Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo s80 כמה בעיות ושאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ברכב מסוג VOLVO S80 משנת 2003 עם מנוע 2900 לא טורבו.

חלון ימני קדמי שוב נתקע לאחר שלפני חצי שנה פורק והוחלפו לו הפלסטיקים הכחולים שמהווים כמו תותב במסילה. - מישהו מכיר הבעיה ויודע הפיתרון או מוסך שמטפל?

רעשים בפרונט בעיקר בצד ימין בזמן נסיעה בכביש משובש - ממש תקתוק ודפיקה, לפני שבוע הרכבנו קיט השתקה של וולבו מקורי הכולל גומיות ORING עבות ושני ברגים מותאמים לחלק האחורי של תת השלדה לפי הוראות היצרן (קובץ הסבר מצורף). זה עזר קצת אך לא פתר הבעיה. נראה לי כמו כריות בולם או משהו באזור. - מישהו מכיר ויודע?

ולסיום זקוק להחלפת צלחות בילום קדמי (305 מ"מ) ולא מתכוון לשלם לחברה 600 ש"ח ליחידה. הוצעו לי צלחות של BREKO ו TEXTAR בערך באותה עלות של 600 לזוג לפני עבודה. הצעות אחרות או חוות דעת יתקבלו בברכה.

תודה רבה,

אבישי.

o ring cure for subframe knocking noise.pdf

פורסם

בעניין הדפיקות, היה לי מקרה ב S80 שלי, וגם אצלי לאחר החלפה של התושבות בולם משולשים וכו לא נפתרה הבעיה של דפיקות , מה שהיה בסוף זה חתיחת גומייה שיושבת בתוך הבולם , קצת קשה להסביר, אבל זה חלק ידוע ונמכר בחלקי חילוף עולה משהו כמו 100 שקלים. 10 דקות עבודה.

אגב גם אצלי הדפיקות היו בצד ימין.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

היי,

אתה בטח מתכוון לסטופר שיושב בתוך מכלול הבולם בד״כ בצבע כתום.

אזמין. שניים just in case אעפ שנראה לי יותר שזה כריות לפי עוצמת הדפיקה.

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה השם שלו אבל זו כמו כרית שיושבת בתוך הבולם עצמו.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...