Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונת סיאט איביזה קופרה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, על טעם ועל ריח.

זה לא כל כך משנה איזו תמונה אני אעלה, לכל אחד יש את הדעה שלו על המכונית הרבה לפני קריאת שרשור זה -

תמונה טובה או לא, ספק אם תשנה משהו.

מבחינת המנוע והגיר - הדור הקודם (עד 08') עדיף פי כמה.

מבחינת מראה - החדשה נראת הרבה יותר טוב לטעמי,

אגב, בתור אחד שהיה לו גם גם FR 2008 וגם קופרה 2010 אני יכול להגיד שהחדשה מרגישה טוב יותר מבחינת איכות החומרים (אבל עדיין לא טוב...) וגם מתנהגת יותר טוב (ושוב, עדיין לא טוב...).

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

קופרה חדשה או לא, אני עדיין לא הצלחתי להתרגל למראה של האיביזות החדשות שבשנות האלפיים המוקדמות היו יותר גדולות ומאסיביות והיום קטנות מסוזוקי אלטו

פורסם
התגובות שלכם לא מפליאות אותי, לך יש לאון בבית שהיא שיא היופי כמובן ולגיימס יש... אין לי מושג (וכותבים הן נראות נפלא מר גיימס לא הם נראות...). אה, ואם בחור עם בוקה נגרה בכינרת בא והזיל ריר על היונדאי שלי והתעניין, סימן שהאיביזה ממש פצצה. צודקים :roll::roll::roll:

אגב, גיא, מפליא אותי שתמונה אחת הבאת מאיזה קטלוג מרשים או של צלם מוכשר והתמונה השניה של איזה בוחן רכב שצילם בארץ. יופי של השוואה בתמונות, לייק. :roll:

למרות שאנחנו סוטים מהנושא, אין השוואה בין האיביזה בוקנגרה לדוגמא אל מול היונדאי, אחרי הכל היום בדור הנוכחי אולי עבדו חזק בחטיבת התכנון של יונדאי אבל עדיין זאת רק יונדאי והן כולן נראות אותו דבר כמעט, שוב זה דעה אישית.

הדור החדש של האיביזה ממש מאכזב.

פורסם
אבל עדיין זאת רק יונדאי והן כולן נראות אותו דבר כמעט, שוב זה דעה אישית.

אתה מתכוון נראות אותו הדבר לעומת השוני המופגן והמודגש בין עיצובי סיאט בדור האחרון או עיצובי VAG בכלל?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נתונים מדעיים מה שנקרא.

האיביזה דווקא גדלה במעט בדור האחרון. יחסית לסופר מיני, האיביזה מרווחת.

אוי נו די. אני אמור להיצמד לנתונים מדעיים כשאני כותב תגובה? ציינתי את דעתי, שהאיביזות משנות האלפיים המוקדמות היו רחבות יותר ולצופה מהצד היו מאסיביות יותר. כתבתי את דעתי, אני לא מבין למה אתה מגיב בכזאת ציניות מגעילה.

לא אמרתי שאיביזה זה רכב רע(למרות שהיה לי ניסיון אחר), להיפך, התייחסתי לעניין הגודל כפי שהוא נראה מהצד וזהו.

פורסם
אתה מתכוון נראות אותו הדבר לעומת השוני המופגן והמודגש בין עיצובי סיאט בדור האחרון או עיצובי VAG בכלל?

הדור החדש של יונדאי ניראה אותו דבר, רק הגודל שונה, הסיאט כל דגם מעט שונה מהשני, מה גם שגם ככה הרכבים של סיאט יפים מהרכבים של יונדאי.

דבר נוסף שבטח הבעלים של היונדאי לא אמר, אולי הבעלים של הקופרה התלהב מהמראה של האוטו שלך נו בסדר, אבל אני בטוח שאתה קצת יותר מקנא בגלל מה שיש לכם מתחת למכסה מנוע....

פורסם

די קלעת לנקודה. הדגמים של סיאט מעט שונים האחד מהשני. ממש מעט. אם אתה לא פריק של סיאט אין סיכוי שתזהה את ההבדלים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
די קלעת לנקודה. הדגמים של סיאט מעט שונים האחד מהשני. ממש מעט. אם אתה לא פריק של סיאט אין סיכוי שתזהה את ההבדלים.

במיוחד הדור האחרון שאם תסתכל על הפרונט של לאון החדשה ואיביזה החדשה זה פשוט אותו דבר! מה הקטע?

לא ברור, חבל שכך, אם כי פרונט חמוד ואני אישית מאוד אוהב לדים אבל למה אותו דבר לרכבים שונים?

פורסם
הדור החדש של יונדאי ניראה אותו דבר, רק הגודל שונה, הסיאט כל דגם מעט שונה מהשני, מה גם שגם ככה הרכבים של סיאט יפים מהרכבים של יונדאי.

דבר נוסף שבטח הבעלים של היונדאי לא אמר, אולי הבעלים של הקופרה התלהב מהמראה של האוטו שלך נו בסדר, אבל אני בטוח שאתה קצת יותר מקנא בגלל מה שיש לכם מתחת למכסה מנוע....

ממש לא מקנא. בסכום של 135K ש"ח היו לי אופציות רבות, ויכלתי לרכוש לעצמי גם GTI יד שניה. אז? רד מזה, הנקודה כאן עיצובית ואתה נכנס כבר לנושאים לא קשורים. אני דיברתי שהוא התלהב מהמראה של הרכב, נקודה.

אגב, בוא תראה לי יונדאי אחת שדומה לולוסטר.

רינור, עכשיו ייכנסו כל בעלי הוואגיות ויגידו לך שאין לך מושג והם שונים מהותית וזכו בתואר הרכבים היפים ביותר לשנת 2013.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אוי נו די. אני אמור להיצמד לנתונים מדעיים כשאני כותב תגובה? ציינתי את דעתי, שהאיביזות משנות האלפיים המוקדמות היו רחבות יותר ולצופה מהצד היו מאסיביות יותר. כתבתי את דעתי, אני לא מבין למה אתה מגיב בכזאת ציניות מגעילה.

לא אמרתי שאיביזה זה רכב רע(למרות שהיה לי ניסיון אחר), להיפך, התייחסתי לעניין הגודל כפי שהוא נראה מהצד וזהו.

אני לא אמרתי שהאיביזה היא רכב טוב.

אני רק לא מבין איך הגעת לזה שהאיביזה קטנה יותר מאלטו או מכל מיני אחרת, לא צריך נתונים מדעיים עבור קביעה מסוג זה.

אם התכוונת שהרכב לא מעוצב לטעמך זה משהו אחר, פשוט לא התנסחת נכון.

• תוכן חדש...