Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שתי שאלות :

1. גומית חלון שנקרעה ממש בקצה העליון וקטע ממש קטן, כס"מ וחצי. לא בא לי להתחיל לחפש גומיה חדשה, מה גם שלפי המחירים שראיתי בשרשורים אחרים זה מטורף לגמרי.

האם ניתן להדביק את הגומיה באזור הקרוע בעזרת חומר ידידותית שגם יחזיק וגם לא יפגע בגומיה ? אם כן איזה חומר?

2. דלת חמישית/באג'ז - רועדת ועושה רעשים מעצבנים כל הזמן, פשוט מחרפן אותי לגמרי.

גם בניוטרל בעמידה, את הגומיות לאחרונה ניקיתי והן נראות במצב טוב, מה זה יכול להיות?! כשאני נוגע הרעש נפסק, כאילו אין אטימה טובה.

בהתחלה חשבתי שזה הבאסים של הרמקולים, אך אין קשר, כיביתי את הרדיו לגמרי.

תודה!

פורסם

אני החלפתי גומיית בחלון לדייהטסו גראנד מוב לפני חודש

בחיפה יש מישהו בחלוצי התעשייה ליד חנות חלפים בשם אור הצומת

אז שם החלפתי ב100 ש"ח מזומן

לבעייה השנייה שלך עם הרעש מאחורה

בוו שהדלת נסגרת עליו היה אמור להיות חתיכת פלסטיק וכנראה נפל לך

שים שם איזה שני ליפופים של אזולירבנד(הסרט דבק של החשמלאים) וזה יהיה הסדר

פורסם

איזה פלסטיק? תוכל להעלות תמונה?

יתכן והפלסטיק הסורר שוכב לי באוטו איפשהוא ולא מצאתי לאן הוא שייך עדיין.

אני חייב לומר לך, אם זה הפתרון אני פשוט מנשק אותך! :)

פורסם

גדול אתה!

אז ככה,

1. קודם כל הוצאתי את האיזולירבנד לגמרי, נראה כי הוא לא תרם כלום חוץ מלהקשות על המנגון להסגר.

2. באמת פתאום נזכרתי שפירקתי חתיכת פלסטיק גדולה שהייתה מסביב למנגנון כי רציתי לשייף ולצבוע את הפח בתוך הבאג'ז, החזרתי אותה בנתיים עד שאני אמצע זמן לסיים את הצביעה.

3. כדבריך לגבי המנוע של הוישר, פירקתי אותו גם בזמנו כדי להחליף גריז, מסתבר שיש חתיכת פח נוספת בינו לבין הברזל שיוצא החוצה לוישר, נראה כי הברזל שיוצא החוצה והפח היו קרובים מידי אחד לשני וכנראה הם אלו שעשו את הרעשים, דחפתי חתיכת איזולירבנד קטנה שם כדי "להדק" את האזור, ובשעה טובה נפתרה הבעיה !

תודה!

• תוכן חדש...