Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד קנה משהו פעם והיה מרוצה ממנו עד הגג. זה לא קשור לכמה זה עלה, או כמה חסכתם ואיך לא יצאתם פראיירים.

זה יכול להיות קינוח זערורי במסעדת יוקרה שעלה 70 יורו ותספרו לנכדים שלכם עליו, או מכונית שקניתם בגרושים כדי לשמש תורמת איברים ובסוף התבררה כפנתרה.

אני אתחיל - לפני 5 שנים הייתי רווק שנכנס לדירה חדשה והייתי צריך ספות. מעבר מהיר על יד2 והופ, מצאתי סלון מפנק של נטוצי מעור אמיתי. הגעתי למוכר, הוא כבר העמיס את הבית על המשאית (עבר לחו"ל). שילמתי לו 1500 ש"ח וחצי שעה אח"כ הספות כבר עמדו אצלי בסלון. אני לא אפרט פה איזה על המטלות שהספות נאלצו להתמודד איתם, אבל הם מחזיקות מעמד בכבוד עד היום ובלי סימני בלאי.

אגב, הם הרבה יותר נוחות מהמיטה שלי ולפעמים אני מנצל אותם לשינה טובה.

עכשיו תורכם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב הקודם שלי.

התקשרתי, באתי לבדיקה, יצא תקין, התמקחות קלה על המחיר, העברת בעלות וזהו.

כשעצרתי לתדלק זרקתי מבט שוב על הבדיקה. מה רואות עיני? כתוב על טופס הבדיקה שנת יצור 96!

המוכר אמר 95!

הורדתי לו 3500 ש"ח מהמחירון של 95.

זאת אומרת כ10,000 ש"ח פחות מהמחירון המקורי של 96!

מעבר לזה, הרכב היה בן 9 עם 80 אלף ק"מ.

חד משמעית אחת הקניות היותר מוצלחות.

הרכב הנוכחי.

מתקשר, בעלת הרכב אומרת "יש על האוטו 69 אלף ק"מ"

אני מגיע, בודק, מסתכל, בועט בצמיגים (סתם, לא באמת).

מניע את האוטו, מסתכל על הספידומטר ורואה בספידומטר A. 6987.5

ספידומטר B אותו דבר.

עוד לחיצה על הלחצן, מגיע לODO. האוטו עם 42,000 ק"מ.

לא אמרתי כלום.

לקחתי לבדיקה. (דרך אגב, גם בטופס הבדיקה כתוב 6990 ומשהו).

שילמתי כ500 ש"ח מתחת למחירון ויצאתי.

אם היא הייתה יודעת את הק"מ המקורי, היא הייתה יכולה לבקש מעל המחירון.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא מזמן למען האמת, ממש שבוע שעבר.

לפני 10 שנים בערך הפסיקו לייצר דגם של רמקולים 2.1 שמאוד אהבתי, אבל משיקולים טיפשיים לא רכשתי בזמנו. מאז מידי כמה זמן אני עושה בדיקות, מחפש, אולי בטעות מישהו רוצה למכור או נמצא סט אבוד כזה.

אני עובד כרגע ברשת חנויות מחשבים וציוד הקפי גדולה בארץ, וסתם מסקרנות ושיעמום נכנסתי לחלק של "מציאון", ששם יש דברים שהוחזרו, מתוקנים, או עודפים במחירים טובים מאוד. מגלגל לי ברשימה, ופתאום שם לב שהסט שחיפשתי, מופיע לו שם מתנוסס בגאווה על הדף. ישר הרמתי מספר טלפונים, בדקתי את מצבו ונאמר לי בסניף שזה בילה בו שהוא חדש מעולם לא נפתח. הייתי די בספק, אבל כמובן שביקשתי שישלחו. כמובן שדאגתי לעצמי למחיר טוב על הדרך. הסט הגיע למחרת, והפלא ופלא - הוא היה חדש, לגמרי. הניילונים ממנו לא נפתחו מעולם, והסאב היה מאוד מאוד קשה בהתחלה עד שהסכים לזוז ולעשות קצת רעש.

