Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי ביום חמישי בכביש 7 ליד גדרה, עצרתי את הרכב בשוליים, יצאתי ממנו והתכופפתי ליד גדר הבטיחות.

יירוט של שלושת הגראדים בוצע ממש מול עיני. :roll:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה הכי מועיל אם לא היו טילים.

לגבי ריצה בגשם,המיתוס הזה כוסח. תרוץ, תלך, אותו חארטה.

אישית, ב-2006 בחיפה המופגזת, פשוט לא עניין אותי במיוחד. חשבתי לעצמי שמקסימום אעצור בצד, אוריד את משענת הרכב לשכיבה מלאה ואתפלל שהמנוע יעצור את הרסיסים. בהנחה כמובן שהטיל יפגע מלפני הרכב, ולא מהצד שלו...

אני בדיעה של מה שיהיה, יהיה. גם אם תרוץ למחסה, בהחלט ייתכן שהטיל יתפוס אותך בדרך, או שיוריד את הקומה העליונה של המחסה- ישירות עליך.

במהלך האזעקות נהגתי "כרגיל" - הכבישים היו ריקים, אז זכיתי לעשות ביצועים ואימוני נהיגה על קווים נכונים, עם קנגו שנת 2000 :twisted:

ברצינות, נהגתי כרגיל. לא נתתי לזה לשנות משהו. אלך, אסע, אעמוד, קה סרה סרה. אם נועד ליפול עליי טיל, זה יקרה. אם לא, זה לא יקרה. בינתיים, עוד לא קרה. זה מה יש.

החשיבה שלך לא נכונה , וגם של רוני , יש הוראות לא סתם , קודם כל כשאתם בתל אביב יש לכם סביבות ה2 דקות שזה מספיק גם לעצור בשולי הדרך , גם לעבור את מעקה הבטיחות , וגם לשכב בצד הדרך.

לשכב בתוך האוטו? דבר הכי הזוי ששמעתי , וזו עצה גרועה , אולי בתל אביב מדובר בטיל או שניים (לא זוכר כמה היו בחיפה במלחמה) אבל בנתיבות שדרות ב"ש מדובר בכמה וכמה טילים ככה שמרחב מוגן הוא פתרון מספר אחד אם אין אז לשכב על הרצפה בצד הדרך.

בקשר למחסה אם אתה במיגנות נכון אין מה לעשות אם הטיל פוגע ישירות במיגונית , אבל עדיף שיתמוטט עליך קיר מאשר שתקבל רסיסים ופיצוץ לידך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתמול נכחתי באיזור הדרום, לא אחת נתקלתי באזעקה,

ומיד לאחר מכן בשיגור של כיפת ברזל.

רוב האנשים כמעט כולם מבינים את המשמעות ומבצעים הוראות,

שזה אומר לעצור במקום בטוח תפיסת מחסה,

ובמידה ואין מחסה שוכבים על קרקע כשהידיים מכסות את הראש.

אבל לצערי היו גם בודדים שהעדיפו לא ללכלך את הבגדים ולכרוע ברך,

ולנסות למצא את הטילים באויר, ולצלם.

מיותר ומסוכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אלך, אסע, אעמוד, קה סרה סרה. אם נועד ליפול עליי טיל, זה יקרה. אם לא, זה לא יקרה. בינתיים, עוד לא קרה. זה מה יש.

וואי, איך אני שונא את הגישה הזאת. אבל עד עכשיו הייתי בטוח שרק דוסים מגאולה ומאה שארים בירושלים לוקים בה (אלה קופצים גם עם עגלות ילדים לכביש ממש לפני רכבים שנוסעים ולא איכפת להם).

פורסם

(לא זוכר כמה היו בחיפה במלחמה)

בחיפה הם היו נוחתים בד"כ בשישיות ותריסרים, כנראה שזה היה מספר הקנים במשגר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החשיבה שלך לא נכונה , וגם של רוני ,

אתה מתכוון להגיד שהחשיבה שלי שונה. החשיבה שלך לא נכונה, ועכשיו לך תוכיח את זה.

יש הוראות לא סתם , קודם כל כשאתם בתל אביב יש לכם סביבות ה2 דקות שזה מספיק גם לעצור בשולי הדרך , גם לעבור את מעקה הבטיחות , וגם לשכב בצד הדרך.

לשכב בתוך האוטו? דבר הכי הזוי ששמעתי , וזו עצה גרועה ,

בהחלט ייתכן. סייגתי את עצמי קצת אחרי שכתבתי אותה.

אולי בתל אביב מדובר בטיל או שניים (לא זוכר כמה היו בחיפה במלחמה)

היו מספיק. בהחלט מספיק. לא טיל או שניים, וגם לא מטח או שניים.

אבל בנתיבות שדרות ב"ש מדובר בכמה וכמה טילים ככה שמרחב מוגן הוא פתרון מספר אחד אם אין אז לשכב על הרצפה בצד הדרך.

בקשר למחסה אם אתה במיגנות נכון אין מה לעשות אם הטיל פוגע ישירות במיגונית , אבל עדיף שיתמוטט עליך קיר מאשר שתקבל רסיסים ופיצוץ לידך.

