך לנקוט באגרוף ברזל כדי לפורר כל כלי תקשורת שתומך באוייבי המדינה ויוצר נזק.

1. אני שמח שאתה מסכים עם כל שאר הנקודות שלי.

2. כאשר תלמד ותבין מהי דמוקרטיה (שלטון הרוב תוך כדי שמירה על זכויות המיעוט במערכת של איזונים ובלמים שלרגליה רעיונות כמו כבוד האדם, חופש הביטוי ועוד) תבין שגוף תקשורת פרטי יכול לפרסם איזה ידיעות שבא לו, כל עוד הוא לא משקר ביודעין.

3. לביבי יש את הביביתון, יש את ערוץ 1, יש את ערוצי הרדיו של הימין וכו'.

4. למה אם אני רוצה להקים ערוץ טלוויזיה, חברת כבלים, חברת לווין אני צריך אישור מהממשלה?

5. "מצב האומה" התוכנית שליאור שליין (שמתפקד לליכוד!) מנחה אמנם אירחה את חנין זועבי (שנהנית מחסינות פרלמנטרית. אם אתה לא יודע מה זאת חסינות פרלמנטרית - אתה מוזמן לבדוק. האם ח"כים מהימין שמדליפים לנוער הגבעות טובים ממנה?), אבל גם את בנט וליברמן.

ליברמן, זה שפוצץ ילד (יהודי וישראלי במכות), נתבע, הורשע בעסקת טיעון (שהודה בה). ליברמן, זה שהבת שלו ברגע שחרורה קיבלה מליונים רבים של שקלים הודות לחוש העיסקי שלה (בתור יועצת למקורבים של ליברמן) ושילמה לאביה משכורת מהכספים האלו. ליברמן הזה יותר גרוע מאיסמעיל הניה. איך אומרים אצלינו "שמור אותי מאוהבי, משונאי אשמר בעצמי".

אייל אתה מזכיר לי את אותו קרנף שמצייר:

tumblr_lpt66iTzK11qaprs0o1_500.jpg

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לפעמים הברירה היא בין מושחת לישר פחות מוכשר. אני מעדיף את היותר מוכשר . אטאטורק היה טירן הומו שהזמין לעצמו מכוניות בייצור שעומדות עד היום בלי בושה במאוזוליאום שלו באנקרה, דחף מדינה מוסלמית 200 שנה קדימה. החשמל בראשון באסיה, רכבות,כבישים. אז נעלמו מתנגדים.את הוילה של ויני מנדלה (אפילו לא היו לנלסון ביצים לרשום אותה על שמו) באים אוטובוסי תיירים לראות בסואטו,מול הארמון של הארצ'בישופ דזמונד טוטו. שינו מדינה ב-180.

בן גוריונים,אשכולים,ספירים,בגינים ושמירים אין כבר מה לחפש - אין היום. גם הם אגב טבלו ידיהם במיץ של החרא כשהיה צריך כסף להקים משינה ולקחו מהיהודים הכי נאלחים באמריקה,דרום אמריקה . צריך להסתפק במוכשרים כמו שמיר דור 2 שגם,לפחות לא רק, "עושים לביתם".

פורסם

הָלוֹךְ הָלְכוּ הָעֵצִים, לִמְשֹׁחַ עֲלֵיהֶם מֶלֶךְ.

וַיֹּאמְרוּ לַזַּיִת: מָלְכָה עָלֵינוּ!

וַיֹּאמֶר לָהֶם הַזַּיִת: הֶחֳדַלְתִּי אֶת־דִּשְׁנִי, אֲשֶׁר־בִּי יְכַבְּדוּ אֱלֹהִים וַאֲנָשִׁים -

וְהָלַכְתִּי לָנוּעַ עַל־הָעֵצִים?!

וַיֹּאמְרוּ הָעֵצִים לַתְּאֵנָה: לְכִי־אַתְּ מָלְכִי עָלֵינוּ!

וַתֹּאמֶר לָהֶם הַתְּאֵנָה: הֶחֳדַלְתִּי אֶת־מָתְקִי, וְאֶת־תְּנוּבָתִי הַטּוֹבָה -

וַיֹּאמְרוּ הָעֵצִים לַגָּפֶן: לְכִי־אַתְּ מָלְכִי עָלֵינוּ!

