Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב כך גורם בחברות הליסינג אמר לדה מארקר שלוי יצחק כבר לא רלבנטי עבורם :shock:

רגע הוא לא הבסיס שעליו הם מושתתות , עד עכשיו הוא היה מעולה עבורם , עכשיו שפתאום הוא הוריד קצת מחיר בהתאם למציאות קיימת הוא כבר לא רלבנטי ?

http://www.themarker.com/dynamo/1.1751526

בכל מקרה עקב כך מחירי הליסינג התפעולי לפי הכתבה יעלו בתקופה הקרובה

אחד הסיפורים המדאיגים בכל המשק

הרי זה פאזל שיכול להפיל רבים.

פורסם

אין מה לעשות, השוק מוצף וצרכנים פרטיים מוכרים את המשפחתיות שלהם במחירים זהים לחברות הליסינג.

עידן המשפחתומטית סדאן 1600 אוטומטית לאט לאט כבר מתחיל לרדת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן שוק הרכבים עומד לפני טלטלה רצינית.

לוי יצחק פשוט שחט בחודשים האחרונים את כל השוק (ירידה של 14K ש"ח בחודשיים ל-CRV של השכנה שלי).

בנאדם רגיל מתעצבן ומסנן "ברכה" ללוי יצחק אבל חברות (בעיקר כאלה שבנויות ע"ג מינופים) שיש להם צי של כמה עשרות אלפי רכבים לא ישבו בצד בשקט.

לוי יצחק VS חברות הליסינג, מעניין מי ינצח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה לעשות ששטיינפליץ והבת זוג שלו ביבי לא מרגישים את זה בכיסם ובכלל רחוקים מכל זעקת האזרחים, לא נראה לי שהם מודעים למצב או שאולי כן ואז זה בכלל הופך את המצב ליותר גרועה.

שוק הרכבים מתפורר גם בין היתר בגלל המיסוי הגבוה על רכבים, בן אדם מתבאס לשלם סכום כפול על איזה מאזדה 3 שבאותו סכום אפשר בכל מדינה נורמלית אחרת לקנות ב.מ.וו.

אז דעתנו מושפעת לרוב מהעולם ולמרות שהמחירים צונחים עדין אנשים חושבים שלא כדאי לרכוש רכב במחיר כזה,התוצאה עודף היצע על ביקוש ומחיר מחירון הזוי שבכלל לא משקף את המצב בפועל.

אולי זאת הסיבה שיצחק לוי מכסח במחירונים,כדי להציג מחירון פחות או יותר ריאלי למציאות.

הגיע הזמן להוריד את המיסוי על הרכבים ! ! לא את כל המיסוי אבל לפחות ב- 30%-40%

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל זה פיחות מתבקש !

רוב הרכבים שבסגמנט המדובר לא נמכרים גם קרוב למחירון ואותם פסיכים שמתעקשים לקבל מחירון מתייבשים חודשים עם הרכב עד שמגיע איזה פראייר (או לחלופין אקזמפל סופר שמור).

בשורה התחתונה חברות הליסינג הביאו זאת על עצמן, פלוני רוצה למכור מאזדה 3 שהמחירון שלה הוא 80K אממה חברת הליסינג מציעה את אותו הרכב עם אחריות ופריסת תשלומים ב20K פחות, אצל מי תקנו רכב? והאם זה מצדיק מחירון פרטי גבוה בכ25-20% יותר מהמחיר הריאלי שנוצר בגלל היצע וביקוש בשוק ?

ליבי עם כל מחזיקי הפרטיות שחוטפים פטיש מלוי יצחק אבל זה פיחות סופר מתבקש וזה פיחות עדין 6% המחירון עדיין לא ריאלי למציאות.

גילוי נאות, המחירון של הקליאו ספורט שהיתה לי ירד ב16 אלף ב14 חודשים ובאחוזים ? 27.5 !! זה המון זה ירידה תלולה !! אבל זאת היתה ירידה מתבקשתץ בגלל השינוים בשוק הרכב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מה לעשות ששטיינפליץ והבת זוג שלו ביבי לא מרגישים את זה בכיסם ובכלל רחוקים מכל זעקת האזרחים, לא נראה לי שהם מודעים למצב או שאולי כן ואז זה בכלל הופך את המצב ליותר גרועה.

שוק הרכבים מתפורר גם בין היתר בגלל המיסוי הגבוה על רכבים, בן אדם מתבאס לשלם סכום כפול על איזה מאזדה 3 שבאותו סכום אפשר בכל מדינה נורמלית אחרת לקנות ב.מ.וו.

אז דעתנו מושפעת לרוב מהעולם ולמרות שהמחירים צונחים עדין אנשים חושבים שלא כדאי לרכוש רכב במחיר כזה,התוצאה עודף היצע על ביקוש ומחיר מחירון הזוי שבכלל לא משקף את המצב בפועל.

אולי זאת הסיבה שיצחק לוי מכסח במחירונים,כדי להציג מחירון פחות או יותר ריאלי למציאות.

הגיע הזמן להוריד את המיסוי על הרכבים ! ! לא את כל המיסוי אבל לפחות ב- 30%-40%

הנה, עוד מתלהם אחד שזורק "העם רוצה צדק חברתי" בלי שהוא בכלל מבין מה הוא צועק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מכה אנושה לחברות הליסינג. הם הרי מקבלים מימון מהבנקים לפי שווי נכסים שלהם ועכשיו שווי הנכסים ירד.

פרט לרכבים אין להם כמעט נכסים אחרים.