וואי, איך אני שונא את הגישה הזאת. אבל עד עכשיו הייתי בטוח שרק דוסים מגאולה ומאה שארים בירושלים לוקים בה (אלה קופצים גם עם עגלות ילדים לכביש ממש לפני רכבים שנוסעים ולא איכפת להם).

טוב שלא השווית אותי לשום דבר, מה אני אגיד לך.

אם אתה שונא את הגישה הזו, אל תנהג לפיה. בעייה שלך ידידי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז יש דרכים למזער נזקים,

אם יש אפשרות להתמגן ולהציל את החיים שלך לא תעשה זאת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה קטע, אני בדיוק בדרך להפוך את הבהמה שלי לM3 HALF TRUCK:

half-track-m3-02.jpg

עכשיו ברצינות, שמרו על החיים שלכם!

כשאדם מת הוא אינו מרגיש כלום, יקיריו סובלים,

בין אם זאת אישה שמאבדת בעל, אם שמאבדת ילד, סבתא שמאבדת נכד, וילדים שמאבדים אבא,

התאבדויות נפוצה אצל הצד הברברי שמשגר עלינו, לא יאה לנו כיהודים להתאבד,

נכון שכמו שיוסף (אוסיה) טרומפלדור ז"ל אמר: "טוב למות בעד ארצינו" אבל פה דובר על שדה

קרב, לא למות תחת מתקפה של טילים ומחוסר זהירות, יש לנו כעם יותר מידי משפחות שכולות,

אל תוסיפו את משפחותיכם לשכול,

אני בסטנד-ביי בעקבות טלפון שיש מצב שאקבל צו 8,

בנתיים, שמרו על עצמיכם, קראו תהילים, ובעיקר, אחלו בהצלחה לאנשים שמוכנים למסור חייהם עבורכם,

אגב.. מעניין אותי לדעת למה המדינה לא נלחמת בהם בשיטות שלהם, טילים פשוטים שעולים אולי 400 ש"ח לילידה

ועשויים מצינור 6 צול פשוט עם ראש נפץ קטלני, כמו שעשו הסובייטים בברלין:

http://www.youtube.com/watch?v=_xHcpgaPuPQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ידוע שהארטילריה הסובייטית הייתה זולה אך קטלנית, כמו שלהם לא אכפת מאזרחים, כך אנחנו צריכים לנהוג כלפיהם,

יחס גורר יחס! ירי גורר ירי!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
איזה קטע, אני בדיוק בדרך להפוך את הבהמה שלי לM3 HALF TRUCK:

עכשיו ברצינות, שמרו על החיים שלכם!

כשאדם מת הוא אינו מרגיש כלום, יקיריו סובלים,

בין אם זאת אישה שמאבדת בעל, אם שמאבדת ילד, סבתא שמאבדת נכד, וילדים שמאבדים אבא,

התאבדויות נפוצה אצל הצד הברברי שמשגר עלינו, לא יאה לנו כיהודים להתאבד,

נכון שכמו שיוסף (אוסיה) טרומפלדור ז"ל אמר: "טוב למות בעד ארצינו" אבל פה דובר על שדה

קרב, לא למות תחת מתקפה של טילים ומחוסר זהירות, יש לנו כעם יותר מידי משפחות שכולות,

אל תוסיפו את משפחותיכם לשכול,

אני בסטנד-ביי בעקבות טלפון שיש מצב שאקבל צו 8,

בנתיים, שמרו על עצמיכם, קראו תהילים, ובעיקר, אחלו בהצלחה לאנשים שמוכנים למסור חייהם עבורכם,

אגב.. מעניין אותי לדעת למה המדינה לא נלחמת בהם בשיטות שלהם, טילים פשוטים שעולים אולי 400 ש"ח לילידה

ועשויים מצינור 6 צול פשוט עם ראש נפץ קטלני, כמו שעשו הסובייטים בברלין:

_xHcpgaPuPQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ידוע שהארטילריה הסובייטית הייתה זולה אך קטלנית, כמו שלהם לא אכפת מאזרחים, כך אנחנו צריכים לנהוג כלפיהם,

יחס גורר יחס! ירי גורר ירי!

איך אפשר להשוות אותנו צבא של רוסיה או של גרמניה.

שם על כל זבוב הם הוציאו תותח.

אנחנו רוצים להצטייר בעולם כצבא הכי אומני שיש, כמה שפחות לפגוע באזרחים.

יכלנו על כל חיסול, להוציא אולי חמישית מחיר, אבל אנחנו מוציאים פי 5, ומפתחים טכנולוגיות שהם בגדר מדע בידיוני, רק כדי לא לפגוע באזרחים.

בכלל כל הרעיון של כיפת ברזל, לדעתי זה כי לא רוצים להכנס בהם בכל הכוח, אז מעדיפים להוציא על המערכת הזאת כמה מיליארדים, ולהתאפק כמה שאפשר עם הכניסה רגלית לעזה.

צבא של מדינה אחרת, כמו גרמניה או רוסיה, היה ביום השני נכנס והופך את עזה, לא היו מפסיקים עד שלא היו מיישרים את האדמה.

