Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסתרות הן דרכי היקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מתלמידי בשיעורי הגיטרה הוא ממשפחה קשת יום

איני גובה ממנו תשלום בעבור השעורים .

לאחרונה הוא חגג יומולדת והחלטתי להפתיעו ,

דרך יד 2 רכשתי לו חשמלית ומגבר למתחילים תמורת 800 ש"ח.

היום נגשה אליי אישה חביבה מאוד ( מכרה שלי ) הגישה לי גיטרה

ואמרה : "אם לא בפח שלך,אז בפח שלי".

הגיטרה זקוקה לשיפוץ קל ,אבל ההתרגשות הייתה גדולה.

שנה טובה!

1348944593000.jpg

Gn'f'R

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה מאוד. מצידך ומצד היקום ;-)

אגב, ביתו של ארז נץ הולכת לגן יחד עם הבן שלי. בחור מקסים, ואיזה הופעות הוא נותן עם אינפקטד...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בר72, בגילך הולכים להופעות של אינפקטד?:lol:

כשהגיטריסט מבוגר אפילו ממני...

לפחות רואים אותן ביוטיוב :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מדובר בימאהה se112 תוצרת טאיוון.

עדיין לא חיברתי אותה למגבר כי הוא לא אצלי כרגע,

הגיטרה פשוטה אבל אני מעריך שהיא טובה יותר מהסקוויר

מה שכן אני בטוח ששניהן מרעישות באובר דרייב .:wink:

Gn'f'R

פורסם

שכחתי מהדגם הזה של ימאהה. מביקורות, הבנתי שהוא עדיף על הסקוויאר בולט. לא יצא לי לנגן עליה, אבל הבנתי שהקלין שלה ממש לא רע להתחלה ובכלל, היא נחשבת לאחרת הגיטרות הכי טובות למתחילים.

אני כבר כמעט חמש שנים עם גיטרה אחת ועכשיו בא לי עוד אחת. כנראה שכל העסק עם המונוגמיה, לא עובד טוב בעניין הגיטרות:-D .

פורסם

אני כבר כמעט חמש שנים עם גיטרה אחת ועכשיו בא לי עוד אחת. כנראה שכל העסק עם המונוגמיה, לא עובד טוב בעניין הגיטרות:-D .

השאלות הן : באיזו רמת נגינה אתה מגדיר את עצמך ? איזו גיטרה יש לך כיום ? כמה אתה מוכן להשקיע ? איזה סגנון אתה אוהב לנגן ?

בהתאם לתשובות שלך אשמח לייעץ לך על גיטרה שתתאים לך אם אתה מעוניין בכך .

בעיניין המונוגומיה : עברו לי כמה גיטרות בידיים במהלך השנים, כיום אני מאוד סולידי ואיני אוהב שינויים קיצוניים בסאונד.

למעשה גם השימוש בפדלים מועט , מגבר המרשל 80 וולט מספק את הסחורה .

הנוכחיות הן : לס פול סטנדרט ואקוסטית של טיילור.

Gn'f'R

פורסם

מזכיר לי איך רכשתי את הפנדר ג'ז בס השניה שלי..

יפנית, נראית פשוטה, עם כמה מכות, מקורית לחלוטין, שנת 93.

קניתי אותה בסכום מצחיק של 1800 שקל מבחור שהיא ישבה לו שנים במחסן ורצה כבר לזרוק אותה.

מה אגיד לכם... זאת ללא ספק הג'ז בס הטובה ביותר שאי פעם החזקתי בידיים (והחזקתי מספיק), הג'ז בס הכי טובה ששמעתי (ושמעתי) וכשהקלטנו איתה הסאונדמן היה עם לסת פתוחה, מתחילת ההקלטה ועד המסטרינג.

קצת טיפול אוהב, תחליף לה פיקאפים למשהו רציני יותר ואני בטוח שאתה גם תמסור אותה לאחד מתלמידך, אחד כזה שלא יכול לאפשר לעצמו ויש לו כישרון מולד בידיים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הגאז' בס היא גיטרה מעולה,הבסיסט לשעבר שלי בהרכב ניגן עליה -

נראה לי שהוא מכר את נשמתו לשטן בתמורה לכישרון שלו .

1800 ש"ח זה מחיר מגוחך - ממש מציאה.

באופן כללי מחירם של גיטרות איכות חדשות בארץ תמיד היו מופרכים,

זכיתי שלושה פעמים בחיי לקבל גיטרה מהניילונים - אני משוכנע כיום

שהתענוג לא יחזור שוב.

עריכה : גיטרות אני כבר לא מוכר , לכן הלכתי וקניתי לו אחת .

זו טעות למכור גיטרות גם מהיבט כלכלי וגם סנטימנטלית.

ערכה של גיטרת איכות עולה עם השנים , והחור שנשאר בלב לאחר המכירה

לא שווה זאת.

