Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי עושה זאת,לגרניק יש לחץ רב,זה יכול להיכנס לבית הפיוזים למשל,לבית נורות של הפנסים..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע, סביר להניח שאם אתה לא עושה את זה בצורה מקצועית (ואולי גם אם כן), זה פשוט פתח לתקלות, אפילו בצורה יותר עדינה מגרניק.

באמת שאני אוהב ממש את הרעיון שכל אינץ' ברכב נקי - גם אם אני לא רואה אותו. עצם העובדה שאני יודע שהוא נקי - גורמת לסיפוק עצמי.

אבל באמת, לא הייתי סולח לטיפשות שלי, אם בשביל פטיש הניקיון שלי, אגרור עצמי למוסך להוצאות שאין לדעת כמה יהיו כבדות. (וזה בעצם היה יזום על ידי).

אם אתה ממש רוצה לנסות, הייתי ממליץ לך לראות כמות טובה של סרטונים how to wash an engine ביוטיוב, שם תראה מלא אנשים מנסים שיטות שונות, ומלא אנשים מגיבים להם ומבקרים את הצורה שבה הם עושים את זה ומה מסוכן בזה.

אם אתה חושב שאתה מוכן לקחת את הפרויקט (והסיכון), תעשה את זה אחרי ידע שרכשת מכמה עשרות סרטונים כאלה כאשר לקחת קצת שכל מכל אחד שניסה את זה כבר ביוטיוב.

בנוגע לשאלה הספציפית - אולי ב2% מהסרטונים אתה תראה מישהו אמיץ מספיק בשביל לגרנק - וזה בד"כ בתירוץ. שיש לו רכב ישן ללא הרבה אלקטרוניקה והמנוע פחות "רגיש" - לתשומת לבך.

עריכה - אם בסופו של דבר תחליט לעשות את זה, אשמח אם תצלם לפני ואחרי ותעלה לפורום (:

פורסם

לתשומת לבכם!

בשום פנים ואופן אסור לשטוף תא המנוע בלחץ מים. כל יצרני הרכב אוסרים זאת.

תא המנוע עמוס במערכות אלטרוניות ומערכות אלקטרו מיכניות וחדירת מים עלולה להרוס אותן.

היצרן מגן מפני חדירת לחות ומים בלחץ נמוך בלבד - קרי - מי גשם שניתזים מגלגלי הרכב לתא המנוע, למשל.

במוסך אנו מנקים את תא המנוע באמצעות התזת חומר ייעודי ולחץ אוויר בלבד שגם אינו פוגע בשכבת המגן שעל המנוע.

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

פורסם

שאלה לי אליך, אתה נוהג בתא נוסעים או בתא מנוע?

תשקיע חצי שעה ותנקה את הרכב מבפנים, יהיה לך הרבה יותר נעים!

חוץ מזה מה אכפת לך שיהיה מלוכלך בתא מנוע? יש לך בוגאטי ווירון, אתה הולך לתצוגות?

תן למוסכניק להתלכלך ושמור על ראש שקט.

פורסם

בשביל מה אתה אוכל משם?

זה שטויות זה תא של מכונה עובדת

שוטפים בזהירות רק אם יש בעיה כמו נזילת שמן שנשרף ומקשה על איתור התקלה מעבר טסט או נשרף בחום

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אצלי בסיויק האחרונה שנת 99

הייתי שוטף את תא המנוע עם סבון ומברשת ואחרי זה צינור גינה

היה יוצא מבריק פחד.

0 תקלות לכל השלוש השנים ושטיפה אחת לחצי שנה בערך.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אין סיבה לשטוף את המנוע חוץ מלאיתור נזילות, וגם אז עושים שטיפה נקודתית.

רכב יום-יומי שנוסע קבוע לא צריך להיות במצב תצוגה של מנוע מבריק, אין בזה טעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש ויש,

קבלן שאני מכיר נוהג על שברולט לומינה - מרים מכסה מנוע ומשחרר לחץ מים ללא הכרה

סוגר וממשיך הלאה.שנים.

ברכב שלי אני מבצע שטיפת מרכב תחתון אחת לשנה עם גרניק . לא יותר.

Gn'f'R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...