Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דור ה Y/Z ברכב = הבלתי מחוברים = המנותקים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ב1998 ה2000 עלה 130,000 ש"ח והV6 150,000 שקל, למרות שאני זוכר שבשנת 2000 היא עלתה קרוב ל200,000 שקל (המנוע ה2000) ואפילו הלכתי בזמנו עם אמא שלי לאולם התצוגה לראות את הרכב חלומותי !

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=87776

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מילא שהוא נו, היום גיליתי שהוא גם מתנתק במצערת מלאה לזמן ממושך. ניחא, אם היה מה לנתק :lol:

נו, מזל שתיכף סתיו.

זה לא משהו שמזגניסט מוכשר יוכל לשפר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לשפר מה? ניתוק מצערת - פונקציה שקיימת בהרבה מכוניות, לא מוצא טעם לשחק עם זה, מה גם שלא בכל יום אתה מגיע לזה, רחוק מכך. לגבי המזגן, הוא פשוט די גרוע ב-156 כשהוא נדרש לקרר רכב חם. אין לו בעיה לשמר טמפ' קרירה, כמו רכב שחנה בחניון תת-קרקעי, אבל למי שאין את הלוקסוס - כל ה..

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לשפר מה? ניתוק מצערת - פונקציה שקיימת בהרבה מכוניות, לא מוצא טעם לשחק עם זה, מה גם שלא בכל יום אתה מגיע לזה, רחוק מכך. לגבי המזגן, הוא פשוט די גרוע ב-156 כשהוא נדרש לקרר רכב חם. אין לו בעיה לשמר טמפ' קרירה, כמו רכב שחנה בחניון תת-קרקעי, אבל למי שאין את הלוקסוס - כל ה..

אין אפשרות לשפר או להחליף את המדחס, נניח?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צריך לבדוק אם זה מדחס או בלואר, לא חשבתי על זה. ב-147 וב-GT, למשל, המזגן טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני סבור שב-156, המדחס הוא "בינוני מינוס" אם אגדיר את זה לפי סווג (יש טובים ממנו ללא צל של ספק - למשל - אילו המותקנים בגולף / ג'טה) , נוסיף לזה את פתחי האוורור/מיזוג האמצעיים המוזרים/קטנים משהו - ונקבל מזגן "לא משהו".

alfa 156 2.5.

פורסם

הבעייה נעוצה בפתחים הקטנים ובמיקומם.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מזגן - רק באמריקאיות.

שב במליבו 3.5 חצי דקה אחרי שהאוטו עמד יום שלם על שפת ים המלח וכל פלסטיק ששכחך על הדשבורד נמס והנעת מרחוק.מדחס שמדחס.

פורסם

בין האנשים שנכנסים היום לסמל"ת וקונים את הדגמים של החדשים של אלפא יש גם כאלו, כמוני, שלא באו לשם בזכות או בגלל העיצוב, אלא כי פשוט רצו אלפא וזה מה שיש לחברה להציע היום. יכול להיות שספיידר או ג'וניור מלפני כמה עשורים הן הרבה יותר מהנות לנהיגה, אני לא יודע כי אף פעם לא נהגתי באחת. זה ממש לא עניין של פשרה מבחינתי (ובטח לא מבחינת רוב הרוכשים האחרים) כי זה לא שישבנו לפני זה במשך שבוע והיינו צריכים לבחור בין ההתנהגות של אותה הג'וניור לבין הנוחות של המיטו והג'ולייטה. יותר מזה, חלק גדול מהרוכשים (שוב, כמוני) הם אנשים שלא מתיימרים להיות השומאכר הבא ובאופן כללי בעלי ניסיון מועט מאוד במוטוריקה.

היום, במבט לאחור, אחרתי שלמדתי קצת וגם נהגתי ברכבים אחרים, אני יודע להצביע גם על החסרונות של המיטו (את החסרונות של הג'ולייטה הרגשתי עוד בנסיעת המבחן הראשונה בסוכנות), אבל זה בכלל לא רלוונטי, כי הבחירה שיש לי היא בין המיטו לבין האבארט ולא בין המיטו לבין ספיידר מ-1980.

