Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שאתן לקונה לקחת את הרכב עצמאית לבדיקה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת קצת לא ברור הסיפור. מי נותן את הרכב לבן אדם זר שיקח אותו לבדיקה? ומה בדיוק חשב ה"קונה"? שהוא יגיד לבעל הרכב שרכבו נגנב בעת שהיה אצלו והוא יקבל את זה בהבנה?

פורסם
בדיוק,למה שמישהוא יבקש את הרכב ללילה?

ואם הוא רוצה ליראות שברכב נוח לו לעשות את מה שהוא אוהב?

לתת רכב לקונה? בשום פנים ואופן לא הייתי אפילו חושב על זה, אני הייתי מפחד לתת לו לנהוג ברכב שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הכל מוזר.

בזמנו כשקניתי את אחד הרכבים שלי, היה מדובר ברכב שני אצל המוכר שישב בחניה הרבה זמן.

נתתי לו 1000 שקל ולקחתי את האוטו אלי לבית לסופשבוע שבו הוא עבר בדיקה.

במקרה הזה חזרתי כדי לשלם:wink:

אבל זה קורה.

פורסם

מקרה של חבר שלי, נסע 150 קילומטר באוטובוס לראות רכב שהוא רוצה לקנות, הגיע לשם שילם מזומן לבעלת הרכב, אך פלא פלא את התעודת זהות הוא השאיר בבית ולא נתנו לו בדואר להעביר בעלות אז מה עושים? חוזרים 150 קילומטר בחזרה הביתה ומביאים תעודת זהות?

ממש לא חותמים שבעלת הרכב היא כעת יפוי כוחו של חבר שלי על התעודת זהות שלו, ונוסעים עם הרכב שלה הביתה, למחרת שולחים לה את תעודת זהות בפקס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שקניתי את ה205GTI המוכר היה עסוק מאוד בעבודה ולא יכל לצאת,נתן לי את המפתח ואיחל לי בהצלחה בבדיקות :shock:

נסעתי עם הרכב לפחח לבדוק שילדה,עוד כמה סידורים וחזרתי אליו אחרי שעתיים+- עם כסף.

פורסם

אם אני המוכר - לא הייתי נותן רכב למישהו שייסע לבד לבדיקה (או לכל מקום אחר).

אם אני הקונה - לא הייתי לוקח גם לבדי, רכב לבדיקה.

ייתכנו קונים שאינם הגונים וייתכנו גם מוכרים כאלה (שינסו להפיל עליך כל מיני נזקים שאולי היו לרכב ואולי לא).

אז למה להסתבך ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...