Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי את הגרנדה ואפילו כמעט רכשתי אותה אך לאחר נסיעה של מספר דקות עליה הבנתי שהרכב חלש וספק אם אוכל להינות איתו ולטפס איתו את עליות חיפה במהירות סבירה.

פורסם

סלח לי אך אני לא מבין את האנשים שחושבים שמייצרים היום מכוניות שיכולות לינסוע רק במישור, מה אין באירופה עליות? תעביר להילוך שני-שלישי וסע על 4000-5000 סל"ד ותעלה במהירות שאתה רוצה, אני לא מסוגל לחשוב ליקנות רכב בלי abs בשנת 2012. אם זה כל כך חשוב אז בעדכון תוכנה פשוט יש לך א תת אותם הנתונים כמו דגם 1400. בכ1500 שקל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שקלתי את הגרנדה ואפילו כמעט רכשתי אותה אך לאחר נסיעה של מספר דקות עליה הבנתי שהרכב חלש וספק אם אוכל להינות איתו ולטפס איתו את עליות חיפה במהירות סבירה.

על איזה מנוע נסעת? יש 1200 ו 1400?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי על 1200 ידנית.

חוץ מהחולשה שהרכב הפגין הרכב גם עשה רושם של רכב כל כך סביבי ולא מפנק - אפילו לתריסי המזגן אין אפשרות של סגירה, אין משענת יד עליונה לנוסעים, אין מראות על מגיני השמש וכו, דברים בסיסיים שהיו לי אפילו בסובארו ג'סטי 92 שייתה לי.

בקיצור, מהגרנדה פונטו ירדתי!

פורסם

הגטס היא לא שיא הפינוק, מה גם שאתה משווה לרמת גימור ביזיונית של glf.

המלצתי, חפש לך גרנדה בעלת מנוע 1400 או רד בשנתונים ולך על אוטו שבמקרה רגיל יעזור לך עם מראות בסך שמש ובמקרה הרע יציל אותך מתאונה.

אם כבר להשוות לפיאט, בפונטו 99 שלי יש כרית אוויר אחת יותר מבגטס שראית ותוספת מפתיעה של abs

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
סתם מסקרנות, איזה שנתון הרכב? ידני? ואם אפשר בכמה נמכר?

תודה.

2008, אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
BIGBOSF, איך הגטס שקנית? האם אתה מרוצה עכשיו?

האם קנית מפרטי או מחברת השכרה?

הרכב היה יד ראשונה באוטו סנטר וקניתי ממישהו שקנה מהם. הרכב מליסינג. בינתיים הוא חונה כי אני צריך לעשות לו טיפול 60 ואין לי זמן.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...