Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפחד להתחשמל למוות! [הפעלת ג'קוזי]

GaBi_88
שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רק אלוהים יודע למה התקנו ג'קוזי בבית! אולי בשל "רוח השיפוצים" באותה תקופה.

הוא נמצא אצלנו כ 6 שנים, והשתמשנו(יותר נכון רק אני) בו אולי 3 פעמים.

בזבוז מקום, בזבוז כסף, ובזבוז מחשבות בסגנון "מה עבר לנו בראש?"

אחרי שסיימתי להתבכיין, אני שמח שיש לי ג'קוזי, כי לחברה יש יומולדת וחשבתי להפתיע אותה בבית עם ארוחת ערב שאני מכין ולאחר מכן להרגע בג'קוזי.

הבעיה היא שאני חושש להפעיל אותו לאחר שהוא לא היה בשימוש כ 5 שנים ו 11 חודשים.

יכול להיות שבמשך השנים הג'קוזי נסדק (בצורה שלא נראת לעין) והמים יטפטפו לכיוון המנוע?

לפני הפעלת המשאבות יש צורך בבדיקה כלשהי?

אגב, במיקרה קיצוני נניח שאכן המים יגעו במנוע/חוטי חשמל, הרוחץ יתחשמל? הפחת יקפוץ? יש סיכוי למות?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר, יתכן שאחרי כמה שנים ללא שימוש המנוע או ציר המשאבה יתפסו.

כדי לא לבזבז מים סתם אם יש בעיה נסה להפעיל למשך שנייה או שתיים על יבש ללא מים, עוד לפני ביצוע ניסוי 'רטוב'.

היות והפעלת הג'קוזי שאני מכיר היא באמצעות מפסק לחץ אוויר, יתכן שצנרת הפיקוד סדוקה ותיווצר בעיה דווקא בכיבוי ולכן וודא שאתה יודע איך לנתק לו חשמל ע"י הוצאת תקע או הורדת ברייקר בלוח החשמל לפני הבדיקה.

יתכן שבהפעלה ראשונה המים שהיו כלואים במשאבה יסריחו. הפעל והחלף מים כדי לרענן.

בילוי נעים, יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להפעיל משאבה על יבש? אפילו לשניה שתיים זה לא יכול לדפוק אותה לאחר שלא הייתה בשימוש?

מנועים מהסוג הזה דורשים שימון או גירוז? אין להם סוג של ״תחזוקה״?

לא ציינתי אבל הג׳קוזי מפיבר גלאס(כמעט בטוח שזה פיבר גלאס ולא חומר אחר). ולא כמו האמבטיות של פעם המסיביות והכבדות.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי גבי,

בבית המשפחה יש לנו גם ג'קוזי. סיימ-סיימ, גם אצלנו הוא היה משומש בחודש הראשון ואז פשוט שומש כמקלחת.

לאחר כמה שנים שאף אחד לא השתמש בו כג'קוזי, רציתי לעשות רושם על מישהי ולהביא אותה לשבת איתי בתוכו.

הדלקת המתג לשניה על יבש הספיקה לי על מנת להחליט שהג'קוזי תקין, והגענו לערב המיוחל.

שעתיים של דוד דולק, בשביל שיהיה מים חמים, מילאו את הג'קוזי לגובה הרצוי, ואז באנו להיכנס. אנחנו כבר בבגדי ים (היינו קטנים :)), רגליים בפנים, ואז הדלקתי את המשאבה. אחרי כמה שניות של סירקולציה יצא כלכך הרבה ג'יפה - שלשנינו נהיה רפלקס הקאה וברחנו משם כל עוד נפשנו בנו.. בהחלט היה מביך.

לסיכומו של עניין - תמלא את האמבטיה ותפעיל את הסירקולציה למשך מס' דקות על מנת לנקות את המערכת מכל מה שהצטבר בה במהלך השנים.

לאחר שתראה שזה עובד והכל בסדר, תזמין את הבחורה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפעיל עם מים וכלור ואחרי זה תשטוף טוב.

זה כבר ינקה הכל אבל תתן לזה זמן להתאוורר לפני שאתה משתמש של יסריח מכלור.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עשיתי את הטעות הזו שנקראת ג'קוזי.

למלא (!) מיים חמים ואקונומיקה רגילה או מיים חמים וכמות נדיבה של אבקת כביסה, ולהפעיל (ולא לחשוב על שימוש בסבון כלים או סבון מקציף אחר!) - כמות הג'יפה שתצא לא תאמן.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להפעיל משאבה על יבש? אפילו לשניה שתיים זה לא יכול לדפוק אותה לאחר שלא הייתה בשימוש?

נהג צעיר אבל מקשן.

מיסבים למנועים בגודל כזה מגורזים מראש ונאטמים בתהליך הייצור שלהם אצל יצרן המיסבים. גם יצרן המנועים לא מתעסק איתם, מרכיב וזהו.

המשאבה לא יבשה, אם פעלה נשארו בה מים. כתבתי שנייה שתיים ולא התכוונתי לדקה או שעה. אין כל בעיה.

ברור שהאמבטיה מפיברגלס או משהו דומה, אמבטיות וולקן מיצקת ברזל בציפוי אמייל הנצרף בכבשן כבר מזמן לא מיוצרות.

אם אתה עדיין חושש, אשאיל לך את הג'קוזי שלי. מגיע עם סנדויצים מלחם מלא, טחינה וכבושים ביתיים, ופירות אורגניים מגידול עצמי.

אפשר גם עם יין אדום וגבינות.

יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה עדיין חושש, אשאיל לך את הג'קוזי שלי. מגיע עם סנדויצים מלחם מלא, טחינה וכבושים ביתיים, ופירות אורגניים מגידול עצמי.

אפשר גם עם יין אדום וגבינות.

יוסי

כל האוכל הזה ואז לג'קוזי, נשמע לי כמו מתכון לצרות.:shock::-)

http://www.youtube.com/watch?v=GVPtZXvs_mI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני שואל: מה רע במושב האחורי של אוטו ? חסכוני גם בחשמל וגם במים.

אתה יודע כמה עולה היום ליטר בנזין? :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני שואל מה רע בחנייה?

אתה יודע כמה עולה שעת חניה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...