Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קני - זחל"ם הוא Half Track ולא כפי שכתבת. Track פירושו, בין השאר, זחל (של רכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעל ניסיון שנתפס כמה פעמים עם אזעקות תוך כדי נהיגה אז התשובה היא שזה תלוי.

אם אתה בכביש 4 בקטע שבשיפוץ אם תעצור תהרג כי אין שוליים ואין איפה אז האט למהירות הכי איטית שעדיין בטוח כדי שאם טיל יפול קרוב שלא תאבד שליטה.

אם אתה במקום שאפשר לעצור בביטחה אז עצור ולפי המיקום (שמשפיע על הזמן שיש לך) תחליט אם יורדים ונשכבים במקום בטוח (בעופרת יצוקה באחת האזעקות עצרתי בצד ורכב אחר עצר, הנהג ירד. לבש אפוד זוהר ונשכב באמצע הכביש) או שנשארים באוטו ונשכבים על המושב.

נכון שהסיכוי להיפגע לא גדול אבל גם הסיכוי להתרסק בתכונת דרכים צא גדול ועדיין רובנו מקפידים על חגורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טל, אם הייתי נראה כמו מכונית, ויכול לרוץ כמו מכונית, אז בתאוצה של מעל 60 גם לי לא היו מגיעות טיפות לחלון האחורי...

http://www.youtube.com/watch?v=HtbJbi6Sswg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל', כשירו ב-2006 על חיפה, לא חיפשתי מקומות מוגנים בכל פעם שהאזעקה צרחה. הדבר היחיד שכן עשיתי היה לצאת מהעיר ליום אחד לת"א, כי נמאס לי מהצריחה של האזעקה שהייתה מאד מאד קרובה לאוזן שלי (רחוב אחד מתחתיי) הרבה יותר מהפחד מפגיעה מטילים.

הרבה פעמים האזעקה תפשה אותי גם בנהיגה. גם אם היה להיכן ללכת ולהישכב, לא הייתי עושה את זה. אם הייתי מתחבא מאחורי בניין שהיה סופג פגיעה ישירה והיה נופל עליי, מה עשיתי בזה?

או שנועדתי להיפגע, או שלא. באותה מידה שניתן לחשוב שאם לא אנסה להתמגן אפגע, ניתן לחשוב שאם לא אנסה להתמגן, לא אפגע. הסיכוי הוא אותו הסיכוי אני חושב (למרות שאני לא מומחה לסטטיסטיקה ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז. כשיש משפחה וילדים חושבים ומגיבים אחרת.

ב לחמת המפרץ המשכתי החיי כרגיל כולל יציאות בתל אביב בערב אבל אז הייתי צעיר רווק והולל והיום יש לי משפחה וילדות שאני צריך לחשוב עליהן.

ממש לא צריך להיכנס להיסטריה או ללחץ אבל אסור לזלזל. בעופרת יצוקה כשטיל נחת לי בכניסה לבית אף אחד לא נפגע כי אף אחד לא חיכה בחלון לטיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ברווז. כשיש משפחה וילדים חושבים ומגיבים אחרת.

במלחמת המפרץ המשכתי החיי כרגיל כולל יציאות בתל אביב בערב אבל אז הייתי צעיר רווק והולל והיום יש לי משפחה וילדות שאני צריך לחשוב עליהן.

ממש לא צריך להיכנס להיסטריה או ללחץ אבל אסור לזלזל. בעופרת יצוקה כשטיל נחת לי בכניסה לבית אף אחד לא נפגע כי אף אחד לא חיכה בחלון לטיל.

אני לא מזלזל- אבל אני גם לא שיניתי את שיגרת חיי. לא הלכתי לחלון או לגג כדי לראות יותר טוב, לא יצאתי למרפסת כדי לצלם, לא עמדתי ברחוב באמצע הדרך ועשיתי תנועות מגונות לשמיים, פשוט המשכתי בנסיעה\הליכה\מה שעשיתי לפני האזעקה.

הדבר היחיד שכן עשיתי זה להוציא את החתולה מהמרפסת לתוך המזדרון (שהיה החלק הפנימי ביותר בבית) בכל אזעקה.

יש תובנות שמגיעים אליהן רק אחרי גיל מסויים.

אני לחלוטין מסכים אתך. בהחלט ייתכן שהיום (ממרומי גיל 32) אני אגיב אחרת, מקווה שלא אצטרך לבדוק את התיאורייה הזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תמונה שראיתי שמופצת ברשת,

לא יודעת למי לתת את הקרדית,

אבל זו דוגמא איך ומה לא לעשות בזמן של השמע אזעקה.

מטר ימינה יש מעקה בטיחות,

אי אפשר לדעת מי נוהג על הכביש ולא כולם עוצרים וכאן עלולים להידרס במצב כזה.

ל'

483412_389276764486645_1983779961_n.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה גם שבחיים לא מתקבצים ככה במקרה כזה.

ולהאיץ באזעקה זה הדבר הכי מטופש שקראתי בפורום הזה עד היום.

פורסם

או שנועדתי להיפגע, או שלא. באותה מידה שניתן לחשוב שאם לא אנסה להתמגן אפגע, ניתן לחשוב שאם לא אנסה להתמגן, לא אפגע. הסיכוי הוא אותו הסיכוי אני חושב (למרות שאני לא מומחה לסטטיסטיקה ).

היום חנות באשדוד ספגה פגיעה ישירה. ידיד שלי עובד שם, גם הוא אף פעם לא רץ למרחב מוגן.

הפעם חבר שלו משך אותו למרחב המוגן.

אני לא מומחה לסטטיסטיקה אבל כדאי כן לרוץ למרחב מוגן.

• תוכן חדש...