Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראת מדהימה!

תתחדש וסע בדרכים טובות :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אמנם הפנל לא עץ אך נראה כזה.

מוט הילוכים והגה עץ זה אלפא קלאסי.זה בשילוב הוי שש, גיר ידני ועיצוב- שילוב מנצח.

במחשבה שנייה, ארחיק לכת ואגיד יותר מזה: ברכב חדש או מכוסח, עושים מה שמבינים.

במכונית הזאת, אפילו שהיא רכושו של חולגי ורק שלו, אין לו זכות לשנות. זו קלאסיקה.

אני מניח שהוא חושב כמוני. באם לא, אני רוצה להזכיר שאפילו למדענים מוסמכים כמו דאג וטוני אסור לשנות את העבר במינהרת הזמן.

כל בעל אלפא ישנה יודע שצריך לעיתים להקיש בעץ. טוב שיהיה זמין.

פורסם

רכב מדהים, נדיר וזה אפשר להגיד החלום הלא מוגשם שלי :-(

(כן גם שלי)

תהנה מכול רגע, ואני בטוח שתהנה :wink:

ד"א, כול פנים הרכב זה עור לפי איך שאני רואה בתמונות והוא דיי צריך טיפול לפי התמונות, אני ממליץ לך בחום על המוצר הזה: http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=921

השתמשנו בו על רכב של חבר, פשוט מדהים, ניראה יותר חדש מהיום שהרכב יצא מהסוכנות.

וביחס לאיכות שלו הוא לא יקר בכלל, המשלוח באתר הזה עולה כסף אבל אם אתה מזמין כמה מוצרים זה משתלם.

פורסם

התמונות אולי מחמיאות לרכב, לפחות לגילו, אבל יש עוד מה לתקן ולהשלים גם לגבי פלסטיקה (יש גם חלקים חסרים, שבורים/סדוקים, משופשפים/בלויים) שצריך לאתר לחפש ולהחליף.

amiger - כן, אתה צודק, ה"עץ" שהתכוונת אליו, הוא מפלסטיק :-(. (האם במקור זה הגיע כך ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

ההגה באמת מעץ, הקונסולה המרכזית מפלסטיק. ב-2.5 שהייתה לי גם היה הגה מעץ, ולאחר שמכרתי לקח לי כמה חודשים טובים להפסיק להקיש עם הטבעת בהגה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מסכים איתך לגבי נחיצות העץ באלפא, לי אישית הוא מאוד חסר ב159 שלא הוצעה בה שום גרסא מגומרת בעץ.

תשים פאנלים מעץ על הפלסטיק, כמו שהיה נפוץ על קירות בתים רבים בשנות השמונים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אמנם הפנל לא עץ אך נראה כזה.

אני מניח שהוא חושב כמוני. באם לא, אני רוצה להזכיר שאפילו למדענים מוסמכים כמו דאג וטוני אסור לשנות את העבר במינהרת הזמן.

אגב, שותף שלי רכש בנסיעה האחרונה את כל הדיסקים, כולל פרקים שלא שודרו מעולם בישראל!! אבל בכל מקרה, אין על פרק הפתיחה המעולה. לארגן לך עותק? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...