Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור חם מהבוקר....

אח שלי מבוטח בביטוח ישיר 555 , הבוקר רצה לגרור את רכבו מקצרין שברמת הגולן לאיזור חדרה, הרכב נתקע באיזור התעשייה של קצרין.

מוסך נחמד עזר לו לחלץ את הרכב ממקום היתקעו והביאו למוסך.

אחי לא מעוניין לבצע את התיקון במוסך זה.

נציגת השירות טוענת שמיכוון שהרכב כבר במוסך לא ניתן לבצע גרירה אלא בתשלום!

מרגיז ונשמע כמו עוד ניסיון של סחיטת כסף בשיטת מצליח.......

המשך יבוא.....

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

ביטוח דמיכולו, כל הגוף שלי מלא בכוויות מהחרא שלהם. שיזיז את הרכב 10 מטר מהמוסך, שיגיד שתיקן, נסע ושוב פעם נתקע

רק הפעם הוא צריך לדווח שזו תקלה מסוג אחר.

ההגדרה הכי טובה לתת להם (שיחנקו) לתקלה:

אתה: האוטו לא נוסע

נציג: מה יש לו?

אתה: מה אני מכונאי? אם הייתי מכונאי לא הייתי עושה ביטוח גרירה ובטח ובטח שלא מדבר איתך עכשיו

"האוטו לא נוסע וזה שם התקלה"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם ידידה שלי שנתקעה עם צמיג מפוצץ ורזרבי עם פאנצ'ר ביטוח מסויים (לא יודע איזה) לא רצה לגרור.

כאמור הרכב לא היה במצב נסיעה.

שלי היה ספק שהלך הרדיאטור, עצרתי באותה שניה את הרכב בצד, כאמור לא הלך אבל לא לקחתי סיכון, התקשרתי לשירות גרר של הביטוח שלי ואמרתי שהרכב מתחמם קצת ויש ריח מוזר (זה באמת מה שהיה אך סה"כ החליפו טרמוסטט, וכנראה יש נזילה ברדיאטור חימום).

בקיצור, מי שרוצה להפעיל גרר בביטוח צריך לחשוב טוב מה הוא אומר למוקדנית.

שאמרתי שאני צריך גרר לקרית שמונה המוקדנית התפלאה "קרית שמונה?!", אמרתי שכן, ואני גר צפונה משם, ומתלבט בין ק"ש לאשדוד שם יש מוסך מרכזי מוכר וההורים שלי שם, ושתגיד תודה שאני חוסך לה פקקים.

אגב, מישהו יודע כמה פעמים בד"כ אפשר להפעיל גרר בשנה בד"כ בפוליסת ביטוח סטנדרטית ללא תשלום?

לא שאני מתכוון לנצל את זה, פשוט הפעלתי גרר פעם ראשונה בחיי ורציתי לדעת במידה ו.. מה האפשרויות שלי.

כמובן שאני יכול להתקשר לביטוח או לשירותי הגרר ולברר, רציתי לדעת איך זה אצלכם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

בכתב השירות לשירותי דרך יש כל מיני סעיפים שונים ומשונים.

כדאי לקרוא אותו, גם בשגרה פעם אחת ובטח שלפני שמזמינים גרר.

אחד הסעיפים הוא שהם לא גוררים ממוסך.

אז במקרה של המוסך ברמת הגולן היה עדיף לדחוף את הרכב כמה עשרות מטרים ולתת כתובת שהיא לא של מוסך.

לגבי רזרבי מפונצ'ר - רשלנות נטו של הנהגת/בעלת הרכב.

כל חצי שנה יש למלא אוויר ברזרבי וכך גם עוקבים אחרי מצבו.

ולגבי מגבלת כמות גרירות - אני לא מודע למגבלה,

אבל כן יש מגבלה של גרירה אחת פר תקלה.

כלומר אם גררת פעם אחת,

ואחרי 3 ימים אתה שוב מזמין גרירה, הם ידרשו לראות קבלה על תיקון התקלה הראשונה לפני שיאשרו לך את הגרירה השניה.

אז כדאי לדרוש קבלה/חשבונית על התיקון ולשמור למקרה הצורך.

עוד מגבלה - הם לא גוררים למגרשי גריטה.

ועוד דבר - הם רשאים לבחור לשלוח לך מחלץ ולא גרר אם נראה להם שהם יכולים לפתור לך את התקלה בעצמם. (למשל מצבר גמור)

אבל במקרה כזה למשל, מגיע רכב החילוץ, מבשרים שלך ש"המצבר שלך הגיע זמנו" ואז יש לך 2 אופציות:

1. לקנות מהם מצבר חדש במחיר מופקע (1000+) באותו רגע

2. מניעים לך את הרכב ללא עלות, אבל עכשיו תסתדר לבד. אם ייכבה לך שוב אז תשבור את הראש לבד או שתשלם על קריאת שירות נוספת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם לי קרה שביטוח פרטי לא רצה לשלוח לי "שגריר" כי היתי ליד מוסך שרחוק ממני קילומטר עפ"י איזור מגורים שלי.

