Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסתרות הן דרכי היקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש התקדמות

רוב חלקי המתכת עברו השרייה במנקה אסלות, שטיפה, השרייה בWD40 וניקוי.

פורק גם פאנל הפלסטיק והמטרה כרגע היא להוציא את "יחידת האלקטרוניקה" ולצבוע את כל גוף הגיטרה. לצורך כך יש לנתק את החוט המולחם לחלק האחורי (מסומן באדום)

שאר חלקי המתכת יעברו ניקוי בהמשך. החלק היחיד שחסר הוא מפתח כיוון אחד וכמובן מיתרים :-P

השריגים מטונפים והלכלוך לא יורד. ניסיתי עם מגבונים לחים אך ללא הצלחה... :oops: יש למישהו רעיון?

כמו כן מצאתי ברשת את הפורום המדהים הזה. אנשים אשכרה בונים שם גיטרות מאפס. מומלץ.

IMG-20130603-WA0008.jpg

IMG-20130603-WA0009.jpg

IMG-20130603-WA0010.jpg

IMG-20130603-WA0011.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השריגים מטונפים והלכלוך לא יורד. ניסיתי עם מגבונים לחים אך ללא הצלחה... :oops: יש למישהו רעיון?

ממליץ לך לדבר עם חבר הפורום ishc - בחור נחמד ואיש מקצוע מהשורה הראשונה.

פורסם

מגבונים לחים אמורים לעשות את העבודה,

אך במצבים קיצוניים הייתי משתמש באלכוהול רפואי וצמר גפן.

דרך אגב, שכחת לציין שיש להחליף גם את

ה"אוחז מיתרים" או איך שלא קוראים לו

בשפה המקצועית (החתיכת עץ הזו למעלה )

Gn'f'R

פורסם

השחיף?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון לנאט (Nut).

ממליץ לך לעשות סטאפ אצל בעל מקצוע אחרי שתגמור את השיפוץ, אם אתה מתכוון לנגן עליה. יש הרבה כיוונונים עדינים שלא ניתן ללמוד דרך האינטרנט.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הכוונה לחלק המסומן.

חסרים גם שני הכיסויים למתגי הווליום

אבל זהו, לא חסר כלום חוצמזה :lol:

הרכבת מיתרים וסטאפ יבוצעו ע"י איש מקצוע

IMG-20130603-WA0009.jpg

פורסם

הוא שאמרתי, Nut. זה דוגמא לחלק שכדאי שיותאם ע"י בעל מקצוע. לחומר ממנו הוא עשוי, לעומק החריצים שבו ולמרווח בינהם יש השפעה על נוחות הנגינה ודיוק ונקיון הצליל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מה עם מגבר?

סומך עליך שתארגן לי:-D

גם תור המגבר יגיע. אולי דרך יד 2, אולי חדש, נראה.

פורסם

לא...

מלבד הלס פול, בשנים האחרונות התלהבתי יותר ויותר מהאקספלורר. אז לא, אני כבר לא נער שמתלהב מצורות מיוחדות ושונות (ואם הייתי, BC RICH הייתה מחכה לי עם זרועות פתוחות). משהו בצורה הזו של הגיטרה, כולל הפרטבורד הדק הזה, עושים לי את זה בצורה שאני לא יכול להסביר.

בקיצור, קניתי אפיפון אקספלורר ואם אוהב אותה, בשנה-שנתיים הקרובות, היא תמכר ואכניס גיבסון נוספת הביתה.

נ.ב

איך ניתן לזהות פיקאפים?

• תוכן חדש...