Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתב מי שאפילו לשרשור הזה הצליח לדחוף GTI DSG קומבו אהרונוביץ':shock:

הרי כתבתי שזו פשרה מבחינתי, אז אתה יכול לצאת מהשוק של האייקון שבחרת. ומה קשור אהרונוביץ? אני לא יודע אם אתה מלא שנאה או זלזול, אבל אף אחד מהשניים לא מוסיף.

הגולייטה נראית מעולה, אני אחד הראשונים שביצע בה נסיעת מבחן, ואולי עוד ארכוש אחת רובוטית

, אבל חשק לנהוג יש ברכב הזה בגלל ערך המותג, לא בגלל שהיא מתנהגת או מתניידת כמו M...

אתה רואה את הרכב ואת הסמל, וזה עושה לך חשק לנהוג; מאחורי ההגה זה כבר פחות מעניין. אצלי זה הפוך - הרכב נראה די סתמי, אבל מאחורי ההגה החיוך עולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלפא קונים מהלב' date=' לא תמיד מהראש. יכול להבין אותך.[/quote']

אלפא קנו מהלב לפני 40 שנה, בדיוק כפי שמי שחיפש מכונית אוונגרדית קנה סיטרואן ומי שחיפש מכונית בטיחותית קנה וולבו.

אין באלפות החדשות שום דבר, למעט עיצוב יתר כאילו רטרו, שפונה ללב, ורמת המכירות שלהם בהתאם.

אין לאלפא כיום שום תחום בו היא מובילה - לא במנועים ולא בשלדות.

חבל, ממובילה טכנולוגית היא הפכה להיות יצרן של פיאטים מעוצבות.

ושלא נזכיר אפילו מה עוללו ללנצ'יה.

תתחדש ותהנה, אגב ה 156 2.0 למרות היותה חלשה יותר, מאוזנת יותר ומהנה יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מסכים ל100%. אני חושב שהסיבה כי אין לאלפא שלדות ומנועים. המנועים הם של פיאט והשלדות גם. נישאר רק העיצוב.

זה קורה להרבה מאוד מותגים שהופכים מרכבים מיוחדים עם פתרונות טכנולוגיים יחודיים לעיצוב על פלטפורמה גלובאלית כלשהי.

כניראה הסיבה היא בגלל שאנשים הפסיקו להעריך את הטכנולוגייה והתחילו להעריך פיצ'רים, הרי הרבה יותר קל לעשות כניסה USB לרדיו ושליטה ברדיו מההגה מאשר לפתח שלדה עם גיר שנמצא על הסרן האחורי. יצרנים כמו סאאב שהתעקשו להשאיר כמה שיותר את הייחודיות שלהם בסוף נסגרו ופשטו רגל כי חברת האב לא הייתה מוכנה להוציא כסף.

עד היום שרדו מאט מאוד מותגים שכוללים עדיין את המאפיינים הקלאסיים שהיו אופייניים להם במשך עשרות שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אלפא קנו מהלב לפני 40 שנה, בדיוק כפי שמי שחיפש מכונית אוונגרדית קנה סיטרואן ומי שחיפש מכונית בטיחותית קנה וולבו.

אין באלפות החדשות שום דבר, למעט עיצוב יתר כאילו רטרו, שפונה ללב, ורמת המכירות שלהם בהתאם.

כואב אבל נכון.

בשנת 88 הייתה לאבא שלי אלפא רומיאו ספרינט 88 אדומה, ההבדלים בינה לבין האלפות של היום הם שמיים וארץ.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

חס וחלילה, לא זלזול ובטח לא שנאה, סתם השתאות (ע"ע שוק) על העקיצות הקטנות שאתה משגר מדי פעם כלפי משתמשים שבחרו משהו אחר מGTI.

אגב לא רק בעלי אלפא.

אגב שני, מה קשר השרשור לאהבתך לג'ולייטה?

אתה מצטייר לי כאדם מספיק אינטליגנט כדי לחשוב לפני שאתה כותב ואני ממליץ לך לעבור על שרשור היעוץ של אותו emor שספג ממך הפעם את העקיצה, בדוק את סגנון הכתיבה שלך כל עוד GTI עמדה מבחינתו על הפרק ומיד לאחר שהוא החליט שהיא לא מתאימה לו. אם שמת לב אז קח בחשבון שיש עוד כאלה ששמו לב, ואם לא שמת לב אז קח קצת חומר למחשבה.

מצורף קישור לנוחיותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425065

לעניין שיתוף פלטפורמות אין לי אלא להסכים בצער, הכוון הזה שתעשיית הרכב כולה הובלה אליו בעקבות תקנים בהם כולם מחויבים לעמוד יצרה מכוניות מאוד דומות בתוך ובין היצרנים השונים.

עריכה, התגובה כמובן לבר מתגובה 46, שכחתי לצטט.

פורסם

הבעיה היא לא בשיתוף הפלטפורמה.

גם פיאט קופה ישבה על פלטפורמה של פיאט טיפו ובתור מי שהיה לו את שתיהן, לא היית יכול לנחש את זה מהנהיגה בהן.

הבעיה היא לא היצרנים, הבעיה היא הצרכנים.

יצרנים מייצרים לשוק והשוק רוצה אלפות יפות, שהן לא ממש מכוניות נהיגה. עשר דקות במכונית נהיגה ומתחילה הכוסיאדה, "זה רועש, זה קופץ, ההגה קשה, הבלמים נוקשים, זה ידני...".

