Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול חזר אל אחי מנהל כלשהו ואמר לא במילים אלו:

דחוף את הרכב מחוץ למוסך ותזמין גרר מחדש ונפתרה הבעיה.

התשובה הזאת נראית לי מנותקת מהמציאות והמדיניות של שירותי גרר/ביטוח. אולי אותו מנהל הוא בסה"כ עובד זוטר שחיפש איך להיפטר מנודניק שמעיק עליהם במוקד והחליט לדפוק את המערכת ולתת לך טיפ, העיקר שכבר תניח להם.

אני בטוח שאילו מישהו מההנהלה שלהם, היה שומע תשובה שכזאת, העובד הזה היה נקרא לסדר - אולי מפוטר, אולי היו נוקטים נגדו בסנקציות כלשהן.

כאמור, החברות האלה מתעדות את תקציר השיחה ולא מאפשרות לשנות גירסה.

אתה מדבר על התחשבות - אין דבר כזה התחשבות בעיסקאות ביטוח. גם מנוי גרר הוא סוג של ביטוח.

וכדי שתבין עד כמה ביטוח לא חפץ להתגמש, כדאי שתקרא את הכתבה הרצ"ב על עו"ד שרכש במיטב כספו ביטוח סיעוד, שילם מאות אלפי שקלים לאורך השנים ובשעת הצורך קיבל סטירה לפנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4230533,00.html

זה מה שכותבת אחות מטעם חברת הביטוח:

חולה בסרטן לבלב גרורתי ... מחובר כל יום לאינפוזיה כ-18 שעות ביממה, נראה חיוור, מאוד רזה וחלש... שוכב במיטתו על מזרון אויר ... סובל מהקאות ושיעול ... סובל מכאבים ומטופל במשככי כאבים רבים ...

וזאת תשובת חברת הביטוח: מעיון במסמכים הרפואיים, לרבות מבדיקה שנערכה ע"י אחות מטעמנו, עולה כי אין מצבך התיפקודי עונה על קריטריוני הפוליסה ולפיכך אין באפשרותנו לאשר תביעתך.

10 ימים אח"כ נפטר העו"ד.

על תשובת חברת הביטוח אומר בנו: "אבי שילם המון כסף לביטוח בריאות, וידע על מה הוא חותם. כאן לא עבדו על חולים מבולבלים, אלא על אחד מעורכי הדין הטובים בארץ, ואפילו הוא לא הצליח לקבל את מה שבמפורש מגיע לו. אם המצב של אבא שלי לא הצדיק את מימוש הפוליסה, אני לא יודע איזה מצב מצדיק את זה".

ותגובת חברת הביטוח לכתבה: "הנהלת החברה בודקת לעומק את האבחון לפיצוי סיעודי אשר התבצע ע"י גורם רפואי מוסמך ועל פי קריטריונים קבועים של המפקח על הביטוח".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הבנתי את הנושא, הבנתי את הבעיתיות שבדבר, כל מה שציינתי אלו עובדות בשטח.

הבנתי איך להתנהל מולם בפעם הבאה אם יחזור מקרה דומה.

ושוב אני מתנצל, הכוונה הייתה לא להכפיש אלא להעביר דרך התנהלות של חברת ביטוח מול לקוח.

המקרה כבר מאחורינו.

ולגבי התיעוד, לא כל השיחות מוקלטות, ותקצירים ניתן לשנות.

לפני כמה שנים היינו בתביעה מסויימת עם חברת פרטנר על נושא של התרת חוזה, חברת אורנג טענו שיש הקלטות לכל השיחות שבוצעו עם נציגי השירות, שנדרשו להציג אותם הם התקפלו, בדיעבד התברר שהשיחות מוקלטות באופן אקראי לחלוטין כמדגם מייצג.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
הבנתי את הנושא, הבנתי את הבעיתיות שבדבר, כל מה שציינתי אלו עובדות בשטח.

הבנתי איך להתנהל מולם בפעם הבאה אם יחזור מקרה דומה.

ושוב אני מתנצל, הכוונה הייתה לא להכפיש אלא להעביר דרך התנהלות של חברת ביטוח מול לקוח.

המקרה כבר מאחורינו.

ולגבי התיעוד, לא כל השיחות מוקלטות, ותקצירים ניתן לשנות.

לפני כמה שנים היינו בתביעה מסויימת עם חברת פרטנר על נושא של התרת חוזה, חברת אורנג טענו שיש הקלטות לכל השיחות שבוצעו עם נציגי השירות, שנדרשו להציג אותם הם התקפלו, בדיעבד התברר שהשיחות מוקלטות באופן אקראי לחלוטין כמדגם מייצג.

שיהיה יום טוב ובהצלחה בהמשך.

בעניין ההקלטות - תיזהר. מספר חברות שעבדתי איתן כן מחזיקות את ההקלטות המלאות (בחלק מקליטים אותך אפילו כשאתה בזמן השמעת מוזיקת הרקע ובירבורי ההמתנה המעצבנים). שמעתי על מקרה אחד בו בזמן ההמתנה מישהו הוקלט כשצלילי אמבולנסים ברקע והוא מסביר למישהו מה קרה בתאונה.. כשהתפנה לדבר איתו נציג הוא ביקש לרכוש פוליסת ביטוח :lol:

היות והביטוח הופעל בסמיכות למקרה החליטו לבדוק והדבר כמובן התגלה.. לא יודע אם כך פעולים גם ב-555 אבל שווה לחשוב פעמיים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...