Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לעשות ששטיינפליץ והבת זוג שלו ביבי לא מרגישים את זה בכיסם ובכלל רחוקים מכל זעקת האזרחים, לא נראה לי שהם מודעים למצב או שאולי כן ואז זה בכלל הופך את המצב ליותר גרועה.

שוק הרכבים מתפורר גם בין היתר בגלל המיסוי הגבוה על רכבים, בן אדם מתבאס לשלם סכום כפול על איזה מאזדה 3 שבאותו סכום אפשר בכל מדינה נורמלית אחרת לקנות ב.מ.וו.

אז דעתנו מושפעת לרוב מהעולם ולמרות שהמחירים צונחים עדין אנשים חושבים שלא כדאי לרכוש רכב במחיר כזה,התוצאה עודף היצע על ביקוש ומחיר מחירון הזוי שבכלל לא משקף את המצב בפועל.

אולי זאת הסיבה שיצחק לוי מכסח במחירונים,כדי להציג מחירון פחות או יותר ריאלי למציאות.

הגיע הזמן להוריד את המיסוי על הרכבים ! ! לא את כל המיסוי אבל לפחות ב- 30%-40%

אתה מדבר שטויות, והרבה.

צניחת המחירים בשוק המשומשות (שגרמה, באיחור אופנתי, גם לאדון לוי יצחק לתקן את ההערכה שלו כלפי מטה) נגרמת אך ורק מעודף היצע.

ב3-4 שנים האחרונות נקנו כמויות עצומות של רכבים חדשים על ידי חברות הליסינג.

הרכבים מודל 2008-2009 שסיימו את החוזה של 3 שנים עומדים במגרשים ומעלים אבק, כי אין כל כך הרבה מאות אלפי קונים למכוניות האלו.

אני לא רואה תופעה כפי שאתה מתאר של "ישיבה על הגדר" ואי-קניית רכב בציפייה לירידות מחירים (מה שכן קורה בשוק הנדל"ן אגב)

...

זה מזכיר שבתקופה שבה מחירי השכרת דירה , הלך לפי דולר וכך נקבע , פתאום שהדולר צנח לכיוון מטה

בעלי הדירה החל לעבור לחוזה של שקלים.

העיוות הזה של הצמדת מחירי הדיור לדולרים היה לרעת בעלי הדירות וגם לרעת השוכרים.

זה הוסיף אלמנט של סיכון לשני הצדדים בלי שום סיבה (בהנחה שבעל הדירה גר בארץ וצריך שקלים למחייתו, והשוכר מקבל משכורת בשקלים)

זה השתמר כל עוד הדולר לא ירד יותר מדי כי זה לא הפריע לבעלי הדירות.

ברגע שבעלי הדירות חטפו את ירידות הדולר וראו שהדולר יודע גם לרדת וגם לעלות, הבינו שאין שום סיבה להצמיד את המחירים לדולר יותר מאשר יש סיבה להצמיד את מחירי הדירות לפרנק השוויצרי או לקרונה השבדית. אז עברו לשקלים ושלום על ישראל.

גם הרגולציה שקבעה שמחירי דירות חדשות יינקבו בשקלים בלבד סייעה למעבר לשקלים בשוק קניית הדירות.

אפרופו לוי יצחק, רצתי לבדוק את מחירון הרכב שלי, שקולול מהיר ולפניכם התוצאה

acs9ix.png

:-D

זה נובע אך ורק מהכלל התמוה של לוי יצחק ש"משומש עד 3 חודשים = חדש פחות 5%".

תעדכן אותנו כאן בשרשור כשהרכב שלך יהיה בן 4 חודשים (בראשון לספטמבר), רק אל תבכה על זה ש"הרכב איבד 25000 שקל ביום"

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במקום שאדון לוי יצחק יבצע את התיקון האמיתי למחירון שאומר:

רכב שהיה בליסינג תפעולי = הורדה מיידית של 20-25%:

נהג יחיד או לא משנה מה, הרי הכל אותו הדבר וחברות הליסינג מעמידות רכבים שחוטים של נציגי מכירות שמחליפות נהג כל יומיים לצד רכבים אישיים, שלא נדבר על כך שכל רכב ליסינג שסיים עסקה בערוב ימיו הופך לרכב חלופי שמחליף נהג כל יום! שזה יותר גרוע מהשכרה!

מר לוי שאוטוטו כבר לא יצחק, יתחיל לייבב באמת אם יוציאו מחירון ממשלתי. המחירון הפרטי חייב לשמור על מרחק ניכר ממחירון הליסינג ומי שרוצה שישלם ומי שלא אז לא.

20-25% צריכים לגלם קודם כל את ההנחה שחברת הליסינג קיבלה בקניית הרכב ולא רק את הרווח מהתפעול והסיכון שהמכונית עבדה כרכב סיור במוקד אמון

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה יודע מה? מחירון ממשלתי זה רעיון נהדר. הבעייה תהייה איך להשאיר את השחיתות במחירון הפרטי שלא תדלוף :-(

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם הממשלה לא חפה מאינטרסים, מחירון צריך לשקף את מחירי העסקאות בפועל והדיווח חייב להיות אמין.

הבעיה במחירון ממשלתי היא שע"מ להקים כזה נדרש לדווח על כל קניה ומכירה (לפחות באופן מדגמי) למדינה מכאן ועד לפקיד שימציא "מס מכירה וקניה" על רכבים יד-שניה הדרך קצרה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...