למה? כי הם לא אומניים, מצידם להצטייר כשרוטים-בראש, מאשר שאזרח אחד שלהם יהיה בלחץ.

ולדעתי אם ניישר את הקרקע בעזה, בחודש הראשון כל העולם יכפיש אותנו, אבל אחר כך כולם ישכחו.

הבעיה היחידה זה מדינות ערב, שיצאו למלחמה רב-חזיתית נגדינו, כי לבד אין לאף אחד אומץ. (הם בטח אומרים, ישראל בששת-הימים ניצחה ולא היה להם כלום, היום הם בין הצבאות החזקים והמפותחים שיש, אז אין בכלל סיכוי).

פורסם
קשה לי לחשב את הסיכויים להפגע מבחינה סטטיסטית, אבל הם כל-כך מזעריים... לא חושב שזה באמת משנה. כמובן, אלא רק אם יש מחסה קרוב, ואז מן הסתם עדיף להגיע אליו.

אגב, במיאטה אם נוסעים מעל 60 קמ"ש, הגשם לא נכנס פנימה. זה נכון גם לטילים? :-P

Offtopic, אתה מתכוון עם גג פתוח, מעל 60 זה מספיק מהר כדי שהגשם יעצור מלכת במובן הורטיקלי של המילה?

מגניב!

Ontopic, לעצור בכביש מהיר בשגרה זו התאבדות, לעצור בכביש מהיר במצב חרום שכולם בלחץ לדעתי זה התאבדות בריבוע.

הייתי עוצר אך ורק אם יש שוליים מאוד רחבים, ואני יכול לעבור את גדול ההפגרדה + לנהגים שמגיעים לנקודה שבה עצרתי יש שדה ראיה טוב.

כמו שחלק מהאנשים כאן אמרו - אולי עדיף בכלל לסוע מהר וזהו, אני לא מוצא שום הצדקה לזה - אבל אם מישהו אמר את זה - יהיה גם מישהו שיעשה את זה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
Offtopic, אתה מתכוון עם גג פתוח, מעל 60 זה מספיק מהר כדי שהגשם יעצור מלכת במובן הורטיקלי של המילה?

לא,

הוא מתכוון לזה במובן הרקטאלי של המילה.

ONTOPIC:

לא יודע מי בדק את נושא הגשם בריצה/נסיעה מהירה, אבל המיתוס הזה לא יכול להשלל. הוא חי, קיים, בועט ומרטיב.

לראייה (אולי גם לרעיה), בהרבה מכוניות מודרניות מהירות המגבים עולה יחד עם מהירות הנסיעה.

ראייה נוספת היא שבנסיעה מהירה אף פעם אין טיפות על השמשה האחורית (הן צריכות להיות איפשהו, לא?)

כשאתה זז יותר מהר - אתה תופס יותר מים. באסה.

טילים=מים.

אז תפעילו מגבים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לא,

הוא מתכוון לזה במובן הרקטאלי של המילה.

ONTOPIC:

לא יודע מי בדק את נושא הגשם בריצה/נסיעה מהירה, אבל המיתוס הזה לא יכול להשלל. הוא חי, קיים, בועט ומרטיב.

לראייה (אולי גם לרעיה), בהרבה מכוניות מודרניות מהירות המגבים עולה יחד עם מהירות הנסיעה.

ראייה נוספת היא שבנסיעה מהירה אף פעם אין טיפות על השמשה האחורית (הן צריכות להיות איפשהו, לא?)

כשאתה זז יותר מהר - אתה תופס יותר מים. באסה.

טילים=מים.

אז תפעילו מגבים.

לגבי מה שאמרת שבנסיעה מהירה אין טיפות מים על השמשה האחורית, לא נראה לי שזה בהכרח בגלל המהירות..

יותר נראה לי שזה כי פשוט הזווית של הגשם מופנית לכיוון השמשה הקדמית ופשוט המים לא מגיעים לשמשה האחורית.

כנראה שאם תסע בכיוון ההפוך המצב ישתנה והשמשה הקדמית תישאר נקייה מטיפות

ונושא, אם אפשר לעצור בצורה בטיחותית ובמקום שמכוניות אחרות יראו מרחוק שעצרתי - אני אעצור..

אם לא אז כנראה שאני אמשיך לנסוע עוד קצת ולראות אם ניתן לעצור בהמשך או שפשוט אני אמשיך לנסוע רגיל בתקווה שיהיה בסדר

כמובן שאם אני עוצר אז להפעיל אורות מצוקה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אני מנסה להבין אם הבאת את זה כתימוך למה שאמרתי, ואז תודה :ladysman:

או כסתירה למה שאמרתי, ואז פשוט לא הבנת את תוצאות הניסוי והקשר שלהן לדיון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הניסוי אומר שבגלל צורתו האווירודינמית של הרכב, במהירויות גבוהות נוצרת מעיין בועה שמגינה על החלק העליון והאחורי של הרכב מגשם, בניסוי אחר שלהם הוברר שמקורה של הבועה הוא באיזור תת-לחץ שנוצר בדיוק באותו האיזור במהירות גבוהה.

• תוכן חדש...