Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות הוראותיו הברורות של פיקוד העורף,

יהיה זה מסוכן לנסות לעצור בכביש מהיר, חרף העובדה כי יהיה, לודאי, כמה וכמה אנשים לחוצים שעלולים לאבד שליטה על רכבם, או לסטות לשוליים מהר, לזגזג בין נתיבים, לבלום בלימת חירום וכד'.

חשוב להיות עירני מאוד בזמן תחילת שמיעת האזעקה, ואם תנאי הסביבה מאפשרים - לרדת לשוליים, לצאת מהרכב לשטח פתוח ולשכב על האדמה.

אחרת, הסיכוי שמישהו יפגע בכביש בתאונת דרכים, גבוהה מאשר מפגיעה מטיל.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

פותחים ברז גדישה עד הסוף וממלמלים תפילת הדרך :twisted:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מסכים.

מרגע שהרקטה יוצאת יש לה יעד. הוא יפול כך או כך.

הסיכויים שלך להנצל גבוהים יותר אם תעצור בשול הדרך ושתכב משאר שתדהר ב130 קמש.

תחשוב על זה.

קשה לי לחשב את הסיכויים להפגע מבחינה סטטיסטית, אבל הם כל-כך מזעריים... לא חושב שזה באמת משנה. כמובן, אלא רק אם יש מחסה קרוב, ואז מן הסתם עדיף להגיע אליו.

אגב, במיאטה אם נוסעים מעל 60 קמ"ש, הגשם לא נכנס פנימה. זה נכון גם לטילים? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה לא יודע איפה הרקטה תנחת, וודאי כשמדובר במטח. הסיכוי שלך לחטוף רקטה באוטו זהה לסיכוי שלך לחטוף רקטה כשאתה שוכב בשוליים עם הידיים על הראש. מה גם, שאם אתה נוסע, אין לך ממש זמן X (הזמן שאומרים שיש לך למצוא מחסה), ככה שאתה יכול לחטוף גם בדרך לשוליים - וזה מבלי לדבר בכלל על הסיכוי שלך להידרס.

כשאתה שומע אזעקה, תן גז. אח"כ תתחשבן על הדו"ח

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אותי תפסה אזעקה בדרך מב"ש לישוב בדרום (גם כן בטווח), הייתי בכביש בינעירוני שמותר בו 90.

במקרה שמעתי את האזעקה (בימים אלה אני מנמיך כל כמה דקות את המוזיקה), חשבתי שניה מה לעשות, ראיתי מסביבי אוטובוס ורכב מסחרי שהדביקו את הגז לרצפה וטסו, אמרתי לעצמי שאם אני עוצר כנראה ידרסו אותי, אם אני נותן גז אני מגיע תוך 2 דקות בידיוק הבייתה.

פשוט הדבקתי גז, קוואליר 2.2L, המחוג קפץ למהירות שאסור לרשום כאן, ותוך 2-3 דקות הייתי בבית.

שמעתי והרגשתי בדרך 5 בומים.

עוד עצת ברזל.

קרה לי שתפסה אותי אזעקה בתוך ב"ש, ישר עצרתי וכיביתי מנוע ויצאתי ישבתי על המדרכה.

עצר לידי עוד בנאדם.

פתאום שמתי לב שאנחנו נמצאים 10 מטר מקיר של מפעל, וגם יש לי מיכל מלא ברכב.

אמרתי לו בוא נרוץ לאמצע הכביש, נשכב על האי תנועה.

הוא אמר לי עזוב אותך ותשב, מודה שהייתי שאנן אז הקשבתי לו, הוא נראה דרוך יותר.

ואני אכלתי סרטים, בעיקר בגלל שהיה לי טנק דלק מלא, 45 ליטר טהורים של בנזין.

בקיצור, תתרחקו כמה שאפשר מהרכב, הדלק יכול לשרוף אותכם גם ממרחק של 20 מטר (מי שהיה ביוניברסל-סטודיו יבין).

היה מועיל יותר, אם היו שמים על הרמזורים, או כל אמצעי בכביש, סירנה קטנה אדומה, ככה מי שנוסע עם מוזיקה או חלונות סגורים, היה מבין יותר מהר שיש אזעקה.

