Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מסיבות כלכליות החלטתי להחליף את המזדה 5 שלנו.

אני בכיוון של סובארו אימפרזה בגלל האמינות של סובארו.

המאזדה היא 2008, וזה גם השנתון שאני מחפש.

האם אכן סובארו אימפרזה אמינה?

כמו כן בעניין המחירון - ביד 2, המחירון והמודעות של מאזדה 5 2008 דיי זהים (בין 80000 ל-90000).

האימפרזה - במחירון קרוב ל-60000, במודעות 40000 ומטה.

יש לכך סיבה?

רוב תודות.

פורסם

מאזדה 5 בעלת 7 מקומות אאל"ט. מה הקשר בינה לבין סובארו אימפרזה,שהיא משפחתית ויש לה 5 מקומות ?

היו הרבה אימפרזות בליסינג,זו אולי הסיבה לשוק המזעזע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאימפרזה שוק יד 2 נוראי! היא סובלת מירידת ערך, התדמית שלה מיושנת יחסית ולא ממש מוערכת, לדעתי ישנן חלופות טובות הרבה יותר בשוק!

פורסם

כל דגמי סובארו ולרבות האימפרזה נמכרו כחדשות בהנחות והטבות הרבה מעל המקובל (סדר גודל של מבצע טיפוסי היה בשווי של 20 א׳ ש״ח הטבה ומעלה!.

לדוגמא האימפרזה וה- b4 לצורך העניין הוצעו בתקופות מסויימות בהטבה של טרייד אין במחיר מחירון על רכב הרוכש, הטבה שיכולה להיות שווה לבד כעשרת אלפים ש״ח בהתאם לסחירות של רכב הרוכש ועל היתרה הלוואה לחמש שנים! ללא ריבית והצמדה, הטבה שיכולה להיות שווה בעצמה עד כ- 20 א׳ ש״ח שווי ריבית הנחסכת בהלוואה (תלוי בגובה היתרה שנלקחה בהלוואה).

זה אומר שלמרות שמדובר היה במבצעי הנחות בימי מכירות חד פעמיים שחזרו על עצמם מעת לעת דבר שלא היה אמור להתבטא בירידת הערך, מחירון יצחק לוי בכל זאת לקח זאת בחשבון בקביעת ירידת ערך גדולה יותר של דגמי סובארו.

מלבד זאת רכבי סובארו ובייחוד האימפרזה לא אטרקטיביים מספיק מול המתחרות והביקוש להם ירד דבר שמתבטא במחיריהם כמשומשות.

רק בימים אלו למשל נמכרת סובארו b4 סטיישן בהנחה של 25 א׳ ש״ח.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הרכב אמין מאוד, לא חסכוני בעליל, חלש.

הסיבה למחירים הנמוכים שאתה רואה היא שהמכוניות מליסינג. אם תמצא רכב פרטי ושמור ב20 פחות זה מאוד משתלם.

STI 2004

פורסם

למעשה זה אותו רכב כבר 20 שנה, חוץ מכל מתיחות הפנים הסתמיות שסובראו מתמחה בהם, תרחיק את עצמך מהרכב, צריכת דלק שכבר הזמן לא נפגשים אתה ברכבים מהסגמנט שלה, רכב פשוט מזעזע עם צריכת דלק כמו של המאזדה שלך, ויותר!

שבת שלום

פורסם
אני היחיד שמריח שהחברה בסוף דרכה?

למעשה סובארו מעולם לא הייתה באמצע הדרך ואפילו לא לקראת האמצע, סובארו זה פשוט........ סובארו :roll:

פורסם
היי

תודה על הסיוע - תוכל להציע לי חלופה אמינה וחסכונית?

אהיה כנה אתך, המושג חסכוני רכבים הקומפקטיים קצת אופטימי ( בסדר גודל התקציב שלך כמובן)

• תוכן חדש...