אמרתי להם שלאוטו נהרס ראש מנוע ואני ממש לא מתכוון להזיז אותו בהתנעה, לאחר כמה ויכוחים שלחו.

פשוט חוצפה לפעמים. מנסים לדוג תמימים.

Opel Adam S 2017

פורסם

והנה לנו דוגמה נוספת של אדם שמגיע לפורום ומכפיש את שמה של חברה זו או אחרת.

אדוני הנכבד - אנא עיין בכתב השרות בו כתוב במפורש שלא מתבצעות גרירות ממוסכים. חברת הביטוח איננה חברת שרותי גרירה כבקשתך. שרות הגרירה מיועד לחילוץ במקרה שנתקעת בדרכך ותו לא.

במקום לשאול שאלה עניינית בחרת לציין שם חברה ולסמנה כפושעת ולא שרותית.

לדעתי מגיעה לביטוח ישיר התנצלות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ספירנטר בגלל אנשים כמוך נותני השירות מחורבנים, הוא הסעיף אידיוטי והוא לא ניצל את הגרר עליו הוא משלם, ולא השתמש בשירו ולו פעם אחת מה עם קצת התחשבות בלקוח שכן משלם בפולסיה 200 שח בשנה על כלום ושום דבר?

באמת שלעיתים עדיף פשוט להזמין גרר באופן פרטי מאשר להתעסק בקקה עם מוקדנית טיפשה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

שמשאבת הדלק בפונטו גססה והאוטו לא הניע התקשרתי לגרירה ואמרתי להם שניסיתי להניע, שמעתי רעש והמנוע מייד נכבה ושלדעתי נקרעה רצועת הטיימינג. בלי הרבה שאלות אמרו ששולחים לי גרר. לבסוף אחרי מספר ניסיונות הנעה, כן התניע והתקשרתי וביטלתי את הגרר, פשוט אמרתי שכנראה טעיתי.

לדעתי ברגע שהגרריסט מגיע, לא איכפת לו יותר מדי מה בדיוק התקלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
והנה לנו דוגמה נוספת של אדם שמגיע לפורום ומכפיש את שמה של חברה זו או אחרת.

אדוני הנכבד - אנא עיין בכתב השרות בו כתוב במפורש שלא מתבצעות גרירות ממוסכים. חברת הביטוח איננה חברת שרותי גרירה כבקשתך. שרות הגרירה מיועד לחילוץ במקרה שנתקעת בדרכך ותו לא.

במקום לשאול שאלה עניינית בחרת לציין שם חברה ולסמנה כפושעת ולא שרותית.

לדעתי מגיעה לביטוח ישיר התנצלות.

אז בוא אני יספר לך למה אני לא צריך להתנצל,

אחרי דין ודברים בצורה נעימה בטלפונים אתמול חזר אל אחי מנהל כלשהו ואמר לא במילים אלו:

דחוף את הרכב מחוץ למוסך ותזמין גרר מחדש ונפתרה הבעיה.

אז אתה אומר לי שלא היה פה ניסיון של שיטת מצליח?

אם אחי במקרה לא היה יוצר קשר איתי אתמול בבוקר יש סיכוי שהיה משלם את הגרירה מכיסו.

אה...

אבל בכל זאת בגלל שאני בן אדם אחראי ולמען הסדר הטוב אני מתנצל שבמקום להציג שאלה עניינית בחרתי להכפיש חברה זו או אחרת, לא זו הייתה הכוונה.

וכן קראתי את כתב השירות, ובתור אחד שנותן שירות ושירות טוב, צריך ללמוד להיות גמיש לפעמים, לא הכל שחור או לבן!

יום מקסים.

פורסם
אז בוא אני יספר לך למה אני לא צריך להתנצל,

אחרי דין ודברים בצורה נעימה בטלפונים אתמול חזר אל אחי מנהל כלשהו ואמר לא במילים אלו:

דחוף את הרכב מחוץ למוסך ותזמין גרר מחדש ונפתרה הבעיה.

אז אתה אומר לי שלא היה פה ניסיון של שיטת מצליח?

אם אחי במקרה לא היה יוצר קשר איתי אתמול בבוקר יש סיכוי שהיה משלם את הגרירה מכיסו.

אה...

אבל בכל זאת בגלל שאני בן אדם אחראי ולמען הסדר הטוב אני מתנצל שבמקום להציג שאלה עניינית בחרתי להכפיש חברה זו או אחרת, לא זו הייתה הכוונה.

וכן קראתי את כתב השירות, ובתור אחד שנותן שירות ושירות טוב, צריך ללמוד להיות גמיש לפעמים, לא הכל שחור או לבן!

יום מקסים.