פורסם

[/b]היה מועיל יותר, אם היו שמים על הרמזורים, או כל אמצעי בכביש, סירנה קטנה אדומה, ככה מי שנוסע עם מוזיקה או חלונות סגורים, היה מבין יותר מהר שיש אזעקה.

היה גם מועיל אילו לכולנו הייתה כיפת ברזל אישית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

...ומעיל רוח...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היה הכי מועיל אם לא היו טילים.

לגבי ריצה בגשם,המיתוס הזה כוסח. תרוץ, תלך, אותו חארטה.

אישית, ב-2006 בחיפה המופגזת, פשוט לא עניין אותי במיוחד. חשבתי לעצמי שמקסימום אעצור בצד, אוריד את משענת הרכב לשכיבה מלאה ואתפלל שהמנוע יעצור את הרסיסים. בהנחה כמובן שהטיל יפגע מלפני הרכב, ולא מהצד שלו...

אני בדיעה של מה שיהיה, יהיה. גם אם תרוץ למחסה, בהחלט ייתכן שהטיל יתפוס אותך בדרך, או שיוריד את הקומה העליונה של המחסה- ישירות עליך.

במהלך האזעקות נהגתי "כרגיל" - הכבישים היו ריקים, אז זכיתי לעשות ביצועים ואימוני נהיגה על קווים נכונים, עם קנגו שנת 2000 :twisted:

ברצינות, נהגתי כרגיל. לא נתתי לזה לשנות משהו. אלך, אסע, אעמוד, קה סרה סרה. אם נועד ליפול עליי טיל, זה יקרה. אם לא, זה לא יקרה. בינתיים, עוד לא קרה. זה מה יש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היה הכי מועיל אם לא היו טילים.

לגבי ריצה בגשם,המיתוס הזה כוסח. תרוץ, תלך, אותו חארטה.

אישית, ב-2006 בחיפה המופגזת, פשוט לא עניין אותי במיוחד. חשבתי לעצמי שמקסימום אעצור בצד, אוריד את משענת הרכב לשכיבה מלאה ואתפלל שהמנוע יעצור את הרסיסים. בהנחה כמובן שהטיל יפגע מלפני הרכב, ולא מהצד שלו...

אני בדיעה של מה שיהיה, יהיה. גם אם תרוץ למחסה, בהחלט ייתכן שהטיל יתפוס אותך בדרך, או שיוריד את הקומה העליונה של המחסה- ישירות עליך.

במהלך האזעקות נהגתי "כרגיל" - הכבישים היו ריקים, אז זכיתי לעשות ביצועים ואימוני נהיגה על קווים נכונים, עם קנגו שנת 2000 :twisted:

ברצינות, נהגתי כרגיל. לא נתתי לזה לשנות משהו. אלך, אסע, אעמוד, קה סרה סרה. אם נועד ליפול עליי טיל, זה יקרה. אם לא, זה לא יקרה. בינתיים, עוד לא קרה. זה מה יש.

אנשים יגידו שככה חושבים הערבים.

גם אני ככה, אם כתוב למעלה, זה יקרה, גם אם תשב בחדר אטום עם קירות 2 מטר עובי פלדה, בעומק 5 מטר.

יום רביעי אני קצת התגרתי במזל, אבל מה לעשות, הייתי חייב לצאת.

הלכתי לשבת עם חברים על סיגריה תה ונרגילה, במקום של ערבים, מה לעשות, הוא מכין תה טוב והוא היחידי שפתוח, באמצע הייתה אזעקה, רצנו למקום מוגן יחסית.

אין מה לעשות, לא ניתן להם לשבור לנו את השגרה.

מה שכן, אני יותר מסתבך אם אני נוהג, תמיד אני חושב מה לעשות, אם להאיץ כמו מטורף או לעצור.

הבעיה בלהאיץ, מה שאני הכי מפחד, שבאמצע הכביש תעצור איזה סבתא לחוצה, ואני יקח אותה לעזאזל.

פורסם

שאלה מאוד טובה עלתה כאן. התשובה לא חד משמעית, לדעתי, ותלויה בנסיבות. אם יש בצד הדרך מחסה טוב, שמאפשר גם הפרדה קשיחה מהמכוניות הנוסעות בנתיבים וגם מחסה מפני נפילת הטילים - מוטב לעצור.

אם אין, לטעמי עדיף להמשיך לנסוע בזהירות. בכל מקרה יש להימנע מתנועות חדות ובלימות פתאומיות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...