העם רוצה מיטו, משהו שייראה יפה ושאפשר יהיה לספר בשיחת סלון שזה "עם נשמה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
,,,, ,,

יצרנים מייצרים לשוק והשוק רוצה אלפות יפות, שהן לא ממש מכוניות נהיגה. עשר דקות במכונית נהיגה ומתחילה הכוסיאדה, "זה רועש, זה קופץ, ההגה קשה, הבלמים נוקשים, זה ידני...".

העם רוצה מיטו, משהו שייראה יפה ושאפשר יהיה לספר בשיחת סלון שזה "עם נשמה".

אז לקחתה כבר את "הנשמה" , אלפא ג'ולייטה לנסיעה והתרשמות .

סע בה יומיים , גם תבדוק ביצועים וגם איכות חיים ברכב , היא די נעימה לנהיגה .( לא עונש רציני )

למצוא פגמים ולהגיע עם דעה קדומה זה קל .

ברור כי היום כל רכב הוא פשרה , אנחנו רוצים גם וגם ,לא לשבור את הגב וגם אחיזה , צריחת דלק סבירה וגם ביצועים ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חבל שלאלפא אין סחירות טובה בארץ אחרת גם לי הייתה אחת.

אין היגיון במה שאתה כותב. כקונה אתה נהנה מהסחירות הנמוכה. מה עוד שמדובר ברכב של פחות מ-30K ש"ח, כך שלנושא הסחירות אין יותר שום משמעות.

פורסם
אז לקחתה כבר את "הנשמה" , אלפא ג'ולייטה לנסיעה והתרשמות .

לא לוקח מכוניות מגודלות עם הגה חשמלי ובקרה לא מתנתקת לנסיעות התרשמות. זה מעניין כמו מבחן דרכים למיקרוואנים.

ברור כי היום כל רכב הוא פשרה , אנחנו רוצים גם וגם ,לא לשבור את הגב וגם אחיזה , צריחת דלק סבירה וגם ביצועים ..

אתה מזכיר לי הסיפור על ההוא שהיתה לו אישה שבישלה גורמה, הייתה אשת שיחה מעניינת עם המון ניסיון, וחיית סקס עם רפרטואר מגוון. יומאחד הוא חזר הביתה מבואס, כי אמרו לו שאשתו "הסתובבה הרבה" לפני שהתחברה איתו. כשהתעמת איתה ענתה לו: "נכון אני מבשלת מעולה, אישה מעניינת וחיה במיטה?!"

"נכון," אישר הבעל.

"אז מאיפה אתה חושב למדתי את כל זה, מהאוויר?!"

אתה רוצה גם וגם וגם וגם, אבל אין גם וגם.

יש trade offs בתכנון מכונית. אפשר להקטין אותם, אי אפשר להמנע מהם.

והאמת היא שצרכני אלפא פשוט מעדיפים בתולות על חיות מיטה. משהו שייראה טוב, ולעזאזל הביצועים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא לוקח מכוניות מגודלות עם הגה חשמלי ובקרה לא מתנתקת לנסיעות התרשמות. זה מעניין כמו מבחן דרכים למיקרוואנים.

רכשת אחת דומה, לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה מזכיר לי הסיפור על ההוא שהיתה לו אישה שבישלה גורמה, הייתה אשת שיחה מעניינת עם המון ניסיון, וחיית סקס עם רפרטואר מגוון. יומאחד הוא חזר הביתה מבואס, כי אמרו לו שאשתו "הסתובבה הרבה" לפני שהתחברה איתו. כשהתעמת איתה ענתה לו: "נכון אני מבשלת מעולה, אישה מעניינת וחיה במיטה?!"

"נכון," אישר הבעל.

"אז מאיפה אתה חושב למדתי את כל זה, מהאוויר?!"

אתה רוצה גם וגם וגם וגם, אבל אין גם וגם.

יש trade offs בתכנון מכונית. אפשר להקטין אותם, אי אפשר להמנע מהם.

והאמת היא שצרכני אלפא פשוט מעדיפים בתולות על חיות מיטה. משהו שייראה טוב, ולעזאזל הביצועים.

כמה שאתה טועה - הסיפור שרשמתה גדול ונכון .

תמיד אני כותב , סבלנות , לא נסיעת מבחן , קח את הרכב ליומיים-שלושה , למד אותו ותהנה גם בהתנהלות מינהלתית , הכל חשוב .

בדיון הקודם הוספתי 2 סירטונים ממסלול נורבורגרינג של הג'ולייטה TCT -

להראות כי כאשר מכירים את הרכב , אפשר להשיג ביצועים .

ובקשר לסיפור ,

כל תלמידה עם פוטנציאל ,,במידה ותאותגר נכון , ובמסגרת המגבלות והזמן , אפשר להביא לשיאים , כאשר המדריך טוב ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תתחדש ותהנה!!

מנסיוני המאוד מצומצם- היה כדאי לחכות לאחת 2.0 במצב שמור, הרבה יותר מהנה לדעתי.

אבל עדיין הצליל של המנוע הזה גורם לי להרגיש כמו אחרי 2 שישיות קרלסברג...

פורסם

חן,

אתה מבקר את נטישת המסורת ע"י אלפא (נגיד שזה נכון) ואז מבקר את בחירת המנוע? במקום ה V6 הקלאסי של אלפא, עם הצליל, האופי והמסורת אתה ממליץ על ה TS המחורבן הזה שהוא בעצם פיאט?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...