Gn'f'R

פורסם

בזמנו הייתה לי כבר ג'ז בס, מרקוס מילר עם טיונינג מטורף (פיקאפים EMG, החלפת גשר, המרה לאקטיבית, הכל אני ואבא שלי עשינו).

רציתי עוד ג'ז בס להפוך לפרטלס, מצחיקות דרכי היקום- מצאתי את הג'ז בס הטובה ביותר שהחזקתי מיימי, היפה ביותר ובמחיר מגוכח.

לצערי אני כבר שנים לא מנגן, מאז שסיימתי קצונה כל מה שאני רוצה לעשות כשאני מגיע לבית זה להירגע מהיום המשוגע שעברתי, קצת מחשב ולישון. נו שווין, אולי עוד נחזור לנגן אי פעם

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
השאלות הן : באיזו רמת נגינה אתה מגדיר את עצמך ? איזו גיטרה יש לך כיום ? כמה אתה מוכן להשקיע ? איזה סגנון אתה אוהב לנגן ? רמת נגינה לא רעה בכלל, אבל אני לא מתחרה עם אף אחד. בשנים האחרונות, כמעט ולא נגעתי בגיטרה, אבל בשנה האחרונה חזרתי לזה ואני חייב את השעה-שעה וחצי שלי ביום. יש רגעים במהלך היום, שאני מרגיש שאני חייב לנגן וזה יכול להיות ישר כשאני מתעורר או קצת לפני שאני הולך לישון.

הגיטרה שלי היא GIBOSN SG STD ויש לי איתה מערכת יחסים לא פשוטה, ידעה לא מעט עליות וירידות. כרגע? אני מאוהב ולא מעוניין לוותר עליה. מצורף אליה מגבר מנורות קטן 5W ואני מבסוט מהמצב (אני על מצב 3W ברמה 3 - הוא ממש חזק, כמו 1.2TSI, אסור לזלזל במספר :)).

אני מנגן בלוז עדין ורוק כבד עד מטאל. נעריך את זה כ-55% שימוש בקלין ו-45% שימוש בדיסטרושיין.

בהתאם לתשובות שלך אשמח לייעץ לך על גיטרה שתתאים לך אם אתה מעוניין בכך .

בעיניין המונוגומיה : עברו לי כמה גיטרות בידיים במהלך השנים, כיום אני מאוד סולידי ואיני אוהב שינויים קיצוניים בסאונד.

למעשה גם השימוש בפדלים מועט , מגבר המרשל 80 וולט מספק את הסחורה .

הנוכחיות הן : לס פול סטנדרט ואקוסטית של טיילור.

תוכניות לשנה הקרובה בעניין:

1. מאז ומתמיד רציתי לס פול, אבל לא התעמקתי בעניין. אני חושב באופן מאוד חיובי על לס פול סטודיו והחלפת הפיקאפים לקלאסיק 57. אני מאמין שאחת כזו לא תיפול מסטאנדרט רגילה (ואף מילה על וינטג').

2. החלפת המפתחות ב-SG לננעלים (אני עצלן אדיר עם העניין של הליפוף מיתרים) והחלפת הפיקאפים, שהם קצת נושכים יותר מדי בקלין.

תאבון לא חסר ופה זו הבעיה. אני יכול לחשוב לפחות על 5 גיטרות שאני רוצה, אבל זה פשוט יהיה בזבוז של כסף ולכן כרגע ההתמקדות שלי תהייה בלס פול או אקספלורר.

אגב, הצעות תמיד תתקבלנה בברכה.

באופן כללי מחירם של גיטרות איכות חדשות בארץ תמיד היו מופרכים,

זכיתי שלושה פעמים בחיי לקבל גיטרה מהניילונים - אני משוכנע כיום

שהתענוג לא יחזור שוב.

נכון, אבל לפעמים יש מבצעים שווים, בהם המחירים לא גבוהים בהרבה מהמחירים בארה"ב.

שוק היד שניה בארץ הוא מגוחך. אני לא מעוניין להכליל, אבל רוב הגיטרות נמכרות ב-70%-80% ממחירן בחנות. גיבסון, למשל, ממש לא כדאי לקנות יד שניה.

לצערי אני כבר שנים לא מנגן, מאז שסיימתי קצונה כל מה שאני רוצה לעשות כשאני מגיע לבית זה להירגע מהיום המשוגע שעברתי, קצת מחשב ולישון. נו שווין, אולי עוד נחזור לנגן אי פעם

אפילו חצי שעה בלבד לפני השינה, עם ריצה קטנה על סולמות ואלתור נחמד, בהחלט גורמים לי ללכת לישון בכייף.

נ.ב

אח...החפירות על גיטרות של גיל 16, חוזרות פתאום, נוסטלגיה:).

• תוכן חדש...