וַתֹּאמֶר לָהֶם הַגֶּפֶן: הֶחֳדַלְתִּי אֶת־תִּירוֹשִׁי, הַמְשַׂמֵּחַ אֱלֹהִים וַאֲנָשִׁים -

וַיֹּאמְרוּ כָל־הָעֵצִים אֶל־הָאָטָד: לֵךְ אַתָּה מְלָךְ־עָלֵינוּ!

וַיֹּאמֶר הָאָטָד אֶל־הָעֵצִים: אִם בֶּאֱמֶת אַתֶּם מֹשְׁחִים אֹתִי לְמֶלֶךְ עֲלֵיכֶם - בֹּאוּ חֲסוּ בְצִלִּי;

וְאִם־אַיִן - תֵּצֵא אֵשׁ מִן־הָאָטָד, וְתֹאכַל אֶת־אַרְזֵי הַלְּבָנוֹן!

פורסם

חיימי, אתה רומז שליברמן הוא שווה ערך לכל אלו שציינת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
.

ליברמן, זה שהבת שלו ברגע שחרורה קיבלה מליונים רבים של שקלים הודות לחוש העיסקי שלה (בתור יועצת למקורבים של ליברמן) ושילמה לאביה משכורת מהכספים האלו. ליברמן הזה יותר גרוע מאיסמעיל הניה.

מסכים. השחיתות מסוכנת לנו הרבה יותר מהחמאס.

לפעמים הברירה היא בין מושחת לישר פחות מוכשר. אני מעדיף את היותר מוכשר .

לא בטוח שזה נכון. סאדאם חוסיין היה מוכשר, הוא הכריח את האנלפאבטים ללמוד לקרוא. הוא קיים משטר מסודר יחסית, אבל הסב נזק גדול לעירקים.

ברלוסקוני הסב נזק גדול לאיטלקים. פעם המאפיה השפיעה רק מדרום לרומא, אך היום אפילו במילנו.

מדוע חיבים ברירה בין 2 גרועים? האם אי אפשר למצוא אדם שיהיה ישר ומוכשר? (כמובן יחסית לפוליטיקאים). לדעתי נתניהו הוא ישר ומוכשר (יחסית לפוליטיקה שלנו). גם שמעון פרס חכם, ולא העביר כסף לבניו (להיפך, הבן שלו עשה כסף).

הבעיה היא שיטת הבחירות הגרועה שבה הטובים לא הולכים לפוליטיקה

.את הוילה של ויני מנדלה (אפילו לא היו לנלסון ביצים לרשום אותה על שמו) באים אוטובוסי תיירים לראות בסואטו,

מנדלה הוא ישר חכם ומוכשר, ועם חזון.

לעומת זו גרושתו ויני, היא רוצחת ומושחתת והוא התגרש ממנה.

בן גוריונים,אשכולים,ספירים,בגינים ושמירים אין כבר מה לחפש - אין היום. גם הם אגב טבלו ידיהם במיץ של החרא כשהיה צריך כסף להקים משינה ולקחו מהיהודים הכי נאלחים באמריקה,דרום אמריקה . צריך להסתפק במוכשרים כמו שמיר דור 2 שגם,לפחות לא רק, "עושים לביתם".

עם שינוי שיטת הבחירות יצטרפו לפוליטיקה גם אנשים טובים ולא רק הזבל כמו מרכז הליכוד.

בנו של יצחק שמיר הצטרף לליברמן ולא יוכל להמשיך להיות ישר.

יהודה

פורסם

יש איזה אחד בשם שמואל פלאטו שרון. אני מניח שאתה מכיר אותו. האיש מגיש מידי יום שישי בבוקר תוכנית רדיו ב-100FM בשם "פלאטו בלי חשבון".

מה אם אני אגיד לך שחלק מהמרואיינים הקבועים בתוכנית שלו הם אנשי חמאס מוצהרים? זה יגרום לך לומר עליו שהוא עוכר ישראל כמו אותם שמאלנים שמגישים את מצב האומה? הרי ידוע שפלאטו שרון הוא בכלל איש ליכוד...

זה ש"מצב האומה" מארחת את חנין זועבי, אחמד טיבי ושאר "דורשי שלומנו" זה עדיין לא אומר שהתוכנית מסכימה איתם. אני דווקא חושב שזה מאוד חשוב לשמוע את האנשים האלה. ככלות הכל, הם יושבים בבית הנבחרים שלנו ומשכורתם משולמת מהמסים שאתה ואני משלמים, אז בוא לפחות נשמע מהי עמדתם בנושאים שונים.