אם הם יעלו את מחירי הליסינג, לדעתי נראה שיותר אנשים מוותרים על האפשרות, כי הרי יכולים ללכת למגרש של החברה ולקנות

את אותו הרכב שהיו מקבלים בליסינג וגם לא לפגוע בהפרשות הסוציאליות מהברוטו.

אני ואשתי שוקלים לעשות בדיוק את זה ואצלה זה אפילו לא משפיע על ההפרשות הסוציאליות.

מחירי הרכבים ממש בקאנטים היום.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני לא מבין מה הם מתבכיינים. איך חברת ליסינג יכולה לבכות על מחירון כשהיא בעצמה מוכרת את הרכבים שלה ב-15-20% פחות מהמחירון המשוקלל? איך אפשר בכלל לתמחר במחירון מאזדה 2 בת שלוש באותו מחיר של קיה פיקאנטו אוטומטית חדשה?

טוב לדעת שלוי יצחק מתחיל להזכר שהוא לא עובד בשביל חברת הליסינג.

פורסם

גם אני לא מבין מה אותו גורם רוצה , כבר תקופה מאוד ארוכה מתחלחל בציבור הידיעה שיש בעיה במחירון לוי יצחק

ועדת זליכה אמרה זאת , בזה שהיא רוצה מחירון ממשלתי והגורמים הממשלתיים בועדות לחצו עליו

התקשורת במיוחד ערוץ 10 לחץ עליו בשאלות מאוד נוקבות

הציבור המבין , הבין שיש עוד מחירון , והתחילו כאן דוגמאות למכירות שהרבה מתחת או ללא התחשבות בכלל במחירון זה

כל המוניטין שלו היה בסכנה גורפת

אז הוא בא ונגע גם בדגמים הבולטים של הליסינג מחוסר ברירה ממש אחרי תקופה מאוד ארוכה , ועוד בצורה עדינה , אז מגיעים גורמים ופתאום אומרים שהוא לא רלבנטי , הרי כל מחיר סופי של חברות אלו היום נגזרות מהמחירון שלו תפתחו אתרים של חברות הליסינג ותראו.

זה מזכיר שבתקופה שבה מחירי השכרת דירה , הלך לפי דולר וכך נקבע , פתאום שהדולר צנח לכיוון מטה

בעלי הדירה החל לעבור לחוזה של שקלים.

פורסם
הנה, עוד מתלהם אחד שזורק "העם רוצה צדק חברתי" בלי שהוא בכלל מבין מה הוא צועק.

צודק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני לא מבין מה הם מתבכיינים. איך חברת ליסינג יכולה לבכות על מחירון כשהיא בעצמה מוכרת את הרכבים שלה ב-15-20% פחות מהמחירון המשוקלל?

אבל רק בגלל זה אתה חושב לקנות אצלה.

אם המחיר הזה נמוך יותר, אז השווי של כל הצי שלהם, נמוך במליוני/עשרות מיליוני שקלים.

הם רוצים שהמחירון יהיה 500K, ובתאכל'ס ימכרו לך ברווח (אחרי מה שהרוויחו מעסקת הליסינג).

רק שאם ימכרו ב-40K לך זה יראה סופר-זול, הרי המחירון הוא 500K, אם המחירון הוא 42K, תקנה מפרטי.

משכנתא זה קל

פורסם

וואלה? תמיד הגנתי על לוי בחירוף נפש. המחירים שלו היו הוגנים לחלוטין, ובהחלט משקפים את השוק. ועכשיו פתאום טוענים שהוא נוכל ושרלטן ושהוא לא אקטואלי רק כי למישהו לא נוח? חוצפה! שזה שלא נוח לו, שילך לים!

(כן אני מתבייש לכתוב את הדברים הללו אפילו שהם נאמרו בציניות מוחלטת וללא שום גרעין אמת מאחוריהם) [למעט האמירה שהוא לא אקטואלי]

נראה לי שמר לוי למד זגזגת (או חלה בה) מביבי. או שהטריק הזה נועד להרים בחזרה בדיוק לאותה נקודה את מחירי הרכב לאחר החלת המס הירוק החדש, כדי שלא יקרה כלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפרופו לוי יצחק, רצתי לבדוק את מחירון הרכב שלי, שקולול מהיר ולפניכם התוצאה

acs9ix.png

:-D

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
מכה אנושה לחברות הליסינג. הם הרי מקבלים מימון מהבנקים לפי שווי נכסים שלהם ועכשיו שווי הנכסים ירד.

פרט לרכבים אין להם כמעט נכסים אחרים.

אם הם יעלו את מחירי הליסינג, לדעתי נראה שיותר אנשים מוותרים על האפשרות, כי הרי יכולים ללכת למגרש של החברה ולקנות

את אותו הרכב שהיו מקבלים בליסינג וגם לא לפגוע בהפרשות הסוציאליות מהברוטו.

אני ואשתי שוקלים לעשות בדיוק את זה ואצלה זה אפילו לא משפיע על ההפרשות הסוציאליות.

מחירי הרכבים ממש בקאנטים היום.

נראה לך שהבנקאים שמעניקים אשראי לחברות הליסינג מימון נולדו אתמול ?

או שהם חיים בדיסנילנד ?

האשראי שהם מעניקים לחברות עומד על פחות מ 50% מערך המכוניות, כי גם הם יודעים שלמחירון הרשמי אין כל ערך, לפחות לא מבחינת הבטוחות.

גם כך הריווחיות בענף נמוכה עד אפסית, והבנקים לעולם לא יעמידו את האשראי שלהם בסכנה.

לא מעט מועסקים ויתרו על האפשרות, כי היא פשוט לא כדאית כלכלית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...