מוזר מאוד. לרוב אחרי פניה טלפונית אחת הם לא נותנים לשנות גישה. בתור נותן שירות אתה יודע שהגמישות אימה חובה ואתה בטח מכיר את ״מר ישראלי״ שחושב שמגיע לו הכל ושכולם חייבים לו. יש כללים ונהלים בכתב השירות/חוזה/פוליסה - אם קיבלת משהו מעבר הוא בונוס ועל כך ניתן רק להודות להם. מידי שנה אני עושה סבב טלפונים מול ספקי שירות שונים על מנת לחדש חוזי התקשרות. אני מתדיין ומתמקח, מאיים במעבר למתחרה ולבסוף מקבל הצעה משתלמת. במידה ואקבל סירוב לא אמצא את עצמי רץ לפורום להתלונן שניסו להשחיל אותי במחיר בשיטת מצליח. זה אותו הסיפור...

אגב שתדע שגם ביטוח ישיר וגם שאר חברות הביטוח פעמים רבות מפצים במקרה של תאונה באופן מלא או 50% (ומדובר באלפי ועשרות אלפי שקלים) גם כשלא מגיע במידה ומדובר בלקוח ותיק ובמקרים רגישים שדורשים גילוי אנושיות.

אני חלילה לא מסנגר עליהם, לא חסר גם מקרים הפוכים אלא שהמקרה שהבאת כשר לחלוטין ואפילו לא מסריח.

למי שכתב על 200 השקלים - גרירה כבקשתך לרוב תעלה יותר. לא ניתן לדעת אם במהלך השנה הוא יזדקק לגרירות נוספות ואולי ימצה את התשלום, זה בדיוק העניין בביטוח. אני משלם הון על ביטוחי בריאות ואחרים ומקווה לא לנצל אותם כלל!

כאמור - אין חובה לספק את השירות ולמרות שמדובר בחברה עשירה אתם שוכחים שזה גוף עסקי ולא ארגון סיוע התנדבותי...

פורסם

גם אני נמצא בגוף עסקי, וגם אני רוצה להרוויח. אבל חברות שכחו מהי גמישות ושירות טוב ואני נתקל בזה מדי יום.

אני גם נתקל בהמון חברות וספקים שהשירות אצלם מעל הכל וכך אני רגיל לעבוד.

השינוי גישה שלהם הגיעה כנראה שלבסוף הם הבינו מי עומד מולם, הכל נעשה בצורה נעימה ועניינית.

אבל שוב, במידה ולא היינו מתעקשים אחי היה משלם על הגרירה.

מה לעשות שהרבה חברות עובדות בשיטת מצליח כחלק מהיום יום, חברות הסלולר כדוגמא.

פורסם

אני לא רוצה להפוך את זה לויכוח סתמי, שנינו מבינים אחד את השני מצויין ואני לא נגדך כלל וכלל.

אני פשוט אומר שזה לא נופל תחת ההגדרה "שיטת מצליח". החוזה במקרה הזה אומר שלא מגיע לך. אתה זה שפעלת בשיטת מצליח ואחרי התנהלות מולם הצלחת לקבל משהו שלא מגיע לך ועל זה מגיע להם ח"ח, מה גם שאתה אומר שהכל התנהל בצורה עניינית.

שיטת מצליח זה כשדוחפים לך לחשבונית שירותים שלא ביקשת ולא עשית בהם שימוש או דברים אחרים מן הסוג מן הסוג הזה, שאם לא תבחין בהם, תשלם עבורם.

נכון שזה נשמע מגוחך ונוגד את כל כללי ההגיון שעובד בחברה אומר לך להוציא את הרכב כמה מטרים מהמוסך וכו', לכאורה מדובר בראש בקיר, אבל כללים הם כללים.

בעסקים קטנים המתנהלים ב"פירמידה יפנית" עם מעט דרגות של בעלי סמכות לרוב תזכה בגמישות רבה יותר.

בחברות בהן יש דרגים רבים ומאות עובדים לעיתים מוגדר במה וכמה ניתן להתגמש. אחיך פנה לדרג הנמוך ביותר שפסל את הבקשה בהתאם לכל ההנחיות ולחוזה וזה תקין לחלוטין. לא ניסו לגנוב אתכם ואתה יודע זאת היטב.

גם נקיטת הצעדים שלכם הייתה בסדר, אני בעד אנשים שעומדים על שלהם ומצליח להוציא את המקסימום מספקי שירות. תמיד מצדיע לאנשים אסרטיביים, במיוחד אלה שיודעים לתת שירות טוב בעצמם ולהתנהל עם לקוחות כאילו מתנהלים עם עצמם.

הבעיה היחידה שלי הייתה שבאופן קצת לא אובייקטיבי פגעת בשמה של חברת הביטוח ושיחררת קיטור מעל דפי הפורום בהודעתך הראשונה בצורה קצת לא הוגנת.

• תוכן חדש...