Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה MPV שנת 96', הצורה החדשה.

בעל מוסך הציע לי לקנות ממנו (כולל הרכבה שהוא יעשה לי) וו גרירה שהיה מורכב על MPV שנת 95', הצורה הישנה.

מי שמכיר, ווי גרירה של הדגמים האלה באים על גבי תושבת שמחוברת אל שתי קורות האורך של השילדה.

א. האם הוו+התושבת של שנת 95' מתאימים לשנת 96'?

ב. האם כל מוסך יכול לעשות את ההרכבה הזו, או שרק מוסכים מסוימים מורשים לכך?

ג. כמה עולה שינוי הרישום במשרד הרישוי?

אשמח לתשובות, או גם אם תפנו אותי לבעל מקצוע חביב בתחום, שיידע ויסכים לענות לי בטלפון גם אם אני לא קונה ממנו.

תודה,

דוד.

פורסם

פירוק והרכבה + רישוי זה עבודה של מקומות המורשים (ממשרד התחבורה) לבצע את השינוי פיזית ופורמלית.

לשאלות אתה יכול לפנות טלפונית למקומות המתמחים בעניין, באיזור המרכז אני מכיר את "ציקי נגררים" בקרית-מטלון (פ"ת) או "א.ג. נגררים" בכפר-סבא.

לציין כי ציקי הוא יקרן אבל הוא עובד עם סטים מקוריים והוא פדנט. השירות שקיבלתי ממנו הן טלפונית והן בזמן ההתקנה היו מעולים (הוא היה סבלני, ענה על כל השאלות במקצועיות והיה מאוד מדוייק בזמנים מבחינת ההתקנה על הרכב).

א.ג. הם יותר זולים כי הם מייצרים את הרוב בעצמם והתנועה אצלהם בעסק היא טירוף ברוב שעות היום (רוב הזמן שם זה כמו בית משוגעים ולפעמים קשה לתפוס מישהו ולשאול שאלה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...