וככה יצא שקניתי רמקולים, שנעלמו מהעולם איפה שהוא בשנת 2002, חדשים, במחיר אפסי לעומת כל מה שקיים היום בשוק וגם למה שעלו בזמנו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אפשר לדעת באיזה סט מדובר? ^^

ואני לפני שבוע קניתי גלשן (סופטבורד למי שמכיר),שביד 2 עולה כ 400-500 ש"ח,

וחדש עולה משהו כמו 800-900, אז אני קניתי אותו ב 100 שקל שזה ממש לא הרבה,

במיוחד שאני לפחות פעמיים בשבוע בים :)

וגם קניתי את המערכת לוג'יטק Z-5500 למחשב שעלתה לפני שנה 1200,

וכיום מייצרים רק דגם חדש והוא עולה 2000 ומשהו וכיום גיליתי שאני יכול למכור אותה ברווח של 500 ש"ח :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

זה ישמע מצחיק, אבל הקנייה הכי מוצלחת בשבילי זהו מחשב כף יד של MIO שנקנה לשימוש GPS.

הוא עזר לי ועדיין עוזר כל כך הרבה פעמים וחסך לי כל כך הרבה זמן.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יש לי כמה רכישות שהפכו אותי לאדם מאושר יותר.

הראשונה הייתה מערכת לרכב של אלפיין מסוג IDA-X100, מערכת שעובדת כמו חמור כבר 4-5

השנייה נרשה שלשום למען האמת. זוג רמקולי שחשקתי בהם כבר תקופה ארוכה, ורק עכשיו הרשתי לעצמי. הSOLO7 של מיקרולאב למחשב

השלישית היא משקפי האוקלי שלי שפשוט מדהימות אותי כל פעם מחדש עם איכות העדשה והבנייה של המוצר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
השלישית היא משקפי האוקלי שלי שפשוט מדהימות אותי כל פעם מחדש עם איכות העדשה והבנייה של המוצר.

מעניין גם אצלי משקפי אוקלי שרכשתי paperclip.gif רכישה דרך USHOPS עושות לי נעים.

יש עוד סיפור מתקופת התמונה

היה מישהו שמכר ניסן מקסימה 84 (בהוואי שנת 93), אבל היה לו בעיה וחלון חשמלי אחד לא עבד.

כל הקונים לא היו מעוניינים, אז קניתי אותה ב 500$ (החלפתי מנוע חשמלי מפירוקיה שעלה לי 40$) ונסעתי לי ברכב מנהלים 8)

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

מגפיים של חברה בשם the frye company. הגיעו לארץ דרך מאסטופ (אין משלוח ישיר) תוך שבוע בערך. עור מעולה, מדרס נוח בטירוף - יותר מנעלי ספורט (לי בכ"א) i kid you not. בקיצור, אחלה של דבר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי שתיים

תוושבת איניברסאלית לרכב מבית HR שאצלי כבר יותר מ3 שנים ברכב. בזמנו התלבטתי אם לקנות אותה כי היא עלתה לי 150 ש"ח וחשבתי שזהו מחיר מופרז.

משקפי שמש של אוקלי שקניתי ב2006 אשר משמשות אותי בעיקר בנהיגה.

פורסם
קטן, צנוע, Altec Lansing ATP3

:-P

גם לי יש סט כזה. הסאב שלו זה דבר מטורף. קניתי אותו לפני כמה שנים טובות, להערכתי משהו כמו 5 שנים, אולי יותר.

התלהבתי מאוד מהסאב של הסט הזה, והסיפור הוא כזה: יום אחד אני נכנס לשופרסל-דיל ופשוט שומע שיר (לא חזק) ומרגיש את הבאסים שלו נמוכים מאוד ומדוייקים. למי שמכיר, סניפים כאלו הם סניפים ענקיים עם שטח וגובה מטורפים ובשביל להרגיש באסים טובים בשטח כזה, עוד מהכניסה של החנות, צריך סאב טוב. ממש טוב. הגעתי לעמדת המחשבים ושם עמד לו הסט הזה - וכבר אז ידעתי שאני רוצה אחד כזה. בירור בכמה חנויות מחשבים ומצאתי אחת ליד הבית. כמדומני זה עלה בזמנו איזה 300~ שח, אבל שווה כל אגורה. טרם נתקלתי בסאב כזה קטן וכזה חזק ומדוייק עד היום.

דאז, הביקורות ב ZAP על המכשיר הזה היו לא פחות ממעולות - ונדיר למצוא מוצר כזה שרץ כ"כ הרבה זמן עם ביקורות כ"כ טובות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...