Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה4 דלתות נראית מאחור די יפה(יחסית)במיוחד שהאורות דולקים צורת משולש ורברס...היה פה קישור לא מזמן...

אבל זה היה קונספט ולא התוצר הסופי אם אינני טועה.

פורסם
אתה יודע, אתה ממש מבין. קודם כל, השלדה הוארכה ב25 מ"מ, ולא סנטימטר.

וכן, השלדה נשארה אותה שלדה, כמו שגם בשלדה של האקורד החדשה זו אותה שלדה בדיוק כמו של האקורד הישנה, אבל התנהגות הכביש שונה משמעותית.

לא רק השלדה קובעת על התנהגות הכביש, אלא בעיקר המיתלים\בולמים, וגם סרחי עודף, מערכת הגה וכו'.

מתעלק על התרד עם שאלה:

מה הכוונה לסרחי עודף?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

השלדה של הפוקוס החדשה היא אותה שלדה שיש במאזדה 3 ובוולוו S40 החדשה...

וכאחד שיש לו פוקוס שנת 2003 אומנם 1.6 אוטומטית אבל האחיזה זה אחד הדברים החזקים שיש לה..!!

אז אני מתאר לעצמי שהפוקוס החדשה תיהיה טובה יותר אבל עוד אי אפשר לדעת רק כשהיא תגיעה לכבישים....

עד אז ניסתפק בפוקוס MKI :wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
מתעלק על התרד עם שאלה:

מה הכוונה לסרחי עודף?

כל מה שמעבר לבסיס הגלגלים של הרכב, מקדימה ומאחור.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

העיצוב הוא עיצוב יפה :-) , למעט התאורה האחורית והזווית שבה הגג יורד למטה.

אבל בכל זאת אהבתי אותה. ד"א מעניין איך תיראה גרסת הסדאן, שם "התחת" של הפוקוס דורש עיצוב שונה.

נ.ב

היה אזכור כלשהו לגרסה "חמה"?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
לא אח שלי

אבל לפני חודשים היתי אצל חברים בגרמניה

ונסעתי במקרה פוקוס 2.0

אמנם הדגם הישן אבל זה אותה שלדה

ותאמין לי למרות שאני חדש בפורום

אולי יש לי מושג במכוניות

או שרק אתה?

SK , אני הייתי משנה את החתימה ל: אם אני צריך להסביר לעצמי אני לא אבין...:?

מעניין איזה בוחן רכב דגול אתה שאתה מסוגל להפוך מספרים על הנייר למבחן דרכים :?

במקרה שלך :סייג לחוכמה -שתיקה.

פורסם
השלדה של הפוקוס החדשה היא אותה שלדה שיש במאזדה 3 ובוולוו S40 החדשה...

אז אני מתאר לעצמי שהפוקוס החדשה תיהיה טובה יותר אבל עוד אי אפשר לדעת רק כשהיא תגיעה לכבישים....

עד אז ניסתפק בפוקוס MKI :wink:

היות והפוקוס עומדת לקבל הגה מתוגבר חשמלית, אני הייתי נשאר עם הדור הראשון. ידנית, בבקשה.

פספוס, בדיוק כמו העיצוב. חבל.

דניאל

MCS 2008

פורסם

לפי מיבחנים שנערכו לה בעיתונות הרכב הגרמנית(שלהבדיל מ "עיתונות הרכב" שלנו היא אובייקטיבית),עדיף להישאר עם הפוקוס הישנה...ההיגוי,שהיה אחד הדברים הטובים באמת בפוקוס הקודמת,שהיתה גם כך מכונית מעולה,קולקל ללא הכר,בשל פופוליזם זול ואפנתי.אותו דבר עשו טויוטה ליאריס,ונוכחתי בכך שעשיתי איתה סיבוב לפני קנייה.פשוט מחריד!ההגה החשמלי שלה פעם כבד,פעם קל,התנגדות מלאכותית ועוד.חבל שהמגפה הזו חיסלה כליל את ההגאים ההידראוליים שהגיעו לרמה טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...