Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי זה נראה מפחיד, כי אם בעל הרכב העליון רוצה להוציא את האוטו זה לא עלול לגלח לרכב התחתון את האנטנה? צריך לראות את הדבר הזה בפעולה.

מכוניות גבוהות יחסית כמו סוזוקי ספלאש או איגניס יכולות לחנות מתחת לזה בלי לדאוג שזה יעשה להם chopped roof?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פה יש הסבר: http://www.klaus.co.il/imagini_comune/catalog.pdf

לפי מה שאני מבין יש תלות בין הרכב העליון לתחתון בחלד מהמתקנים.

איך שזה ניראה בתמונה אז המתקן הספציפי הזה כניראה באמת יש תלות בין העליון לתחתון.

ד"ר אני לא עובד שם או משהו, הכול מתוך סקרנות.

לכידה1.JPG

לכידה2.JPG

פורסם
הגזמה פראית במיוחד לדעתי! אתה מגזים בצורה מגוחכת!

אם היית עובד במקום/עיר בו אין שום מקום חניה אפשרי היית מחנה בלי לחשוב פעמיים. אלא אם כן בא לך להמשיך לחפש 3 שעות חניה (במקרה הטוב שבו באמת תמצא!)

הלוואי שהיו מתקינים דבר כזה בחניה של החברה שאני עובד בה, אצלנו יש כזאת בעיית חניה מורכבת שאין חניה לכול העובדים בבניין, לכול משרד מוקצה מספר מסויים של חניות וזה מה שיש, אם באת מוקדם זכית, אפ איחרת אז אתה צריך לחפש חניה בחוץ וזה מקרה אבוד לחלוטין!

למזלי אני גר יחסית קרוב, אז אני מעדיף להגיע באופניים כשיש מזג אוויר נוח, אם אני מגיע עם רכב אז אני מגיע ממש מוקדם.

בקיצור - הלוואי והיו מתקינים דבר כזה בעבודה שלי!

בקשר לייחודיות - נכון זה טוב ונחמד אבל לא קריטי בשבילי אישית

לא מבין על איזה הגזמה אתה מדבר !

אני אישית לא מוכן להשאיר את הרכב כאשר רכב נוסף תלוי מעל רכבי האהוב :evil:

אני יודע שמערכות אלה עוברות תקן אבל לצערי אני לא אהיה שקט אם המכונית שלי תשאר בחנייה כזאת.

זמין 8)

פורסם
חבל שזה המצב.

אבל מאזדה כמו שלי ראיתי רק אחת.

איזו מאזדה בדיוק?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ישנם מתקנים יותר הגיוני שבהם אין תלות בין שני הרכבים וכל אחד בזוית רגילה, כמו המכשיר הזה שצילמתי באחד מהמשלוחים בבניין בפ״ת.

ImageUploadedByTapatalk1351630126.626890.jpg

אין ספק שזה אחד הדברים המגניבים שראיתי.

פורסם

אני היחד שבא לו להקיא את תכולתו למראה כמות כזו של מאזדות אפרוריות?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...