אגב, למרות שאינני תומך בקו שפלאטו שרון מייצג, אבל אני עדיין מאזין לו. אתה יודע איך זה, כדי לנצח את האויב שלך עליך להכירו.

בלי קשר, אני חושב שהוא אדם טיפש ומתלהם שמתקשה מאוד לנהל דיון ענייני. בכל פעם שאין לו תשובה טובה הוא אוטומטית מתחיל לצרוח. טוב לפחות שהמבטא הכבד שלו מוסיף חן לעניין, אחרת באמת שלא היתה סיבה לא לעבור לתחנה אחרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ללא קשר ל השמאל ( ההזויים לדעתי ) - אני מביא מאמר יפה ונכון אשר פורסם גם בידיעות אחרונות .

המאמר מצלם את המצב האמיתי ומי שלא רואה זאת , כנראה שלא מגיע לו לחיות במדינה דמוקרטית ואנושית .

אני בימין , ולא משקר לעצמי - היום (נתניהו) זה לא השילטון שלי , ומגיע לי מנהיגים וחברה טובה יותר ואנושית ..

עד ראיה - http://igalsarna.wordpress.com/

"המעבר לדיקטטורה לא חייב לשאת אופי דרמטי… ניתן להעלות על הדעת צורה של דיקטטורה שמרנית שלא תהיה "פשיסטית" במובן הישן,

ואף תטען שהיא דמוקרטית… " (ראלף מיליבנד. במקום אחר. 1969.)

,,,,,

לא חשוב במי תבחרו, רק אל תבחרו במי שדופק אותכם עכשו. כל זעזוע עדיף על מה שהיה. הפחד שלכם משינוי הוא אבי האסון.

רבים כבר אומרים בגלוי שדופקים אותנו חזק. שהשילוש הלא קדוש: ליכוד, ביתנו וש"ס טוב לחרדים, מתנחלים וטיקונים. ואתם,

אתם לא חרדים ולא טיקונים, ואפילו לא גרים באי1. אתם אלה שהילדים שלהם יחפשו ולא ימצאו דירות ברחובות או בשדרות.

והמחאה, זו שדיברה נגד כל אלה, שספרה לכם את האמת על החיים שלכם, היא נולדה בדירה לידכם, בבלוק,

היא יצאה לרחוב שלכם כשישבתם מול תכנית הישרדות. המחאה הזאת אמרה דברים שהרגשתם שהם כל כך נכונים, אבל ..

"כוסאוחתק השמאלנים האלה", סיננתם מול המסך, למרות שזיהיתם שכנים שלכם. בכלל לא שמאלנים. סיננתם כי הסיתו אותכם

בשיטות הכי עתיקות של הסתה נגד מי שנדפק כמוכם. ואתם רק ישראלים של עכשו או ליכודניקים של פעם,

והיד למרות הכל, היד, מתוך שיעמום או הרגל או פחד או הסתה ושנאה לאחר, נמשכת לפתק שפעם היה הבית.

אבל אין בית.

תנסו להפעיל את מה שנשאר מהמוח אחרי בהייה ארוכה במסך שהפך לתנור אפיה. תחליטו כל דבר, חוץ ממה שהיה.

תעיפו את מי שמכר אתכם, מישכן את אמא שלכם והפריט את הגז שלכם, את המים והאויר.

,,,,

מי שנשאר הרבה זמן, מתחיל להאמין שאלוהים בחר בו. אין עליו מורא החוק שחל עליכם. הוא עושה מה שבא לו.

מי שנשאר חזק מדי ונחלץ מכל חשד, שוכח את חובותיו.

,,,,

לכן, פריירים, שימו כל פתק חוץ ממה ששמתם. מי שהכניס גבר, שיצביע לאשה. מי ששם ליכוד, שיכניס עבודה. מי ששם גימלאים, ישים בנט,

ומי ששם ש"ס שישים עם שלם וכך הלאה. זה לא פאקן פשטידת עגבניות עם ילדות מחורבנת, זה העתיד של הילדים שלכם. תהפכו את השולחן.

,,,- יגאל סרנה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...