Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סורק תקלות יכול לתת לך מידע על חיישן מזייף

מנסיון ספריי לניקוי עוזר זמנית עד שחזרה העסק מתחרבש

תתחיל מזה שאתה חייב להחליף לפילטר אויר מקורי

יש באינטרנט (חו"ל) הסברים איך בודקים את החיישן הזה להתנגדות ועוד פרמטרים שיכולים להעיד על תקינותו

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

אפשר כמובן לאבחן עם רב מודד פשוט, רק צריך לדעת את המתח הסיגנל במצבי פעולה שונים של המנוע ולא כל יצרן רכב מספק נתוני יחוס אלו ואז יש להשוות לרכב אחר תקין או להחליף חיישן לניסיון.

פורסם

קראתי תגובה של רון שהציע בדיקה בעזרת סורק תקלות ע"י קריאה מקסימלית, פתיחה מלאה של המצערת עד שהסל"ד יגיע לשבריר השניה למנתק וקריאת הנתון G/S, הנתון יהיה 80% מהכ"ס של המנוע, נבדק על רכב כזה והבדיקה אני חייב לציין מדוייקת מאוד.

ההספק יצא בדיוק רב, יצא לי לבדוק והתרשמי מהבדיקה הזו.

פורסם

טוב,

תודה לעונים ולממליצים.

פירקתי את הייחשן ניקיתי אותו עם ספריי מגעים.

היה עליו כמו שייכבה של פיח שחור.

בתכלס לא הרגשתי שום שיפור רק שהטורים עלו באיזה 100, אבל עכשיו שהחיישן נקי אני יושן יותר טוב בליילה.

שוב תודה רז.

פורסם
גרם אוויר בשניה, מתייחס למדידת כמות האוויר ע"י חיישן מד כמות אוויר MAF.

או קיי ואמרת שהנתון צריך להיות 80% מהכוח סוס, איך אתה משווה את זה?

כלומר יש לך בספרות יצרן את מסת האוויר שהמנוע אמור לינוק בשיא ההספק?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מז"א? למנוע יש הספק ידוע מראש ברכב הזה 147כ"ס, בעזרת הסורק תקלות מודדים את הקריאה מקסימלית ביחידת מידה G/S וזה צריך להיות משהו כמו 117G/S

בספרות לא רשום מהיא הקריאה בשיא ההספק, רשום שם למדוד את הקריאה ב 2500סל"ד ויש שם נתונים אבל זה לא מדוייק כמו הבדיקה עם שיא ההספק.

פורסם

אבל הספק זה יחידות של אנרגיה ליחדת זמן, ולעומת זאת מסת אוויר זה יחידות של כמות חומר.

איך שני הנתונים האלה מתקשרים למשוואה של 80%?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
הדרך הפשוטה היא בעזרת סורק תקלות.

סורק תקלות יכול לתת לך מידע על חיישן מזייף

מנסיון ספריי לניקוי עוזר זמנית עד שחזרה העסק מתחרבש

תתחיל מזה שאתה חייב להחליף לפילטר אויר מקורי

יש באינטרנט (חו"ל) הסברים איך בודקים את החיישן הזה להתנגדות ועוד פרמטרים שיכולים להעיד על תקינותו

אני מבין שסורק תקלות יכול לתת מידע על החיישן.

אבל מה הסימפטומים לחיישן תקול, מזייף?

צריכת דלק גבוהה,לא עקבית?

רעידות, חוסר סחיבה, עשן?

למה בכלל לבדוק אותו עם סורק תקלות אם אני לא מרגיש דבר, זאת לא בדיקה שיגרתית אני מבין.

תודה

פלג_

פורסם

דימום מנוע, סל"ד סרק לא יציב/גבוה מידי/נמוך מידי, חוסר סחיבה, השתנקות, תצרוכת דלק גבוהה, קושי בהנעה ועוד, בקיצור...החיישן הזה במנועי בנזין משפיע מאוד על תפקוד מערכת ההזרקה.

את עניין הערך של 80% מהספק מנוע אני לא מכיר וזה ממש לא נשמע לי הגיוני ,אבל אני בהחלט אבדוק את זה בפועל.

פורסם

אני בדקתי את זה אתה יכול לסמוך על מה שאמרתי, גם אני בתחילה לא הכרתי את הבדיקה הזו עד שקראתי באחד האשכולות תגובה של רון |(מוסך רון), לגבי הבדיקה הזו, תחילה זה היה נשמע מאוד מוזר, אבל יצא לי לבדוק מספר פעמים בכמה רכבים והבדיקה ממש ממש מדוייקת כאשר החיישן תקין.

איני יודע אם הבדיקה תקפה לכל סוגי הרכב ולכל סוגי חיישני מד כמות האוויר, אבל בין הרכבים שבדקתי זה מאזדה 6 והבדיקה בה תקפה ואמינה.

• תוכן חדש...