Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזבו אתכם מהמאזדה, מעבר לכביש מול הבניין חונה לאדה סמרה שחורה עם קצת תוספות מיותרות של ערסים, אבל מבין השמורות בארץ בהחלט!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם זו תמונת היום או לא, תיתן לנו להחליט.

האמת? לדעתי, לא.

כנס רגע לאחד החניונים במתחם אמדוקס או בכל חברת היי טק כזו או אחרת ותראה צי של מאזדות...

לא ממש מיוחד. אפילו טיפה משעמם.

אגב,

לדעתי דווקא יש קצת שינויים לאחרונה בתחום הליסינג, לא מזמן נכנסתי לחניון מכובד מאוד באזור רעננה והיו שם לא מעט ולוסטרים.

ועוד משהו מעניין, 90% מהחנייה שם הייתה בצורה הזו שתמונה

IMG_1662.jpg

Polo 2012

פורסם
זה היופי במאזדה, בכל מקום שאתה נמצא אתה יכול להרים מפגש תוך שניות! :lol:

הרגת אותי ! :roflmao:

במקרה שלי תמיד יוצא לי לעשות "מפגשי מוזיאון" , דהיינו אני מגיע לרמזור ושם עומדת פולו MK3 לידה עומדת פולו MK3F מאחורי יש פולו MK4 ואני תקוע באמצע עם הפולו שלי. :hihi:

נ.ב. בקשר לחניון הדו קומתי. לא יודע מה איתכם אבל הסיכוי שאני אשאיר את הרכב ככה (במיוחד בחנייה התחתונה) שווה ערך להיסתברות שהגהינום יקפא והשטן יתן סיבובים חופשיים במגלשות! מה אתם צוחקים עלי ?! WTF :evil:

זמין 8)

פורסם
אבל אחלה אוטו....

אם במילה "אחלה" אתה מתכוון "שיקוץ מחורבן שלא ברא השטן, תכנון לקוי, מושבים מהת*ת, מזגן שמקרר טוב רק בחורף בסיביר, בעל אפשרות לשים כל מערכת סטריאו בתנאי שזה לא ברכב מהדגם הזה ושותה דלק יותר ממה שהומר שותה בירה", אני מסכים אתך לחלוטין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כנס רגע לאחד החניונים במתחם אמדוקס או בכל חברת היי טק כזו או אחרת ותראה צי של מאזדות...

לא כל חניוני ההייטק נראים אותו דבר:wink:

dsd.jpg

img00011201204031347.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
לפני מס' שבועות הגעתי לצומת יבור עם האיביזה שלי, והצטרפתי לשלישית איביזות שחיכו ברמזור. כיף.

זה פשוט נוראי.

כל פעם שאני נוהג על רכב ליסינג ועומדים ליידי עוד 10 רכבים זהים אני נכנס לדיכאון :?

ייחודיות זה הכי כיף!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הרגת אותי ! :roflmao:

במקרה שלי תמיד יוצא לי לעשות "מפגשי מוזיאון" , דהיינו אני מגיע לרמזור ושם עומדת פולו MK3 לידה עומדת פולו MK3F מאחורי יש פולו MK4 ואני תקוע באמצע עם הפולו שלי. :hihi:

נ.ב. בקשר לחניון הדו קומתי. לא יודע מה איתכם אבל הסיכוי שאני אשאיר את הרכב ככה (במיוחד בחנייה התחתונה) שווה ערך להיסתברות שהגהינום יקפא והשטן יתן סיבובים חופשיים במגלשות! מה אתם צוחקים עלי ?! WTF :evil:

הגזמה פראית במיוחד לדעתי! אתה מגזים בצורה מגוחכת!

אם היית עובד במקום/עיר בו אין שום מקום חניה אפשרי היית מחנה בלי לחשוב פעמיים. אלא אם כן בא לך להמשיך לחפש 3 שעות חניה (במקרה הטוב שבו באמת תמצא!)

הלוואי שהיו מתקינים דבר כזה בחניה של החברה שאני עובד בה, אצלנו יש כזאת בעיית חניה מורכבת שאין חניה לכול העובדים בבניין, לכול משרד מוקצה מספר מסויים של חניות וזה מה שיש, אם באת מוקדם זכית, אפ איחרת אז אתה צריך לחפש חניה בחוץ וזה מקרה אבוד לחלוטין!

למזלי אני גר יחסית קרוב, אז אני מעדיף להגיע באופניים כשיש מזג אוויר נוח, אם אני מגיע עם רכב אז אני מגיע ממש מוקדם.

בקיצור - הלוואי והיו מתקינים דבר כזה בעבודה שלי!

בקשר לייחודיות - נכון זה טוב ונחמד אבל לא קריטי בשבילי אישית

פורסם
אגב,

לדעתי דווקא יש קצת שינויים לאחרונה בתחום הליסינג, לא מזמן נכנסתי לחניון מכובד מאוד באזור רעננה והיו שם לא מעט ולוסטרים.

ועוד משהו מעניין, 90% מהחנייה שם הייתה בצורה הזו שתמונה

ומה קורה כשמישהו שחנה מתחתיו אוטו רוצה לצאת עם האוטו שלו? :roll:

פורסם

לצערי (באמת לצערי) אני לא עובד שם, ככה שאין לי ממש מושג איך זה עובד, וגם אני לא מבין למה זה שמחנה למטה צריך להתכופף ביציאה מהאוטו שלו.

זה נראה אולי קצת מוזר, אבל יש מצב טוב שזה שימושי ויעיל, אחרת לא היו מתקינים את זה בכל החניון.

מה שכן אני יודע, שהם חסכו חפירה של עוד 3 קומות מתחת לאדמה בנפיט אדיר לקבלן של הבניין

Polo 2012

פורסם

אני מכיר חניון של בניין מגורים עם הפטנט הזה.

מה שקורה שבמקום חנייה אחת לכל דייר הוא מקבל שתיים במחיר של אחת.

זה עובד באותה צורה שיש חניות לאורך והמכונית הראשונה חוסמת את השנייה מן הסתם.

אני מניח שבמקום העבודה זה עובד בדיוק אותו דבר, כנראה העובדים באותו משרד מתחלקים ביניהם ויודעים מתי כל אחד צריך את הרכב שלו...

מה בדיוק הבעיה?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מפחיד אתכם המרווח הפצפון הזה לגג של הרכב?

95548271.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...