Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך הסיפור שלי, חוץ מהעובדה שלפני ה-156 הראשונה כבר הייתה לי 146. גם אני חיפשתי 2.0 ובסוף קניתי 2.5 :-D

כמו שאמרו לפני, תמונות! או, לפחות, איזה צבע הרכב :wink:

תתחדש!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיהיה בשעה טובה!

יהיה נחמד אם תדווח על תהליך ישור הקו.

כיף לך!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

חבל שלאלפא אין סחירות טובה בארץ אחרת גם לי הייתה אחת.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! כל הכבוד שעשית את זה בסוף.

גם את הסוד שלי קניתי בניגוד לכל היגיון באותה תקופה וכבר בהתחלה הבנתי שעשיתי נכון לעצמי סוף סוף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בוקר טוב,

מודה למפרגנים :-).

נכון, 246000 ק"מ זה לא מעט. במיוחד לא לאלפא (ממש שחקרתי והבנתי, למנוע ה-2.5 V6 אין בעיות אמינות וגם לא לגיר הידני. להיפך - אלו הם אחדים מהמכלולים האמינים ביותר שיוצרו ע"י אלפא).

נכון שיש עוד מספיק מכלולים שיכולים להתקלקל (טפו * 3), אבל ככה זה באלפא (לטוב ולרע) וצריכים ל"השלים" עם זה ולדעת למה נכנסים (אני יודע שהתחזוקה לגמריי לא זולה).

כפי שאני רואה את העניין, בנושא המכאני - יש מספיק בעלי מקצוע מעולים ויש גם חלקי חילוף (חלקם יקרים פחות חלקם יותר). בנושא פלסטיקה וכל מיני חלקים "משלימים" , יותר קשה יהיה להשיג בארץ (ואולי יותר קל יהיה בחו"ל).

עוד מעט אתארגן עם כמה תמונות.

alfa 156 2.5.

פורסם
תתחדש ותהנה מהרכב.

תירוצים תמיד יהיו: אלפא לא סחירה, מתקלקלת, יקרה לאחזקה, ובטח עוד כמה שלא חשבתי עליהם. מי שרוצה אלפא קונה אלפא. או שהוא ממשיך לנהוג במאזדה 3 ולתת תירוצים למה זה יותר כדאי לו.

פותח השרשור: מצטרף לברכות. מצאת רכב יחסית נדיר בשוק המקומי, 2.5 ידניות לא נותרו הרבה. שמור עליה היטב, זהו זן הולך ונעלם של מכוניות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברכות לבביות בהגיעך למצוות!

כיף היה לקרוא, ואני מקווה שמאוד תהנה מהרכב. בהחלט רכב יפה, מיוחד ונדיר בשילוב הזה.

זה קצת מזכיר את הכמיהה שלי מילדות ל- GTI, אלא שמשום המגבלות המשפחתיות שלי לבסוף רכשתי DSG, ולכן היא לא נותנת לי את אותה הגשמת פנטזיה. אמנם הגיר פנטסטי והצליל בכל העברת הילוך משכר, אבל מבחינת הגשמה זה לא 100%.

לא נורא, נחכה שהילדים יגדלו ;-)

וכמו שכתבו לפני: תמונות!

עריכה: העלית כבר :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יפה מאד! הנוכחית שלי כסופה :-D (הקודמת הייתה כחולה בהירה).

המנוע בהמה ופשוט כיף טהור. תתכונן להתחיל עליות גשומות בהילוך שני :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יפייפיה!

מצאתי עוד שתי נקודות דמיון ל 166 שלי. לשתיהן ריפודי עור שחור (נדיר!) ולשתיהן אין סאן רוף (קמצנים!).

איזה כיף לקנות אלפא כזו, בערך כמו להתחיל רומן חדש...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
תתחדש ותהנה מהרכב.

ניסית למכור את החתימה שלך בזמן האחרון?

תתחדש.

בתור אלפיסט טרי אני כל כך מבין למה אתה מתכוון, עד לאלפא מכונית מבחינתי היתה סתם קופסת פח אבל מהרגע שקניתי אותה אני פתאום מוצא את עצמי מחפש סיבות לנהוג. חוץ מזה שמתי לב שעד האלפא רכב היה במין זכר, ופתאום עם האלפא היא הפכה להיות היא:shock:

• תוכן חדש...