Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא יש 2 כפתורים אחד מהם זאת הA והשני זה תמונה של רכב מחליק.. בקיצור הבנתי הבקרת יציבות לא מתנקת לגמרי אבל תודה לכם בכל מקרה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

דרך אגב במה שרשמתי לא המלצתי לנתק את זה

לי יש SLK ובחיים לא חשבתי לנתק את ASR

אם אתה מעוניין ברכב לדריפטים אתה ברכב הלא נכון תקנה לך מיאטה או משהו בסגנון אבל לא CROSSFIRE

פורסם

חשבתי לכיוון של S2000 או שאני יהנה מהMX5 יותר? כמובן שאם היה לי "קצת" יותר הייתי רוכש כבר 370Z

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...