Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן יונדאי גטס 2008 ומעלה ידנית ולא מוצא משהו טוב. אני כבר די לחוץ על קניית הרכב ומצאתי בבאדג'ט גטס ידנית ישירות מהשכרה עם 120K ק"מ. המחיר המבוקש: 30K ש"ח.

האם שווה? האם גטס שעברה כבר 120K ק"מ בהשכרה עדיין שווה קנייה או לחפש משהו אחר (כבר 3 חודשים אני מחפש ופשוט אין!!!).

אם כן, מה חשוב לבדוק? מה לגבי טיימינג, כל כמה זמן צריך לעשות?

פורסם

מה אין? גטס טחונות מהשכרה בדגם הבלתי בטיחותי? זה באמת מה שחסר בכבישי ישראל?

אם נותנים לך במחיר כזה גטס ישירות מהשכרה, תדאג שיישור הקו יהיה על חשבונם, שיתקנו כל פיפס ופיפס.

כמו כן, קח בחשבון שאתה צריך להחזיק את הרכב הרבה זמן, כי כדי למכור אותו אתה תצטרך להוריד את המכנסיים.

לגבי המחיר עצמו - כדי לדעת אם הוא משתלם אתה צריך לראות מה המחירון לרכב פרטי ולהוריד 30%.

פורסם

מה חשבו לבדוק ברכב הזה?

לגבי האחריות זה שנה או 15K ק"מ, ומבאדג'ט אמרו שיתקנו רק ליקויים רציניים, לא כל פיפס קטן שיצוץ בבדיקה.

פורסם

תבדוק ה-כ-ל במכון בדיקה-תאונות,מנוע,גיר.

תראה מה המצב הפנימי שלו אם יש ריפודים תוריד אותם ותראה מה קורה מתחת,תרים שטיחי גומי ואם יש כיסוי להגה תוריד אותו-יכולים להסתתר שם הרבה דברים כמו שריטות קילופים כתמים וכו'(רכב השכרה,מה?!לא נתעלל בו-גישה מטומטמת אבל לצערנו רווחת).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה ברור שאני אבדוק מנוע גיר שילדה וריפודים.

אבל השאלה האם יש דברים חשובים במנוע שעליי להסתכל ולבדוק לפני שאני מוציא 500 ש"ח לבדיקה במכון?

ובכלל, האם רכב שעבר 120K ק"מ ב - 4 שנים עדיין יכול להיות פנטסטי או שרכב כזה כבר עשה את שלו ולא כדאי להתקרב אליו?

פורסם

עשה את שלו?הוא עשה שליש ממה שהוא יכול לעשות אני מניח.

30 אלף בשנה זה דיי הרבה אבל גם לא מלא,אני עם הרכב של העבודה עושה 55000 בשנה-הכל יחסי(מחזיר לליסינג ומישהו קונה אותו :-) ).

הוא עבד קשה,זה נכון,הכל תלוי בכמה אתה נוסע עליו.אם אתה נוסע הרבה כמוני אז תוך 3-4 שנים הרכב ייצא משימוש כנראה,אם אתה נוסע 5-15 אלף בשנה זה יכול להיות הגיוני.מה הנסועה השנתית שלך?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יכול להיות שיש לו עוד 120 אלף ק"מ ויכול להיות שיש לו עוד 50 ק"מ. אף אחד לא נביא.

באופן אישי הייתי מחפש גטס יוצאת ליסינג ולא השכרה שעברה פחות ק"מ.

יש טונות כאלה, אתה לא מחפש איזה דגם אקזוטי אלא את אחד הרכבים הנפוצים ביותר בקטגוריה באותן שנים, בטח ובטח עבור מגזר הליסינג / השכרה.

לקנות רכב מהשכרה עם 120,000 ק"מ עם ממוצע של 30,000 ק"מ לשנה, זה סיכון שאני לא הייתי מוכן לקחת על עצמי. יש מספיק גטסים בחוץ שעשו פחות מ-100,000 ק"מ.

פורסם

את מודעת שאם זה דגם glf ,שזה קוב הסיכויים אין אפילו abs וכרית אחת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הם לא מוכנים לתקן כל דבר שעולה בבדיקה, אז אפשר לדחוף את הבדיקה לת*ת.

אחד הדברים שאני אוהב בקנייה מחברות השכרה, זו העובדה שהרכב יוצא מהסוכנות כשהוא מושלם. אחרי בדיקה, מגלים X ליקויים כמו נזילה מפה ונזילה משם, חופש כאן וחופש שם - והכל מתוקן ויש שקט מהרכב.

אם זה לא המקרה כאן, אז בשביל מה לקנות מבאדג'ט? אפשר לעשות חיפוש על גטס 2008 ולקנות אחת ב-25K וסלמאת.

את ה-5000 הנוספים אפשר להשקיע בדיגום הרכב - גם יישור קו מכני, גם צמיגים חדשים, גם גלגלי מגנזיום וגם מערכת סטריאו.

פורסם

חפש רכבים שהיו בליסינג יד ראשונה לא חסר. אני למשל קניתי עכשיו גטס 09 עם 60K

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אני מחפש כבר הרבה זמן יונדאי גטס

בוא נעצור כאן, ונשאל למה? חסרות אלטרנטיבות בשוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

30 אלף ק"מ בשנה + השכרה = לא מי יודע מה.

גם אם זה היה 25 אלף ק"מ בשנה + ליסינג זה עדיין לא מי יודע מה.

אני מאוד ממליץ להגדיל את התקציב ולחפש אקזמפלר יותר נורמלי, או לרדת בשנתון ולקחת אחת עם הרבה פחות ק"מ.

לצורך השוואה הגטס שלי נמכרה לפניי 4 חודשים, עם בעלות קודמת של השכרה, אחריי שהייתה אצלי כשנה וחצי, עם 75 אלף ק"מ, בת 4. (ורמת גימור GLX עם 4 כריות אוויר, ESP וABS, שזה די נדיר בהשכרה וליסינג)

אם אתה בכל מקרה מתעקש לרכוש את הרכב הזה, אז תוודא שעשו לו טיימינג בזמן, שמו מי רדיאטור איכותיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
30 אלף ק"מ בשנה + השכרה = לא מי יודע מה.

גם אם זה היה 25 אלף ק"מ בשנה + ליסינג זה עדיין לא מי יודע מה.

אני מאוד ממליץ להגדיל את התקציב ולחפש אקזמפלר יותר נורמלי, או לרדת בשנתון ולקחת אחת עם הרבה פחות ק"מ.

לצורך השוואה הגטס שלי נמכרה לפניי 4 חודשים, עם בעלות קודמת של השכרה, אחריי שהייתה אצלי כשנה וחצי, עם 75 אלף ק"מ, בת 4. (ורמת גימור GLX עם 4 כריות אוויר, ESP וABS, שזה די נדיר בהשכרה וליסינג)

אם אתה בכל מקרה מתעקש לרכוש את הרכב הזה, אז תוודא שעשו לו טיימינג בזמן, שמו מי רדיאטור איכותיים.

סתם מסקרנות, איזה שנתון הרכב? ידני? ואם אפשר בכמה נמכר?

תודה.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

האם שקלת את הפונטו גרנדה באותו התקציב? (2008)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...