אני לא חושב שמחלקת השיווק באלפא היא זו שקבעה שכך הרכב יתנהג ולא אחרת. זה שינוי גורף בתעשיית הרכב, שכנראה שרוב האנשים שנהגו ברכבים ספורטיביים (או כאלו שהתיימרו להיות ספורטיביים) "מפעם" לא אוהבים אותו, וכאלו שגדלו לתוך המצב הקיים לא מכירים כ"כ אלטרנטיבות אחרות.

כל אחד יכול להכנס לאוטו ולהרגיש טרזן? יכול להיות ויכול להיות שלא, כי גם באירועים ובימי מסלול המועטים שיצא לי להיות בהם בארץ ובחול, היה אפשר לראות באופן מאוד מובהק איך הרמה של הנהג משפיע על זמני ההקפה או כל דבר אחר. יותר מזה, כשאני מגיע למצבים בהם ה-esp מתערב ומתקן באופן די אגרסיבי, זה לא גורם לי להרגיש ש-"יצאתי גבר", אלא להבין שאם ה-esp לא היה קיים - הייתי כנראה מסיים את היום במקום לא ככ טוב (או כזה שלא חוזרים ממנו).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מזגן - רק באמריקאיות.

זה אולי היה נכון לפני 30 שנה, כיום מזגן שלא מקרר כהלכה הוא יוצא הדופן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בין האנשים שנכנסים היום לסמל"ת וקונים את הדגמים של החדשים של אלפא יש גם כאלו, כמוני, שלא באו לשם בזכות או בגלל העיצוב, אלא כי פשוט רצו אלפא

תראה, הלוואי שהיה לי מספיק כסף שכדי שאוכל להצדיק רכישה ב-150 אלף ש"ח ב-"פשוט רציתי"... כשאני מוציא כזה סכום של כסף, אני אוהב לדעת, ככה, אני מול עצמי, למה אני מוציא אותו כך ולא אחרת. מה הדרישות והצרכים שלי ואיך הקנייה עונה עליהן. לסכם דרישות וצרכים ב-"אני רוצה אלפא", נראה לי שטחי.

האלטרנטיבה למיטו היא לא האבארט, יש למיטו כמה אלטרנטיבות, וולוסטר, לאון, איביזה, בראבו, ועוד. כשאתה קונה אלפא אתה משלם מחיר פרימיום,

לגבי נהיגה בימי ESP, ההנחה שלך שכל פעם שהמערכת נכנסת לפעולה היא מצילה אותך מתאונה, מוטעית. להסביר נהיגה במכונית ללא ESP למישהו שלא מכיר משהו אחר, זה תרגיל שנדון לכשלון. זה עניין של תחושה וחוייה שכבר לא קיימת (לא, אני לא מגזים, הפער ע נ ק).

בסופו של דבר, הספורטיביות של פעם התנהגו יותר טוב, אבל אחזו פחות, כך שהמגבלות היו יותר קרובות והיה יותר קל לנהגים קצת מיומנים לנהוג עליהן (וקצת מעבר). תוסיף לזה תקשורת עדיפה בהרבה מההגה והשלדה, וזה נהיה עוד יותר קל.

לא היית צריך להיות שומאכר, רק להיות בעל מיומנות סבירה.

כיום, עם צמיגי חתך נמוך מאוד רחבים והגה נטול תקשורת, לא רק שהאחיזה עולה לרמות שהמהירות הנדרשת למיצוי הופכת להיות גבוהה מאוד, אלא גם התקשורת כבר לא שם. פשוט, כבר לא כל כך בטוח היכן המגבלות.

פעם (לא כל כך מזמן), כשקנית 156, קיבלת חבילה מאוזנת של מכונית עם יתרונות דינמים ועיצוביים על המתחרות, יתרונות ברורים, ועדיין היתה לך גם מכונית סאלון נוחה ומאובזרת. כיום אתה מקבל רק יתרונות עיצוביים, כך יוצא שאת האקסטרא שאתה משלם על המתחרות, אתה משלם על עיצוב נטו.

במאמר מוסגר, נשאר רק להתפלל להצלחת הקונספט של הטויובארו קופה. גם אם הביצוע לא מושלם, הצלחה של הרעיון העקרוני אולי גם תחזיר בקרוב את מכונית הנהיגה העממית, ההוט האץ', למקורות. משהו קטן, בעיקר קל, לא ממש מאובזר, לא יותר מדי אוחז, וכיפי. פיקנטו GTI מישהו?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...