Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

היום בבוקר ביצעתי ניוד של שלושה מספרים מאורנג' לגולן טלקום ומאז אני לא מצליח לשלוח הודעות SMS, כבר דיברתי היום עם 4 נציגים שונים וכולם חוזרים על אותו סדר פעולות של הגדרת מרכז שרות הודעות. הבעיה בכל שלושת הקווים שניידתי לא משנה באיזה טלפון אני מכניס את הסימים באף טלפון לא מצליח לשלוח הודעות אבל לקבל הודעות אני כן מצליח.

בשיחה אחרונה עם נציג הוא אמר לי שהוא עשה את המקסימום ושהוא לא יודע מה לעשות ושהוא מעביר את הבעיה למחלקה הטכנית ושיקח להם זמן לחזור אלי אז שאני אמתין בסבלנות! אמרתי לו מזה? כמה זמן בדיוק? אמרתי לו שכל הזמן הזה אני ללא הודעות SMS!

אז הוא אמר שהוא מצטער ושאין ביכולתו לעזור לי ושאני לא לבד עם בעיה שכזו.

מה עלי לעשות? לנייד חזרה לאורנג? לחכות? למי לחכות?

נ.ב: יש לי קו של חדש של גולן טלקום שאיתו אין שום בעיות. כמו כן בבוקר יכלתי לראות את כל הקווים שלי באתר של גולן עכשיו אני רואה רק את הקו החדש ואלו שעברו ניוד נעלמו לי מהאתר כאילו לא קיימים.

עזרתכם בבקשה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תאמין לי שאני כבר מכיר את המדריכים הללו בעל פה! שום דבר לא עוזר! ושוב פעם כשאני מכניס את הסים החדש של גולן כלומר הקו שלא עבר ניוד הכל בסדר,אפשר לשלוח הודעות ללא שום בעיה,לאחר שאני מוציא אותו ומכניס סים שעבר ניוד באותו הטלפון אז אני לא מצליח לשלוח SMS כלומר הבעיה בסימים עצמם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא נעים לי להיות 'המלכלך' על גולן בפורום, אבל אני ממתין כבר כמה שבועות שהמחלקה הטכנית שלהם יחזרו אלי, ולמרות טלפונים חוזרים ונשנים, הם לא חזרו אלי עד יום זה.

הפתרון שאני מצאתי הוא פשוט לעזוב אותם...

פורסם

לדעתי הבעיה לא בסימים. תוכל לנסות אותם במכשירים של חברים ולבדוק.

הבעיה היא הגדרות במכשיר עצמו.

נסה להחזיר את המכשיר להגדרות ברירת מחדל של היצרן, לכבות ולהדליק - ולראות. אפשר גם לשדרג גרסת תוכנה למכשיר לפי המצוי באתר היצרן. מנסיוני, אורנג' שמים גרסאות לא עדכניות.

אני עברתי מאורנג' לגולן, השיחות והמסרונים עבדו מייד בלי שום התערבות ובלי צורך בשינוי הגדרות.

שמתי לב שהם שידרו או "עשו קסם" למכשיר בעת ההפעלה הראשונה אחרי הניוד, ונכנסו לבד כמה מספרים והגדרות שלהם לענייני תקשורת, גם ראיתי שהם כתבו על כך משהו באתר שלהם.

שים לב כי יש צורך לשנות הגדרות עבור אינטרנט ו- MMS. נראה לי שהמדריכים באתר "בקלות" ברורים וטובים.

נסה לבדוק אם יש טכנאי/מעבדה שיסדירו את הבעיה בעלות סבירה במקום לבזבז שעות ולנסות לבד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ניסיתי להחליף מכשירים! לקחתי אייפון של חבר שעובד בגולן וגם שם לא הצלחתי לשלוח הודעות.

• תוכן חדש...